• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

خوراك مرغ با سس سير و سيب زميني

۵ بازديد

مرغ با سير و سيب‌زميني گريل شده مناسب براي ناهار و يا حتي يك مهماني شام ساده است. اين غذا را مي‌توانيد با تركيب يك سس لذيذ و ساده خانگي ميل كنيد.

مرغ با سير و سيب زميني

رمز تهيه خوراك مرغ با سير و سيب زميني در سه كلمه خلاصه مي‌شود: سير، روغن زيتون و ليموترش. اين سه ماده هستند كه در كنار يكديگر طعم عالي اين غذا را رقم مي‌زنند. نكته كليدي كه در خوشمزه شدن مرغ با سير و سيب‌‌زميني اثر دارد اين است كه بتوانيد سس سير را خوب از آب در بياوريد. اين سس بي‌نظير است كه طعم اصلي غذاي شما را تشكيل مي‌دهد. با مجله دلتا همراه باشيد.

خوراك مرغ با سير

مواد لازم براي خوراك مرغ با سير و سيب زميني

  • ساق، ران يا سينه مرغ ۱ كيلو و ۸۰۰ گرم
  • سيب‌زميني متوسط ۵ عدد
  • سير ۲۰ حبه
  • آب ليموي تازه ۱ پيمانه
  • روغن زيتون ۴ قاشق غذاخوري
  • نمك به مقدار كافي
  • فلفل و زردچوبه به مقدار كافي
  • سركه اختياري

طرز تهيه مرغ با سير و سيب زميني

مرحله اول

ابتدا براي از بين بردن بوي زهم مرغ، آن را به سركه آغشته كنيد و بگذاريد ۲ دقيقه بماند. سپس خوب مرغ را با آب سرد بشوييد و بعد هم با حوله آشپزخانه خشك كنيد.

مرحله دوم

روي تكه‌هاي مرغ با چاقو برش‌هاي عميق ايجاد كنيد تا بعدا سس بتواند به عمق آن‌ها نفوذ كند. يك قاشق غذاخوري روغن زيتون را با كمي نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كنيد. سپس آن را روي مرغ‌ها بماليد.

 خوراك مرغ و سيب زميني

مرحله سوم

سيب‌زميني‌ها را پوست بكنيد و حلقه حلقه كنيد (با ضخامت حدود ۱ سانت). كمي نمك هم روي سيب‌زميني‌ها بپاشيد. حال، تكه‌هاي مرغ را كف يك سيني فر لبه‌دار يا قالب كيك بزرگ بچينيد. سيب‌زميني‌ها را هم روي مرغ‌ها بچينيد. سپس ظرف را در فر كه از قبل با دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد گرم كرده‌ايد قرار دهيد. مرغ بايد ۴۰–۵۰ دقيقه در فر باقي بماند تا كاملا بپزد.

مرحله چهارم

در اين مدت سس سير را آماده كنيد. حبه‌هاي سير را همراه با ۱/۲ قاشق چايخوري نمك و ۲–۳ قاشق غذاخوري روغن زيتون داخل غذاساز بريزيد و ۴–۵ دقيقه بزنيد. سپس آب ليمو را اضافه كنيد و ۴–۵ دقيقه ديگر به مخلوط كردن در غذاساز ادامه دهيد تا سس سير و ليموي شما آماده شود.

مرحله آخر از مرغ با سير و سيب زميني

وقتي مرغ پخت، آن را به آرامي از فر خارج كنيد و آب/چربي اضافه جمع شده در ظرف را بگيريد. سس سير را روي مرغ و سيب زميني بريزيد و آن‌ها را زير و رو كنيد تا سس به همه نقاط برسد. ظرف را دوباره در فر بگذاريد. شعله روي فر را روشن كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا سيب‌زميني‌ها به رنگ طلايي تيره درآيند.

مرغ و سير

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه ۹ غذاي رژيمي با مرغ را در مجله بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.