• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

كوكوي رنگي، يك شام خوش‌رنگ و بي‌نظير

۹ بازديد

يكي از كوكوهايي كه مي‌توانيد از آن به عنوان يك شام مجلسي در مهماني‌هاي خود استفاده كنيد، كوكوي رنگي است. روش تهيه اين كوكو بسيار ساده است. فقط كافي است مواد آن را در خانه داشته باشيد.

طرز تهيه كوكوي رنگي

كوكوي رنگي يكي از انواع غذاهاي خوشمزه و مجلسي ايراني است كه با دستورهاي متنوعي تهيه‌ مي‌شود. اين كوكوي خوشمزه معمولا به صورت قالبي تهيه‌ مي‌شود و به همين دليل نوعي كوكوي مجلسي محسوب‌ مي‌شود. از اين كوكوي خوشمزه علاوه بر اينكه‌ مي‌توانيم به عنوان يك غذاي ساده استفاده كنيم،‌ مي‌توانيم آن را به عنوان يك پيش‌غذاي مجلسي نيز سرو كنيم. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه كوكوي رنگي را ياد بگيريم.

مواد لازم

  • روغن: يك دوم پيمانه
  • پيازچه كامل و خردشده: ۱ پيمانه
  • فلفل دلمه‌اي رنگي نيم‌پزشده: جمعا يك پيمانه
  • هويج نيم‌پز و خردشده: يك دوم پيمانه
  • نخودفرنگي پخته‌شده: يك دوم پيمانه
  • لوبياي سبز نازك، پخته و خردشده: يك دوم پيمانه
  • سيب‌زميني پخته و خردشده: ۱ پيمانه
  • گشنيز و ريحان خردشده: يك دوم پيمانه
  • مرغ پخته و خردشده: يك و نيم پيمانه
  • آرد: يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و پودر تخم گشنيز: به دلخواه
  • تخم‌مرغ درشت: ۵ عدد

طرز تهيه كوكوي رنگي

دستور پخت كوكوي رنگي

مرحله اول

ابتدا در تابه‌اي نيمي از روغن را بريزيد و روي حرارت بگذاريد. پس از گرم‌ شدن به ترتيب پيازچه‌ها را تفت دهيد، پس از اينكه كمي نرم شد، به ترتيب فلفل دلمه‌اي رنگي و هويج و نخود سبز و لوبيا سبز و سيب‌زميني و گشنيز و ريحان خردشده را اضافه كنيد و پس از ريختن هر كدام، مواد داخل ماهي‌تابه را مخلوط كنيد و تفت دهيد. در آخر، مرغ پخته را اضافه كنيد و هم بزنيد.

مرحله دوم

در اين مرحله يك قاشق آرد، نمك، فلفل و پودر تخم گشنيز را نيز به مواد اضافه كنيد و ظرف را از روي حرارت برداريد تا كمي سرد شود. تخم‌مرغ‌ها را جداگانه در كاسه‌اي بشكنيد و خوب بزنيد. مواد پخته و تفت داده‌شده را داخل تخم‌مرغ‌ها بريزيد و حدود ۳ دقيقه مرتب هم بزنيد تا تخم‌مرغ‌ها كف كند.

كوكو رنگي

مرحله سوم طرز تهيه كوكوي رنگي

ظرف ديگري را روي حرارت بگذاريد و باقيمانده روغن را در آن بريزيد تا كاملا داغ شود. سپس مخلوط سبزيجات و تخم‌مرغ را در روغن بريزيد و روي آن را صاف كنيد. پس از ۵ دقيقه، حرارت زير تابه را كم كنيد و در ظرف را دم‌كني بگذاريد و به اصطلاح كوكو را دم كنيد. پس از آنكه مطمئن شديد يك طرف كوكو سرخ‌شده، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود.

به عنوان يك شام سبك بوراني مرغ را هم درست كنيد.

 

كوكوي رنگي

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه باگت شكم پر را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.