• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه سس خردل خانگي

۷ بازديد

سس خردل از انواع افزودني‌هاي پرطرفدار است كه به راحتي مي‌توانيد اين سس خوشمزه را در منزل تهيه كنيد و از طعم بي‌نظير آن نهايت لذت را ببريد.

سس خردل خانگي

سس‌‌ها يكي از متنوع‌ترين طعم دهنده‌‌ها هستند كه در همه كشورها محبوبيت زيادي دارند. هر كدام از سس‌‌ها طعم مخصوص به خود را دارند و با مواد غذايي خاصي سرو مي‌شوند. شما مي‌توانيد انواع مختلف اين سس‌‌ها را داخل خانه به راحتي درست كنيد و به آن‌‌ها طعم‌دهنده‌‌ها و ادويه‌‌هاي مورد علاقه‌تان را هم اضافه كنيد. اگر شما هم طرفدار سس‌‌هاي تند هستيد، پيشنهاد مي‌كنيم حتما طرز تهيه سس خردل خانگي را ياد بگيريد تا از طعم تند خردل لذت ببريد. با مجله دلتا همراه باشيد.

طرز تهيه سس خردل خانگي

مواد لازم براي سس خردل خانگي

  • دانه خردل زرد ۳/۴ پيمانه
  • آب يك و نيم پيمانه
  • سركه ۱/۴ پيمانه
  • نمك نصف قاشق غذاخوري
  • پودر زردچوبه ۱/۴ قاشق چايخوري
  • پاپريكا قرمز ۱/۴ قاشق چايخوري
  • پودر سير ۱/۸ قاشق چايخوري
  • پودر پياز ۱/۹ قاشق چايخوري
  • دارچين ۱/۹ قاشق چايخوري
  • عسل ۱ قاشق غذاخوري

طرز تهيه سس خردل خانگي

دانه خردل

مرحله اول

بذرهاي خردل را داخل آسياب يا يك غذاساز بريزيد و آن‌‌ها را پودر كنيد. هرچه پودر خردل بيشتر آسياب شود، سس خردل صاف‌تر و لطيف‌تر خواهد بود. اگر ترجيح مي‌دهيد دانه‌‌هاي خردل كمي در دهان احساس شوند مي‌توانيد آن‌‌ها را كمتر آسياب كنيد تا خيلي پودر نشوند.

مرحله دوم

بعد از آنكه دانه‌‌هاي خردل كاملا آسياب شدند، پودر خردل را داخل كاسه ريخته و ساير ادويه‌‌ها از جمله نمك، پودر زردچوبه، پاپريكا قرمز، پودر سير، پودر پياز و دارچين را به آن اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شوند.

سس خردل

مرحله سوم

در يك قابلمه، آب و مخلوط ادويه را اضافه كنيد و آن‌‌ها را خوب هم بزنيد. به طوري كه ادويه‌‌ها داخل آن حل شوند و مخلوطي يكدست حاصل شود (فعلا سركه را كنار بگذاريد). حدود ۴۵ دقيقه قابلمه را روي حرارت كم قرار دهيد تا ادويه‌‌ها به همراه آب بجوشند و حباب‌‌هايي روي آن‌‌ها ايجاد شود.

مرحله چهارم

بعد از آنكه مخلوط شروع به جوشيدن كرد، سركه را به آن‌‌ها اضافه كنيد و اجازه دهيد تا مجددا حدود ۵ تا ۱۰ دقيقه بجوشند. هر چند ثانيه آن‌‌ها را كمي هم بزنيد تا ادويه‌‌ها كف قابلمه نچسبند.

مرحله آخر سس خردل خانگي

مواد آماده‌شده را داخل ظرف شيشه‌اي بريزيد و اجازه دهيد تا سس كاملا خنك شود. سپس آن را داخل يخچال قرار دهيد تا آماده شود.

سس خردل ممكن است ابتدا مزه تلخي داشته باشد. به همين دليل به حداقل ۲۴ ساعت زمان نياز دارد تا تلخي آن از بين برود و آماده شود. پس بهتر است چند روز سس را داخل يخچال قرار دهيد و بعد از آن استفاده كنيد.

اين سس را مي‌توانيد حتي با سالاد ماكاروني هم سرو كنيد.

سيب زميني

پيشنهاد مطالعهفوت و فن جا افتادن خورشت‌هاي معروف ايراني را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.