• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه بوراني مرغ ، ساده و بي‌نظير

۹ بازديد

بوراني مرغ يك پيش‌غذاي مجلسي است كه مي‌توانيد براي مهماني‌ها و دورهمي‌هاي خود اين بوراني خوشمزه و متفاوت را تهيه كنيد.

بوراني مرغ

گوشت مرغ جزو مواد اوليه‌اي است كه مي‌توان با آن انواع و اقسام غذاها را درست كرد، مثل پلو مرغ، كباب تابه‌اي مرغ، چيكن استراگانف، كيك مرغ و انواع غذاهاي رژيمي. اما امروز قرار است كه با يك غذاي مرغي ديگر آشنا شويم؛ غذايي جديد به نام بوراني مرغ. اين بوراني جزو غذاهاي سرد به شمار مي‌رود و براي پيش‌غذا يك انتخاب شيك و مجلسي به حساب مي‌آيد، البته مواد داخل آن به‌قدري مقوي است كه حتي مي‌تواند به عنوان غذاي اصلي هم از آن استفاده كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه بوراني مرغ را ياد بگيريد.

مواد لازم براي بوراني مرغ

  • سينه مرغ ۱ عدد
  • ماست چكيده يا خامه‌اي ۲ پيمانه
  • گردو ۶ عدد
  • سير ۳ حبه
  • سبزيجات معطر به مقدار دلخواه
  • سس مايونز ۲ قاشق غذاخوري (اختياري)
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • پياز ۱ عدد
  • زعفران آب‌كرده به اندازه دلخواه

طرز تهيه بوراني مرغ

طرز تهيه بوراني مرغ

مرحله اول

سينه مرغ را به چهار تكه تقسيم كنيد و با يك عدد پياز، مقداري زردچوبه و نمك و يك حبه سير آب پز كنيد. بهتر است ابتدا سير و پياز را در مقداري روغن تفت دهيد، سپس مرغ و زردچوبه را نيز به آن‌ها اضافه كنيد. بعد از آنكه كمي همه مواد را تفت داديد داخل قابلمه آب جوش بريزيد و زمان بدهيد تا مرغ كاملا بپزد. بعد از پخت كامل و خنك شدن، سينه مرغ را به تكه‌هاي ريز برش بزنيد. در صورت تمايل‌ مي‌توانيد مرغ را ريش ريش كنيد.

مرحله دوم

بعد از آنكه سينه مرغ پخته و ريز ريز شد بايد كار اصلي يعني تهيه بوراني مرغ را آغاز كنيد. براي اين منظور گردوها را مغز و كمي خرد كنيد، سير را نيز به دلخواه له يا رنده كنيد. اگر سبزيجات معطر شما تازه و خرد‌ نشده هستند آن‌ها را نيز خرد كنيد؛ البته لازم نيست خيلي ريز باشند.

بوراني مرغ خانگي

مرحله سوم

مرغ‌هاي ريزشده، مغز گردو، سير، سبزيجات معطر و نمك و فلفل سياه را در يك كاسه بريزيد و كامل تركيب كنيد، سپس ماست و سس مايونز را نيز به آن‌ها بيفزاييد. يك الي دو دقيقه تمامي مواد را هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. بوراني را در ظرفي كه براي سرو انتخاب كرده‌ايد بريزيد و روي آن را با زعفران دم‌كرده غليظ تزيين كنيد. استفاده از زعفران تنها براي تزيين بوراني نيست، بلكه به آن عطر و طعمي فوق‌العاده نيز‌ مي‌دهد. بهتر است بوراني مرغ را يك ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه بگيرد، اما بلافاصله نيز قابل خوردن است.

بوراني مرغ و سير

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه چيپس پلو با مرغ را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.