• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه رولت اسفناج ساده و لذيذ

۶ بازديد

رولت اسفناج يكي از پيش‌غذاهاي لذيذ و بسيار زيبا است كه زينت‌بخش ميزهاي پذيرايي شما مي‌شود، مضاف بر اينكه اين غذا منبع ويتامين بوده و بسيار براي كودكان مفيد است.

طرز تهيه رولت اسفناج

رولت اسفناج از اسفناج و پنير و كالباس تهيه شده است و يك پيش‌غذاي شيك به شمار مي‌رود. شما مي‌توانيد با كمي خلاقيت يك غذاي جديد و خوشمزه تهيه كنيد. اصالت اين غذا براي كشور تركيه است. به دلخواه مي‌توانيد مواد مياني را تغيير دهيد و با مرغ و سبزيجات ديگر سرو كنيد. اين غذاي خوشمزه علاوه بر طعم و مزه خوب آن، خواص بالاي اسفناج را هم در بر دارد. خواصي همچون آنتي اكسيدان، رشد مو، تنظيم خواب و كمك به بي‌خوابي و هزاران خواص ديگر. با مجله دلتا همراه باشيد تا طرز تهيه رولت اسفناج را بخوانيم.

مواد لازم براي رولت اسفناج

  • پوره اسفناج ۱ پيمانه
  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • آب يا شير ۱/۴ پيمانه
  • آرد ۱ پيمانه
  • بيكينگ پودر ۱‌ قاشق چاي‌خوري
  • روغن مايع ۱‌ قاشق غذا‌خوري
  • نمك ۱/۲‌ قاشق چاي‌خوري
  • پودرسير، فلفل سياه، تخم گشنيز به مقدار لازم

مواد مياني

  • پنير خامه‌اي يا لبنه ۴۰۰ گرم
  • سس مايونز ۲ قاشق غذاخوري
  • كالباس ۵ ورقه
  • زيتون خردشده ۱/۴ پيمانه
  • شويد ۱ قاشق غذاخوري

رولت اسفناج

طرز تهيه رولت اسفناج

مرحله اول

ابتدا اسفناج‌ها را كمي خرد كنيد تا راحت‌تر ميكس شود. سپس داخل ميكسر يا غذاساز ريخته و بزنيد تا پوره شود.

در ادامه زرده و سفيده تخم‌مرغ را جدا كنيد و سفيده تخم‌مرغ را به همراه نمك خوب با هم‌زن برقي با سرعت تند بزنيد تا كف كند و مانند خامه فرم گرفته شود. يعني زماني كه ظرف را برعكس كنيد از آن بيرون نريزيد.

مرحله دوم

زرده تخم‌مرغ را به همراه آب يا شير و تمام ادويه و نمك و روغن مايع داخل كاسه ريخته و با هم‌زن بزنيد تا از لختگي خارج شود و كمي كرم رنگ شود. سپس پوره اسفناج را نيز اضافه كنيد. در ادامه آرد و بيكينگ پودر را كه از قبل با هم مخلوط و الك كرديد به تدريج به مواد زرده اضافه كنيد و با ليسك به آرامي هم بزنيد. سپس سفيده تخم‌مرغ را نيز اضافه كنيد و آرام و چرخشي هم بزنيد تا يكدست شود.

مرحله سوم

در ادامه مخلوط را داخل سيني ۳۰ در ۴۰ سانتي‌متري كه كاغذ روغني گذاشتيد بريزيد و يكدست پخش كنيد. بعد داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه حدود ۸ الي ۱۰ دقيقه بپزيد. دقت كنيد كه زمان پخت متغيره آنقدر بپزيد تا خلال چوبي از وسط كيك تميز خارج شود.

مرحله چهارم

كالباس‌ها را نگيني ريز خرد كنيد زيتون خردشده و شويد و سس و پنير را داخل يك كاسه ريخته و خوب هم بزنيد تا مواد يكدست شود.

مرحله آخر از رولت اسفناج

سيني رولت را از فر خارج كنيد و رولت را روي يك حوله يا دستمال بزرگ برگردانيد و كاغذ روغني را به آرامي جدا كنيد و رولت را با كمك دستمال رول كنيد تا خنك شود. كمي صبر كنيد. سپس رولت را باز كنيد و از مواد مياني با پالت روي نان رولت به صورت يكنواخت بريزيد بعد به آرامي مجدد رولت را بپيچيد و داخل يك پارچه تميز قرار دهيد و يا سلفون بكشيد و ۱ ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس روي آن را تزئين و سرو كنيد.

رولت اسفناج تركي

پيشنهاد مطالعهطرز تهيه چيپس پلو با مرغ را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.