• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پاچيني ، پيش غذاي مجلسي

۷۸ بازديد

براي آشنايي با طرز تهيه پاچيني با مجله دلتا همراه باشيد.

پاچيني

پاچيني نوعي فست فود خوشمزه است كه با كتف مرغ درست مي‌شود. اين غذا كه در واقع نوعي فينگر فود است، يك پيش غذاي مجلسي و شيك براي سرو در مهماني ها است. پاچيني را مي‌توانيد با انواع سس ها، سيب زميني سرخ كرده و سبزيجات مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه پاچيني :

  • كتف مرغ: ۱۰ عدد
  • پياز: ۲ عدد
  • زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
  • آبليمو:۲ قاشق غذاخوري
  • پودر سير: يك قاشق چاي خوري
  • آرد ذرت به ميزان لازم
  • آرد سوخاري به ميزان لازم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنير پارمزان به ميزان لازم
  • روغن سرخ كردني به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه پاچيني

طرز تهيه پاچيني :

با چاقو كتف مرغ‌ ها را از ساق برش بزنيد. سپس گوشت را به سمت پايين برگردانيد و گرد كنيد.

براي تهيه مواد مزه دار كردن مرغ، پياز را خرد كرده و با زعفران، آبليمو، پودرسير، نمك و فلفل مخلوط كنيد.

كتف ها را بشوييد و وقتي آب آن ها گرفته شد، چند ساعت در مخلوط مواد بخوابانيد.

آرد سوخاري، آرد ذرت و پنير پارمزان را با هم مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌ ها را هم در ظرفي بشكنيد و با چنگال خوب هم بزنيد. سپس در ظرف گودي مانند شير جوش، روغن بريزيد تا خوب داغ شود.

كتف‌ هاي مزه دار شده را در مخلوط آرد بغلتانيد. سپس آن‌ ها را در تخم مرغ بزنيد و دوباره در آرد بغلتانيد.

پس از آماده شدن، آن ها را در روغني كه داغ كرده‌ايد بگذاريد تا با حرارت ملايم سرخ شوند. توجه داشته باشيد كه مرغ بايد در روغن شناور باشد.

پس از اينكه پاچيني‌ ها خوب سرخ شدند، آن‌ها را روي توري يا دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن‌ ها گرفته شود.

در صورت تمايل و بنا به ذائقه، مي‌توانيد مقداري رزماري خرد كرده و به مخلوط آرد و پنير بيفزاييد.

براي اينكه پاچيني راحت‌ تر خورده شود، قسمت استخواني آن را با آلومينيوم بپيچيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي  را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.