مجله دلتا

سوپ گندم ، پيش غذاي سبك و ساده


سوپ گندم نوعي سوپ ساده و سبك است كه خواص زيادي دارد.

سوپ گندم

سوپ گندم پيش غذايي مفيد و مقوي است كه در عين سادگي بسيار خوشمزه است. سوپ گندم براي سرماخوردگي مفيد است و خوردن آن در روزهاي سرد سال پيشنهاد مي‌شود. اين سوپ را مي‌توانيد هم با گوشت و هم با مرغ بپزيد كه البته با مرغ سريع‌تر آماده مي‌شود.

مواد لازم تهيه سوپ گندم :

  • گندم پوست كنده: يك پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • سينه مرغ: يك عدد
  • هويج: يك عدد
  • جعفري خرد شده: ۳ پيمانه
  • ساقه كرفس: يك عدد
  • رب گوجه فرنگي در صورت تمايل
  • نمك، فلفل، زردچوبه و زنجبيل به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ گندم

طرز تهيه سوپ گندم :

گندم را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شده و بهتر بپزد.

پياز را نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. همين كه پياز كمي نرم شد، كافي است. نيازي به سرخ شدن و طلايي شدن آن نيست.

استخوان سينه مرغ را درآورده و گوشت آن را مكعبي خرد كنيد. مرغ بايد بدون پوست و استخوان باشد.

تكه‌هاي مرغ را به پياز افزوده، كمي تفت دهيد تا سفيد شوند. سپس مقداري زنجبيل، زردچوبه و فلفل به آن بزنيد.

در اين مرحله اگر دوست داريد مي‌توانيد يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به مواد بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال سوپي براي درمان سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ كدو حلوايي، ضد سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

هويج و ساقه كرفس را نگيني خرد كنيد. گندم را پس از آبكش كردن، با هويج و كرفس خرد شده به مواد اضافه كنيد.

سوپ گندم ساده

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ ورقه‌اي كرده و پس از تفت دادن در سوپ بريزيد.

در قابلمه مقدار مناسبي آب ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.

در اواخر پخت، يك قاشق جعفري خرد شده با كمي نمك در سوپ بريزيد.

سوپ گندم به همين سادگي آماده است. آن را در ظرف بريزيد و با ليموترش يا آبليموي تازه سرو كنيد.

در صورتي كه اين سوپ را براي كودكان درست مي‌كنيد، آن را در مخلوط‌كن يا غذاساز بريزيد تا مانند پوره شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 14 توسط:deltafood :

۴ نوع پيش غذا ؛ انواع سالاد با كاهو


طرز تهيه انواع سالاد كاهو را در مجله دلتا بخوانيد.

انواع سالاد كاهو

سالاد كاهو انواع مختلفي دارد و با مواد گوناگون مي‌توان انواع سالاد كاهو را درست كرد. در تمام اين سالادها، كاهو ماده غذايي اصلي و پايه است. بهتر است براي تهيه سالادهاي مجلسي، از كاهو سالادي يا كاهوپيچ استفاده كنيد.

سالاد كاهو با سس بالزاميك

مواد لازم تهيه سالاد كاهو با سس بالزاميك :

  • كاهوپيچ: يك عدد
  • خيار: يك عدد
  • كشمش: يك قاشق غذاخوري
  • تخم آفتابگردان: يك قاشق غذاخوري
  • پنير فتا: نصف قوطي كبريت
  • سركه بالزاميك: ۲ قاشق غذاخوري
  • عسل: يك قاشق چاي‌خوري
  • روغن زيتون: يك قاشق چاي‌خوري
  • ليموترش: يك عدد
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سالاد كاهو با بالزاميك

طرز تهيه سالاد كاهو با سس بالزاميك :

كاهو، خيار و پنير فتا را خرد كنيد. سپس آن‌ها را با كشمش و تخم آفتابگردان در كاسه‌اي ريخته و مخلوط كنيد.
سركه بالزاميك، عسل، روغن زيتون، ليموترش، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، سس را روي سالاد بريزيد و خوب هم بزنيد تا به خورد مواد برود.

سالاد كاهو و كلم

مواد لازم تهيه سالاد كاهو و كلم :

  • كاهوپيچ: يك عدد
  • كلم قرمز: يك عدد
  • كلم سفيد: يك عدد
  • هويج: ۳ عدد
  • خيار: ۳ عدد
  • گوجه فرنگي: ۲ عدد
    سالاد كاهو و كلم

طرز تهيه سالاد كاهو و كلم :

مواد را خرد و خيار و گوجه را حلقه حلقه كنيد. مواد را با هم مخلوط كرده و با سس دلخواه سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از گوجه گيلاسي استفاده كنيد.

سالاد كاهو با تن ماهي

مواد لازم تهيه سالاد كاهو با تن ماهي :

  • تن ماهي: يك قوطي
  • كاهوپيچ: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • خيار: يك عدد
  • گوجه فرنگي: يك عدد
  • زيتون: ۱۰ عدد
  • سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سالاد كاهو و تن ماهي

طرز تهيه سالاد كاهو با تن ماهي :

تن ماهي را در صافي بريزيد تا روغن اضافي آن خارج شود. سپس مواد را پس از خرد كردن با تن ماهي مخلوط و سرو كنيد.

سالاد كاهو با سس سبوس

مواد لازم تهيه سالاد كاهو با سس سبوس :

  • كاهوپيچ: يك عدد
  • گوجه گيلاسي: ۱۰۰ گرم
  • خيار: ۲ عدد
  • كرفس: ۲ شاخه
  • هويج: يك عدد
  • آبليمو: ۳ قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
  • پودر سبوس برنج: يك قاشق غذاخوري

 طرز تهيه سالاد كاهو با سس سبوس :

خيار، كرفس، هويج و كاهو را خرد كرده و با گوجه‌ها مخلوط كنيد.
آبليمو، روغن زيتون و پودر سبوس برنج را با هم مخلوط كرده و به عنوان سس روي سالاد بريزيد.
سالاد را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود، سپس آن را خنك سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 12 توسط:deltafood :

املت سبزيجات ، ويژه رژيمي ها


طرز تهيه املت سبزيجات رژيمي را در مجله دلتا بخوانيد.

املت سبزيجات

املت يكي از غذاهاي خوش‌طعمي است كه انواع گوناگوني دارد. املت سبزيجات يك غذاي فوق‌العاده خوشمزه و سبك و مخصوص كساني است كه رژيم دارند. اين املت را مي‌توانيد به عنوان صبحانه، ميان وعده يا يك شام سبك مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه املت سبزيجات :

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • اسفناج خرد شده: يك پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • سير: يك حبه
  • پودر تخم گشنيز به ميزان لازم
  • گوجه فرنگي خرد شده: نصف پيمانه
  • پنير سفيد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن مايع يا كره به ميزان لازم

طرز تهيه املت سبزيجات

طرز تهيه املت سبزيجات :

تخم مرغ‌ها را با چنگال هم بزنيد تا يكنواخت شوند.

سير را رنده و پياز را خلالي خرد كنيد.

قارچ را هم ورقه‌اي خرد كنيد.

اسفناج را خرد كرده و در تابه‌اي روي شعله ملايم بگذاريد تا آب اضافي آن گرفته و به اصطلاح جمع شود. مراقب باشيد اسفناج نسوزد و ته نگيرد.

در كاسه‌اي تخم مرغ، اسفناج، پياز، قارچ، سير، پودر تخم گشنيز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

اين املت يك غذاي رژيمي است. بنابراين در صورت تمايل مي‌توانيد از سبزيجات مختلف مانند ذرت، بروكلي، جعفري و … استفاده كنيد.

در تابه مناسبي مقداري كره يا روغن ريخته و پس از داغ شدن، از مخلوط در آن بريزيد و بگذاريد خودش را بگيرد.

املت

پيشنهاد مطالعه: اگر مي‌خواهيد يك سوپ سبزيجات مقوي و مفيد درست كنيد، مطلب سوپ اسفناج و خامه، پيش غذاي ايتاليايي را مطالعه كنيد.

گوجه فرنگي و پنير را ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.

مي‌توانيد گوجه فرنگي را به جاي خرد كردن، حلقه حلقه كنيد.

پس از آماده شدن املت، داخل آن را با گوجه و پنير خرد شده پر و سرو كنيد.

البته مي‌توانيد وقتي املت آماده شد، همان‌طور كه در تابه است، گوجه و پنير خرد شده را روي آن بريزيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

تهيه سير ترشي ۷ ساله در ۴۰ روز


سير ترشي 7 ساله را در 40 روز درست كنيد و از آن لذت ببريد.

سير ترشي

سير ترشي يكي از چاشني‌هاي پرطرفدار ايراني است كه بسيار خوشمزه است و خواص درماني زيادي به خصوص براي سيستم گوارشي دارد. در گذشته اين ترشي را پس از درست كردن، در جاي خنك و تاريكي مي‌گذاشتند تا چند سال بگذرد و به اصطلاح چند ساله شود. در اين ميان سير ترشي هفت ساله بيشترين طرفدار را داشت و بهترين ترشي بود. حال اگر دوست داريد در عرض چند روز سير ترشي ۷ ساله داشته باشيد، اين مطلب را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم براي تهيه سير ترشي :

  • سركه بالزاميك: ۶ ليوان
  • سركه خرما: ۳ ليوان
  • بوته سير: ۴۰ عدد
  • شكر قهوه‌اي: ۵ قاشق غذاخوري
  • سس سويا: ۱۰ قاشق غذاخوري

سير ترشي 7 ساله

طرز تهيه سير ترشي :

يك ظرف مناسب شيشه‌اي يا پلاستيكي با در محكم انتخاب كنيد.

بوته‌هاي سير را خوب بشوييد تا تميز شوند.

سپس آن‌ها را با سركه بالزاميك، سركه خرما، شكر قهوه‌اي و سس سويا در قابلمه بريزيد.

قابلمه را روي شعله ملايم گاز بگذاريد تا مواد حدود ۱۵ دقيقه با هم بجوشند.

مراقب باشيد اين زمان بيشتر نشود، چون باعث له شدن سيرها مي‌شود.

پس از گذشت اين مدت، بوته‌هاي سير را در ظرف مناسب گذاشته و مخلوط سركه و شكر را كه با سير جوشيده بود، روي سيرها در ظرف بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك ترشي بي‌نظير خانگي، مطلب ترشي بادمجان شكم پر، نمي توان از آن گذشت را مطالعه كنيد.

سركه را حتما امتحان كنيد تا اگر شوري و شيريني آن كم بود، اندازه كنيد.

ترشي سير

روي ظرف را با يك نايلون ببنديد و بعد در آن را بگذاريد و خوب محكم كنيد.

بهتر است محل نگهداري سير ترشي جاي خنك و تاريكي مانند زيرزمين يا انباري باشد. حتي اگر امكان آن را داريد، ظرف ترشي را زير خاك بگذاريد.

پس از ۴۰ روز سير ترشي خانگي هفت ساله شما به همين راحتي آماده است! آن را در كنار انواع غذا، به‌خصوص غذاهاي شمالي ميل كنيد و لذت ببريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

سوپ كدو حلوايي ، ضد سرماخوردگي


از تهيه سوپ كدو حلوايي در زمستان غافل نشويد! اين سوپ يك درمان طلايي براي سرماخوردگي هم هست.

سوپ كدو حلوايي

سوپ كدو حلوايي يك سوپ خوشمزه و مفيد است كه طبع گرمي دارد و مناسب روز هاي سرد سال است. چون كدو حلوايي در همه فصل ها در دسترس نيست، سوپ آن يك سوپ فصلي به حساب مي‌آيد. اين سوپ براي سرماخوردگي مفيد است و مانند يك دارو عمل مي‌كند. به دليل استفاده از سبزيجات متنوع، سوپ كدو تنبل يك غذاي خوشمزه و كامل است.

مواد لازم تهيه سوپ كدو حلوايي :

  • كدو حلوايي خرد شده: ۲ ليوان
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • ساقه كرفس خرد شده: يك ليوان
  • هويج: يك‌ عدد
  • آب مرغ: ۲ ليوان
  • نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
  • خامه صبحانه به ميزان لازم
  • جعفري خرد شده براي تزيين

سوپ كدو حلوايي

طرز تهيه سوپ كدو حلوايي :

كدو حلوايي را پوست بگيريد و خوب بشوييد. آن را خرد كنيد.

هويج، سيب زميني و ساقه كرفس را خرد كرده و پس از شستن، با كدو هاي خرد شده در قابلمه بريزيد.

دو ليوان آب مرغ و دو ليوان آب در قابلمه بريزيد.

اگر آب مرغ نداريد، مي‌توانيد از دو عدد عصاره مرغ استفاده كنيد.

قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمك، فلفل و آويشن در سوپ بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك سوپ خوشمزه براي درمان سرماخوردگي، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

اگر از عصاره مرغ استفاده مي‌كنيد، در سوپ نمك نريزيد، چون عصاره شور است.

وقتي مواد كاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن يا غذاساز بريزيد تا حالت پوره اي و يكدست شود.

فراموش نكنيد اين سوپ را حتماً بايد ميكس كرد تا ظاهر خوبي داشته باشد.

سوپ كدو تنبل

هنگام سرو سوپ، روي آن خامه بريزيد و با جعفري خرد شده تزيين كنيد.

اين سوپ كمي شيرين است. در صورت تمايل مي‌توانيد پس از ميكس كردن، مقداري آبليموي تازه به آن اضافه كنيد.

مي‌توانيد داخل يك كدو حلوايي كوچك را خالي كرده و سوپ را در آن بريزيد و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

سوپ كدو حلوايي ، ضد سرماخوردگي


از تهيه سوپ كدو حلوايي در زمستان غافل نشويد! اين سوپ يك درمان طلايي براي سرماخوردگي هم هست.

سوپ كدو حلوايي

سوپ كدو حلوايي يك سوپ خوشمزه و مفيد است كه طبع گرمي دارد و مناسب روز هاي سرد سال است. چون كدو حلوايي در همه فصل ها در دسترس نيست، سوپ آن يك سوپ فصلي به حساب مي‌آيد. اين سوپ براي سرماخوردگي مفيد است و مانند يك دارو عمل مي‌كند. به دليل استفاده از سبزيجات متنوع، سوپ كدو تنبل يك غذاي خوشمزه و كامل است.

مواد لازم تهيه سوپ كدو حلوايي :

  • كدو حلوايي خرد شده: ۲ ليوان
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • ساقه كرفس خرد شده: يك ليوان
  • هويج: يك‌ عدد
  • آب مرغ: ۲ ليوان
  • نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
  • خامه صبحانه به ميزان لازم
  • جعفري خرد شده براي تزيين

سوپ كدو حلوايي

طرز تهيه سوپ كدو حلوايي :

كدو حلوايي را پوست بگيريد و خوب بشوييد. آن را خرد كنيد.

هويج، سيب زميني و ساقه كرفس را خرد كرده و پس از شستن، با كدو هاي خرد شده در قابلمه بريزيد.

دو ليوان آب مرغ و دو ليوان آب در قابلمه بريزيد.

اگر آب مرغ نداريد، مي‌توانيد از دو عدد عصاره مرغ استفاده كنيد.

قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمك، فلفل و آويشن در سوپ بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك سوپ خوشمزه براي درمان سرماخوردگي، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

اگر از عصاره مرغ استفاده مي‌كنيد، در سوپ نمك نريزيد، چون عصاره شور است.

وقتي مواد كاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن يا غذاساز بريزيد تا حالت پوره اي و يكدست شود.

فراموش نكنيد اين سوپ را حتماً بايد ميكس كرد تا ظاهر خوبي داشته باشد.

سوپ كدو تنبل

هنگام سرو سوپ، روي آن خامه بريزيد و با جعفري خرد شده تزيين كنيد.

اين سوپ كمي شيرين است. در صورت تمايل مي‌توانيد پس از ميكس كردن، مقداري آبليموي تازه به آن اضافه كنيد.

مي‌توانيد داخل يك كدو حلوايي كوچك را خالي كرده و سوپ را در آن بريزيد و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

اسنك مرغ ، ويژه دورهمي ها


اسنك مرغ ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

اسنك مرغ

اسنك مرغ يك غذاي ساده و خوشمزه و مناسب دورهمي هاي دوستانه و صميمي است. البته اين اسنك پيش غذا و ميان وعده مناسبي هم است. براي تهيه اسنك دستگاه ساندويچ ساز لازم است. ولي اگر اين وسيله را نداشتيد، مي‌توانيد اسنك را در فر يا مايكروويو درست كنيد.

مواد لازم تهيه اسنك مرغ :

  • نان تست: ۱۲ عدد
  • فيله مرغ: ۸ عدد
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه اي: ۲ عدد
  • پنير پيتزا به ميزان لازم
  • پودر سير به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه اسنك مرغ

طرز تهيه اسنك مرغ :

فيله هاي مرغ را نازك برش بزنيد.

در كاسه اي پياز را درشت رنده كرده و با پودر سير، نمك و فلفل به تكه هاي فيله بيفزاييد. مواد را با هم مخلوط كنيد تا فيله ها طعم بگيرند.

كاسه را حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد.

پس از گذشت اين مدت، فيله ها را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند. مراقب باشيد مرغ خشك نشود.

قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.

آن ها را در كمي روغن تفت دهيد تا نرم شده و از خامي در بيايند.

پيشنهاد مطالعه: اگر غذا هاي فوري و خوشمزه دوست داريد، مطلب پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري را مطالعه كنيد.

كف ساندويچ ساز را چرب كرده و به اين ترتيب مواد را بگذاريد: يك عدد نان تست، يك لايه مرغ، قارچ، فلفل دلمه اي، پنير پيزا و يك نان تست ديگر.

اسنك

روي نان تست بالايي را با قلم مو كمي چرب كرده و در ساندويج ساز را ببنديد.

مراقب باشيد اسنك ها نسوزند و خشك نشوند.

پس از گذشت ۳ دقيقه اسنك آماده است. آن را از ساندويچ ساز در آوريد و در ظرف سرو بگذاريد.

اسنك مرغ را مي‌توانيد با انواع سس، ديپ و سبزيجات سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

سوپ اسفناج و خامه ، پيش غذاي اسپانيايي


براي آشنايي با طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشيد.

سوپ اسفناج

سوپ اسفناج و خامه نوعي پيش غذاي اسپانيايي است كه ظاهر خوبي دارد و مناسب سرو در مهماني ها است. همچنين سوپ اسفناج براي سرماخوردگي خوب است و باعث تسكين آن مي‌شود. پيشنهاد مي‌شود سوپ اسفناج و خامه را درست كرده و از طعم خوب آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه سوپ اسفناج و خامه :

  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • ليمو ترش: يك عدد
  • خامه: يك پيمانه
  • روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
  • شويد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • خيار: ۲ عدد
  • پنير موزارلا يا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سوپ اسفناج و خامه

طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه :

اسفناج، پياز، شويد و خيار را ساطوري خرد كنيد. مواد حتماً بايد خيلي ريز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگيرند. در غير اين صورت سوپ ظاهر خوبي نخواهد داشت.

در تابه اي روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را در آن تفت دهيد تا سبك و نرم شود.

وقتي پياز كمي طلايي شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا اسفناج كمي جمع شده و تغيير رنگ دهد.

اگر دوست داريد سوپ اسفناج رستوراني داشته باشيد، پياز و اسفناج را با گوشت كوب برقي يا غذاساز پوره كنيد.

سپس آن را دوباره در تابه ريخته و دو پيمانه آب بيفزاييد. تابه را ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و در آن را ببنديد تا سوپ جا بيفتد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال يك سوپ خوشمزه براي سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

طرز تهيه سوپ اسفناج

پس از گذشت اين مدت، خامه و ليمو ترش را در سوپ بريزيد. بگذاريد يكي دو جوش بزند. سپس آن را از روي شعله برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود.

وقتي سوپ سرد شد، خيار، شويد و پنير رنده شده را به آن افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

اين سوپ را مي‌توانيد با اسفناج ريز، جعفري يا كلم بروكلي تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 11 توسط:deltafood :

ترشي بادمجان شكم پر ، نمي توان از آن گذشت


ترشي بادمجان شكم پر يكي از پر طرفدار ترين چاشني هاي ايراني است.

ترشي بادمجان شكم پر

ترشي بادمجان شكم پر يكي از انواع ترشي بادمجان كه بسيار لذيذ و خوشمزه است و با انواع غذاهاي ايراني مي‌چسبد. اين ترشي را كه طرز تهيه آساني دارد، در همه فصل ها مي‌توان درست كرد.

مواد لازم تهيه ترشي بادمجان شكم پر :

  • بادمجان: يك كيلوگرم
  • هويج: ۳ عدد
  • پياز: ۴ عدد
  • سير: ۵ حبه
  • فلفل دلمه اي سبز: ۳ عدد
  • سركه به ميزان لازم
  • نمك: يك قاشق چاي خوري
  • فلفل به ميزان لازم
  • سبزي ترشي: ۲ قاشق غذاخوري

ترشي بادمجان

طرز تهيه ترشي بادمجان شكم پر :

بادمجان ها را خوب بشوييد، چون بايد با پوست باشند. لازم نيست سر بادمجان را كامل جدا كنيد. فقط قسمت هاي اضافي آن را ببريد.

با يك چاقوي تيز روي بادمجان ها شكاف طولي ايجاد كنيد. مراقب باشيد پوست بادمجان از پشت پاره نشود.

براي تهيه اين ترشي بادمجان هايي را انتخاب كنيد كه بدون تخم و پوست مشكي باشند. بادمجان هايي كه پوست بنفش دارند، طعم خوبي ندارند و معمولاً تلخ يا تند هستند.

بادمجان ها را در يك قابلمه آب روي شعله متوسط بگذاريد تا جوش بيايد.

پس از ۱۰ دقيقه كه بادمجان ها كمي نرم شدند، در صافي بريزيد تا آب آن ها گرفته شود. مراقب باشيد بادمجان ها زياد نجوشند تا وا نروند.

هويج و پياز را به صورت خلال هاي نازك برش بزنيد.

فلفل دلمه اي را در اندازه دلخواه خرد كنيد. بهتر است برش هاي فلفل دلمه اي درشت باشد تا رنگ سبز آن باعث جلوه ترشي شود.

سير ها را پوست گرفته و نگيني خرد كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع ترشي بادمجان، مطلب ترشي بادمجان ، لذيذ و اشتها آور را مطالعه كنيد.

در كاسه اي هويج، پياز، سير، فلفل دلمه اي، سبزي ترشي، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

داخل شكم هر بادمجان مقداري از مخلوط مواد خرد شده بريزيد. بادمجان ها را كمي فشار دهيد تا دو لبه كمي به هم نزديك شوند و مواد داخل آن بيرون نريزد.

سپس آن ها را در ظرف بچينيد، به طوري كه شكاف بادمجان ها به سمت بالا باشد.

سركه را در ظرف بريزيد. مقدار سركه بايد در حدي باشد كه روي بادمجان ها را بگيرد. در ظرف را محكم ببنديد و در جاي خنك نگهداري كنيد.

ترشي بادمجان شكم پر پس از ۷ تا ۱۰ روز آماده و جا افتاده مي‌شود.

ترشي

سبزي ترشي بادمجان شكم پر چيست

سبزي اين ترشي مخلوطي از سبزي هاي معطري است كه در هر فصل در دسترس است.

سبزي هاي معطر شامل نعناع، ترخون، مرزه، ريحان و پونه است. از خشك شده اين سبزيجات هم مي‌توان استفاده كرد، ولي اگر تازه باشند بهتر است.

در صورتي كه سبزي هاي معطر محلي داريد، حتماً از آن ها استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 11 توسط:deltafood :

سالاد ميگو ، پيش غذاي لذيذ دريايي


براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ميگو با مجله دلتا همراه باشيد.

سالاد ميگو

سالاد ميگو يك پيش غذاي خوشمزه دريايي است كه مي‌توان آن را به عنوان يك شام سبك هم مصرف كرد. در تهيه سالاد ميگو انواع سبزيجات به كار رفته و از اين رو بسيار خوش رنگ و لعاب و مناسب سرو در مهماني ها است.

مواد لازم تهيه سالاد ميگو :

  • ميگو: ۲۵۰ گرم
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • كاهو: ۴ برگ
  • ذرت پخته يا كنسروي: يك سوم پيمانه
  • كلم بروكلي: يك پيمانه
  • فلفل قرمز: يك عدد
  • گوجه گيلاسي: ۱۰ عدد
  • پيازچه: ۵ عدد
  • پياز: ۲ عدد
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • كنجد براي تزيين

مواد لازم تهيه سس سالاد :

  • سركه سفيد: يك دوم پيمانه
  • سس خردل: يك قاشق مربا خوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن زيتون: يك دوم پيمانه

طرز تهيه سالاد ميگو

طرز تهيه سالاد ميگو ساده :

ميگو‌ ها را پس از شستن با مقداري آب، يك قاشق آبليمو و كمي نمك، حدود ۴ دقيقه بپزيد. سپس آن‌ها را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا سرد شوند.

در صورت تمايل مي‌توانيد ميگو ها را كبابي كنيد.

پياز را به صورت حلقه‌‌ اي و پيازچه و فلفل قرمز را به صورت مورب برش بزنيد و كنار بگذاريد. بهتر است از پياز بنفش استفاده كنيد تا سالاد خوش رنگ تر شود.

كاهو و كلم بروكلي را پس از شستن به اندازه دلخواه خرد كرده و همه مواد را در يك كاسه بزرگ بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك سالاد خوشمزه و متفاوت، مطلب سالاد زمستاني يا سالاد شور را مطالعه كنيد.

براي درست كردن سس اين سالاد، همه مواد را به جز روغن زيتون، در مخلوط كن بريزيد. وقتي مواد يكدست شدند، روغن زيتون را اضافه كنيد.

سس كه آماده شد، روي مواد بريزيد و هم بزنيد تا سس به خورد سالاد برود.

سالاد را در ظرف سرو بريزيد و مقداري كنجد براي ديزاين سالاد روي آن بپاشيد.

سالاد ميگو و سيب زميني

سالاد ميگو و سيب زميني :

اين سالاد مانند سالاد ميگو ساده است كه سيب زميني به آن اضافه شده است.

سيب زميني را مكعبي خرد كنيد. روي آن كمي روغن زيتون بريزيد و در فر يا مايكروويو گريل كنيد. تكه هاي گريل شده سيب زميني را به مواد سالاد بيفزاييد.

سالاد ميگو و آووكادو

سالاد ميگو و آووكادو :

براي تهيه اين سالاد، آووكادو را با پوست به صورت ورقه اي برش بزنيد. تكه هاي آووكادو را در كمي روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهند. سپس به مواد سالاد افزوده و با آن ها مخلوط كنيد.

براي تهيه سالاد ميگو و آووكادو، پياز و پيازچه را از مواد لازم حذف كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 10 توسط:deltafood :

كوفته مرغ ، غذاي ساده و خوشمزه


طرز تهيه كوفته ساده مرغ را در مجله دلتا بخوانيد.

كوفته مرغ

كوفته مرغ نوعي كوفته ساده و خوشمزه و مناسب كساني است كه از خوردن گوشت قرمز پرهيز مي‌كنند. اين كوفته كه طرز تهيه آساني دارد، گزينه خوبي براي يك شام سبك يا پيش غذايي خوش طعم براي مهماني است.

مواد لازم تهيه كوفته مرغ ساده :

  • سينه مرغ: يك كيلو
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آبليمو تازه: نصف استكان
  • زرشك: نصف فنجان
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • پياز: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده: نصف قاشق چاي خوري
  • پودر سوخاري به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • آلو در صورت تمايل

طرز تهيه كوفته مرغ

طرز تهيه كوفته مرغ ساده :

سينه مرغ را دو بار چرخ كنيد.

دو عدد از پياز ها را خرد كرده و كمي در روغن تفت دهيد. سپس با مرغ چرخ شده، تخم مرغ هم زده، پودر سوخاري، نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند.

رب گوجه فرنگي را با كمي روغن تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود. سپس ۳ ليوان آب با زعفران دم كرده به رب افزوده، بگذاريد جوش بيايد تا سس كوفته آماده شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد در سس كوفته آلو بريزيد.

دو عدد پياز ديگر را در روغن تفت دهيد و پس از سرخ شدن با زرشك مخلوط كنيد.

كوفته

از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، وسط آن كمي از مخلوط زرشك و پياز داغ بگذاريد و سپس آن را گرد كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك كوفته ساده و خوشمزه، مطلب كوفته نخودچي ، ترش و شيرين را مطالعه كنيد.

كوفته ها در سس بيندازيد تا بپزند. وقتي سس كمي غليظ شد، نصف استكان آبليموي تازه در آن بريزيد تا يكي دو جوش بخورد.

اگر طعم ترش را نمي‌پسنديد، آبليمو اضافه نكنيد.

پس از گذشت نيم ساعت كوفته آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري سيب زميني سرخ كرده با كوفته مرغ سرو كنيد.

كوفته مرغ را با زرشك، گردو و جعفري تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 10 توسط:deltafood :

سالاد زمستاني يا سالاد شور


طرز تهيه سالاد زمستاني را در مجله دلتا بخوانيد.

سالاد زمستاني

سالاد زمستاني يا سالاد شور از انواع سالاد و پيش غذا هاي خوشمزه اي است كه شباهت زيادي به ترشي دارد و به عنوان چاشني در كنار غذا هم سرو مي‌شود. سالاد زمستاني هر چه تندتر باشد، بهتر است. البته ميزان تندي آن به ذائقه افراد بستگي دارد.

مواد لازم تهيه سالاد زمستاني :

  • گل كلم: يك عدد
  • كرفس: يك عدد
  • هويج: ۶ عدد
  • فلفل تند: ۶ عدد
  • سير: ۶ حبه
  • گوجه فرنگي: ۳ كيلو
  • سركه سفيد: ۲ ليوان
  • نمك: ۲ قاشق غذاخوري

سالاد شور

طرز تهيه سالاد زمستاني :

همه مواد را شسته و در اندازه متوسط خرد كنيد. آن ها را يك روز روي پارچه پهن كنيد تا هوا بخورند و كاملاً خشك شوند. اگر سبزيجات خوب خشك نشوند، ممكن است باعث كپك زدن سالاد شوند.

سپس تمام آن ها را در كاسه بزرگي با هم مخلوط كنيد.

گوجه فرنگي ها را چند دقيقه در آب جوش بيندازيد. اين كار براي آن است كه پوست آن ها راحت جدا شود.

سپس گوجه ها را پوست گرفته، در مخلوط كن بريزيد تا پوره شوند.

پوره را با نمك در قابلمه بريزيد و روي شعله متوسط بگذاريد تا ۱۰ دقيقه بجوشد.

طرز تهيه سالاد زمستاني

پس از گذشت اين مدت، قابلمه را از روي حرارت برداشته و دو ليوان سركه به آن بيفزاييد. سپس محتويات قابلمه را همان طور كه داغ است، روي سبزيجات خرد شده بريزيد و با هم مخلوط كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به چاشني هاي جديد و فانتزي علاقمنديد، مطلب ترشي قارچ، چاشني فانتزي را مطالعه كنيد.

كمي كه سردتر شد، سالاد را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد و تا ۲۴ ساعت در آن را نبنديد تا سر نرود.

براي نگهداري از سالاد زمستاني از ظروف فلزي و پلاستيكي استفاده نكنيد.

پس از گذشت يك روز در ظرف ها را محكم ببنديد و ۱۰ روز در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

اين سالاد را حتماً در يخچال نگهداري كنيد، چون خيلي زود كپك مي‌زند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: 12 توسط:deltafood :

با خمير جادويي غذا هاي خوشمزه درست كنيد


براي آشنايي با طرز تهيه خمير جادويي با مجله دلتا همراه باشيد.

خمير جادويي

خمير جادويي ، خميري بسيار ترد و سبك و مناسب براي طبخ انواع غذا ها مانند پيراشكي، كلوچه، نان صبحانه، نان شكم پر، پيتزا و … است. حتي مي‌توان اين خمير را در روغن سرخ و به تنهايي مصرف كرد. خمير جادويي يك خمير همه كاره است كه به راحتي مي‌توان آن را در منزل تهيه و انواع غذا هاي خوشمزه را با آن درست كرد.

مواد لازم تهيه خمير جادويي :

  • آرد: ۳ ليوان
  • خمير مايه: ۳ قاشق چاي خوري
  • تخم مرغ: يك عدد
  • شير يا آب: يك ليوان
  • روغن: ۶ قاشق غذاخوري
  • نمك: يك قاشق چاي خوري
  • شكر: ۴ قاشق چاي خوري

طرز تهيه خمير جادويي

طرز تهيه خمير جادويي :

شير يا آب را ولرم كنيد. بهتر است از شير استفاده كنيد تا خمير بهتر شود.

خمير مايه، شير ولرم و يك قاشق چاي خوري شكر را در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد. آن را ۱۰ تا ۱۵ دقيقه كنار بگذاريد تا خمير مايه كف و به اصطلاح عمل كند.

تخم مرغ، بقيه شكر، روغن و نمك را در كاسه ديگري ريخته و مخلوط كنيد تا يكدست شوند.

خمير مايه عمل آمده را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغي اضافه كنيد. كمي هم بزنيد تا مواد تركيب شوند، سپس بقيه آرد را بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك پيراشكي خوشمزه با خمير جادويي درست كنيد، مطلب پيراشكي كرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاييزي را مطالعه كنيد.

خمير پيتزا

روي سطح كار آرد بپاشيد و خمير را روي آن بگذاريد. آن را ۱۰ دقيقه ورز دهيد تا نرم و لطيف شود.

كاسه اي را چرب كرده و خمير را در آن بگذاريد. روي آن را بپوشانيد و يك ساعت در جاي گرم بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود.

خمير جادويي آماده مصرف براي انواع غذا ها و نان و شيريني ها است. اين خمير بافت و ماندگاري خوبي دارد و كار با آن آسان است.

خمير جادويي را مي‌توانيد در كيسه فريزر بسته بندي كرده و تا چند روز در يخچال نگهداري كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: 11 توسط:deltafood :

آش گندم ، مقوي و پر خاصيت


آش گندم يكي از انواع آش هاي ايراني است كه خاصيت زيادي دارد.

آش گندم

آش گندم غذايي ساده و سبك است كه بيشتر به عنوان عصرانه يا پيش غذا سرو مي‌شود. اين آش خوشمزه به دليل دارا بودن گندم و حبوبات مختلف، مقوي و غذاي مفيدي براي رشد كودكان و نوجوانان است.

مواد لازم تهيه آش گندم :

  • پياز: ۲ عدد
  • سير: ۱۰ حبه
  • نخود: ۲۵۰ گرم
  • لوبيا چيتي: ۲۵۰ گرم
  • گندم پوست كنده: ۴۰۰ گرم
  • سبزي آش: يك كيلوگرم
  • نعناع خشك: يك قاشق غذاخوري
  • كشك به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

تزيين آش گندم

طرز تهيه آش گندم :

لوبيا چيتي و نخود را از شب قبل خيس و چند بار آب آن را عوض كنيد. اين كار براي اين است كه نفخ حبوبات از بين برود و بهتر پخته شوند.

در قابلمه اي گندم را بشوييد و بگذاريد با حبوبات خيس خورده شده، بپزد و نرم شود.

سير و پياز را ريز خرد كرده و در مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند. سپس فلفل و زردچوبه را به آن‌ها افزوده و تفت دهيد تا به خورد هم بروند.

پس از اينكه حبوبات خوب پخته شدند، سبزي آش را با پياز داغ و سير داغ به آش بيفزاييد.

سبزي آش شامل جعفري، تره، گشنيز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نبود، از برگ چغندر استفاده كنيد.

شعله را كم كنيد تا آش جا بيفتد و غليظ شود. در صورت تمايل مي‌توانيد در انتهاي پخت مقداري كشك به آش اضافه كنيد.

نمك آش را در انتها اندازه كنيد. چون كشك نمك دارد و ممكن است آش شور شود.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد آشي با طعم متفاوت امتحان كنيد، مطلب آش انار، آش ترش پاييزي را مطالعه كنيد.

طرز تهيه آش گندم

آش گندم گوشت ندارد. ولي مي‌توانيد با گوشت چرخ كرده، كوفته قلقلي درست كرده و با آن سرو كنيد.

وقتي آش جا افتاد و آماده شد، آن را در ظرف كشيده و با كشك، پياز داغ، سير داغ و نعناع داغ تزيين كنيد.

براي تهيه نعناع داغ، نعناع خشك را در مقداري آب خيس كنيد. سپس آب اضافه را گرفته و نعناع را با كمي روغن تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند و كمي تيره شود.

آش گندم را با نان و پنير و سبزي سرو كنيد و از آن لذت ببريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/11 ساعت: 15 توسط:deltafood :

سوفله سيب زميني و گوشت


سوفله سيب زميني يك پيش غذاي مجلسي و شيك است.

سوفله سيب زميني

سوفله سيب زميني و گوشت از انواع پيش غذا هاي مدرن و فانتزي و مناسب سرو در مهماني ها است. سوفله در واقع نوعي كيك سبك است كه در فر يا تنور، با مواد متنوع و مختلفي تهيه مي‌شود. سوفله هم به عنوان غذا مانند سوفله سيب زميني و هم به عنوان دسر مانند سوفله شكلات سرو مي‌شود.

مواد لازم تهيه سوفله سيب زميني و گوشت :

  • سيب زميني: ۴ عدد
  • گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • آبليمو: يك قاشق مرباخوري
  • پنير پيتزا به ميزان لازم
  • ادويه هاي دلخواه به ميزان لازم
  • جعفري براي تزيين

طرز تهيه سوفله سيب زميني

طرز تهيه سوفله سيب زميني و گوشت :

قارچ و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كرده و كنار بگذاريد.

پياز را خلالي خرد كنيد و در كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. رب، گوشت چرخ كرده، آبليمو، ادويه ها، قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده را به آن افزوده و خوب تفت دهيد. نيم ساعت زمان دهيد تا مواد پخته شوند.

 بگذاريد آب قارچ و فلفل دلمه اي كاملاً بخار شود، چون مواد گوشتي نبايد آب داشته باشند.

سيب زميني ها را آبپز كرده و پس از پختن، ريز رنده كنيد تا پوره شوند.

داخل قالب مورد نظر را كمي چرب كنيد. نصف پوره سيب زميني را در قالب بريزيد. مواد گوشتي را روي پوره ريخته و روي آن پنير پيتزا بريزيد. در آخر بقيه پوره را در قالب ريخته و در صورت تمايل كمي پنير پيتزا به آن اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد با پيش غذا هاي مجلسي آشنا شويد، مطلب پاچيني، پيش غذاي مجلسي را مطالعه كنيد.

قالب را در فر بگذاريد. پس از نيم ساعت سوفله آماده است. آن را از فر بيرون بياوريد و پس از خنك شدن، قالب را برگردانيد.

سوفله را با جعفري يا مواد ديگر تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/11 ساعت: 15 توسط:deltafood :

ترشي قارچ ، چاشني فانتزي


ترشي قارچ يكي از انواع ترشي هاي مجلسي و خوشمزه است.




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/9 ساعت: 15 توسط:deltafood :

پيراشكي اسفناج ، سبك و مقوي


براي آشنايي با طرز تهيه پيراشكي اسفناج پنيري با مجله دلتا همراه باشيد.

پيراشكي اسفناج




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/7 ساعت: 12 توسط:deltafood :

بوراني بادمجان ، خوش عطر و طعم


براي آشنايي با طرز تهيه بوراني بادمجان با مجله دلتا همراه باشيد.

بوراني بادمجان

بوراني بادمجان يا ماست و بادمجان يكي از چاشني هاي بسيار خوشمزه ايراني است كه حتماً بايد با بادمجان كبابي درست تا عطر و طعم واقعي آن حفظ شود. اين بوراني بيشتر به عنوان پيش غذا سرو مي‌شود، ولي به عنوان چاشني در كنار بعضي از غذا ها هم خوب و مناسب است.

مواد لازم بوراني بادمجان :

  • بادمجان: ۲ عدد
  • ماست چكيده يا پر چرب: يك ليوان
  • سير: ۲ حبه
  • نعناع خشك: يك قاشق چاي خوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه بوراني بادمجان

طرز تهيه بوراني بادمجان :

بادمجان ها را خوب بشوييد و با چاقو روي پوست آن ها چند خط عميق ايجاد كنيد.

سپس آن ها را روي شعله گاز يا زغال بگذاريد. بادمجان ها را چند بار اين طرف و آن طرف كنيد تا كاملاً نرم شوند و پوست اطراف آن ها بسوزد.

وقتي بادمجان ها كبابي شدند، آن ها را با آب سرد آبكشي كرده و پوست روي آن ها را جدا كنيد.

بادمجان هاي پوست گرفته را در كاسه اي بريزيد و با چنگال خوب له كنيد.

سير ها را ريز رنده كرده، با ماست، نعناع خشك، نمك و فلفل به بادمجان هاي له شده افزوده و مخلوط كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي سير از موسير خرد شده يا پياز داغ استفاده كنيد.

توجه داشته باشيد كه حتماً از ماست چكيده يا پر چرب استفاده كنيد تا طعم بوراني عالي شود. ميزان ماست را مي‌توانيد بنابر سليقه كم و زياد كنيد.

همچنين مي‌توانيد به دلخواه و بنا به سليقه از انواع سبزيجات در بوراني بادمجان استفاده كنيد.

بوراني آماده شده را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا خوب سرد شود و به اصطلاح خودش را بگيرد.

بوراني بادمجان را مي‌توانيد با نان به عنوان پيش غذا سرو كنيد.

براي تزيين اين بوراني مي‌توانيد از گل محمدي و برگ نعناع يا نعناع خشك استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/3 ساعت: 14 توسط:deltafood :

سالاد ضد دود ، دشمن آلودگي هوا


براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ضد دود براي روز هايي كه هوا آلوده است، با مجله دلتا همراه باشيد.

طرز تهيه سالاد

اين روز ها هواي بسياري از شهر هاي ايران آلوده و يكي از راه هاي مقابله با آلودگي هوا ، داشتن تغذيه مناسب است. انواع ميوه و سبزي  از ويتامين ها و آنتي اكسيدان سرشار و از اين رو براي مصرف در اين روز ها بسيار مناسبند. در اين مطلب طرز تهيه سالاد ضد دود آمده است كه داراي موادي است كه بدن را در برابر آلودگي ها مقاوم مي‌كند.

مواد لازم سالاد ضد دود :

  • كاهو: يك عدد
  • سيب زميني: نيم كيلوگرم
  • تن ماهي: ۲ قوطي
  • گوجه گيلاسي: ۲۵۰ گرم
  • لوبيا سبز يا كلم بروكلي: ۳۰۰ گرم
  • ماست: ۵ قاشق غذاخوري
  • سس خردل: يك قاشق مربا خوري
  • سير: يك حبه
  • ليمو ترش: يك عدد
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پياز قرمز: يك عدد
  • روغن زيتون به ميزان لازم
  • جعفري براي تزيين

طرز تهيه سس سالاد :

۵ قاشق غذاخوري ماست را با يك عدد ليموترش، روغن زيتون، يك قاشق مرباخوري سس خردل و سير رنده شده مخلوط كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از ماست پر چرب استفاده كنيد كه سس را خوشمزه تر مي‌كند.

سالاد ضد دود

طرز تهيه سالاد ضد دود :

در تهيه سالاد ضد دود توجه داشته باشيد كه هر نوع سبزي ديگري كه دوست داريد، مي‌توانيد به مواد آن اضافه كنيد.

لوبيا سبز يا بروكلي را بپزيد. فقط دقت كنيد كه زياد نرم و پخته نشوند. اگر بخار پز كنيد بهتر است و طعم آب نمي‌گيرد. در صورت تمايل از گل كلم هم مي‌توانيد استفاده كنيد. پس از پختن آن ها را در كاسه بزرگي بريزيد.

سيب‌ زميني و تخم‌مرغ‌ ها را بپزيد و بگذاريد سرد شوند. پس از خنك شدن آن ها را چهار قاچ كنيد. سپس با گوجه هاي گيلاسي به لوبيا سبز پخته شده بيفزاييد.

كاهو را خرد كرده و به مواد اضافه كنيد. به جاي كاهو مي‌توانيد از اسفناج هم استفاده كنيد.

قوطي هاي تن ماهي را چند دقيقه در آب بجوشانيد و پس از افزودن به مواد سالاد، سس را روي آن ها ريخته و سالاد را در ظرف سرو بريزيد.

سالاد را با برگ هاي جعفري يا گشنيز تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/1 ساعت: 16 توسط:deltafood :

مرغ چوبي ، فينگر فود مدرن


براي آشنايي با طرز تهيه مرغ چوبي با مجله دلتا همراه باشيد.

مرغ چوبي

مرغ چوبي نوعي فينگر فود خوشمزه است كه ظاهر خوبي دارد و براي سرو در مهماني ها و جشن ها بسيار شيك است. مرغ چوبي كه يكي از انواع غذا با مرغ است، به عنوان پيش غذا يا ميان وعده سرو مي‌شود و غذايي جديد و مدرن است.

مواد لازم تهيه مرغ چوبي :

  • سينه مرغ: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • پياز داغ: ۲ قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنير چدار: نصف پيمانه
  • جعفري و گشنيز: ۳ قاشق غذاخوري
  • عصاره مرغ: يك عدد
  • آويشن، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
  • سير: يك حبه
  • كره: ۲۰ گرم
  • چوب بستني به تعداد لازم

مواد لازم تهيه سس پنيري :

  • پنير خامه اي: ۲۰۰ گرم
  • سس كچاپ: ۳ قاشق غذاخوري
  • سس فلفل تند: يك قاشق غذاخوري
  • رشته كادايف به ميزان لازم

طرز تهيه مرغ چوبي

طرز تهيه مرغ چوبي :

سينه مرغ را با پياز و يك حبه سير بپزيد. پس از پختن بگذاريد خنك شود. سپس آن را در غذاساز يا خردكن بريزيد.

به مرغ خرد شده، پياز داغ، جعفري و گشنيز خرد شده، سير، پنير چدار، عصاره مرغ و ادويه ها را بيفزاييد. مخلوط مواد را دوباره در غذاساز بريزيد.

وقتي مواد خوب مخلوط و يكدست شدند، كره را اضافه كنيد.

يك كيسه فريز پهن كنيد. دو قاشق غذاخوري از مواد روي كيسه بگذاريد. روي مواد يك كيسه ديگر گذاشته و با دست حالت دهيد. بهتر است ضخامت مواد زياد نباشد.

داخل مواد به تعدادي كه مي‌خواهيد چوب بستني گذاشته و آن ها را ۲ ساعت در فريزر بگذاريد.

توجه داشته باشيد كه از نمك استفاده نكنيد، چون هم عصاره مرغ و هم پنير، شور هستند.

رشته كادايف را كامل خرد كنيد. حدود ۳۰ ثانيه در روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. مراقب باشيد كادايف نسوزد، چون خيلي نازك است.

پنير خامه اي، سس كچاپ و سس تند را مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد. مرغ هاي چوبي را در تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ كنيد.

پس از خنك شدن و وقتي روغن اضافي مرغ ها گرفته شد، از سس پنيري روي آن ها ريخته و بعد رشته هاي خرد شده را روي مرغ ها بپاشيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: 17 توسط:deltafood :

:: مطالب مشابه