مجله دلتا

پاناكوتا وانيلي ، دسر مناسب مهماني ها


پاناكوتا دسري ايتاليايي است كه انواع گوناگوني دارد.

پاناكوتا وانيلي

پاناكوتا وانيلي يكي از انواع دسر پاناكوتا است كه تهيه آن بسيار ساده و مناسب مهماني ها است. طرز تهيه اين دسر خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه پاناكوتا وانيلي :

  • شير: ۳ ليوان
  • شكر: ۶ قاشق غذاخوري
  • ژلاتين: ۳ قاشق غذاخوري
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • آب: نصف ليوان
  • وانيل: يك دوم قاشق چاي‌خوري

پاناكوتا

طرز تهيه پاناكوتا وانيلي :

در ظرفي شير و شكر را با هم مخلوط كنيد. ظرف را روي شعله ملايم بگذاريد تا گرم شود. مراقب باشيد شير نجوشد، چون دسر را خراب مي‌كند.

خامه را با كمي شير رقيق كرده و با چنگال بزنيد تا يكدست شود.

وقتي شكر كاملاً در شير حل شد، خامه را به مواد افزوده و هم بزنيد.

دقت كنيد حرارت خيلي كم باشد تا شير نجوشد.

وقتي همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، وانيل را اضافه كرده و هم بزنيد. سپس ظرف را از روي شعله برداريد.

ژلاتين را به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) با نصف ليوان آب، روي بخار كتري حل كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از شير به جاي آب استفاده كنيد.

ژلاتين را پس از حل شدن، به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا كاملاً مخلوط شوند. سپس مايه را در قالب موردنظر بريزيد تا پاناكوتا وانيلي قالبي آماده شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع پاناكوتا ” پاناكوتا شكلاتي، نمي‌توان آن را رد كرد “ را مطالعه كنيد.

قالب را حدود ۴ ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد.

طرز تهيه پاناكوتا وانيلي

پس از گذشت اين مدت، پاناكوتا را از قالب بيرون آورده و در ظرف سرو بگذاريد. پاناكوتا چون خامه دارد، خيلي راحت از قالب جدا مي‌شود.

پاناكوتا وانيلي را با هر خوراكي و ميوه‌اي كه دوست داريد، تزيين كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد اين دسر را به صورت تك نفره هم سرو كنيد.

پاناكوتا وانيلي با ژله توت فرنگي هم گزينه خوبي براي يك دسر مجلسي است.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 15 توسط:deltafood :

قارچ پلو ، غذاي جديد و خوش طعم


طرز تهيه قارچ پلو را در مجله دلتا بخوانيد.

قارچ پلو

قارچ پلو از غذاهاي بسيار خوشمزه است كه به شيوه‌هاي گوناگون مصرف مي‌شود. اگر مي‌خواهيد به برنامه غذايي خود تنوع دهيد، حتماً قارچ پلو را در غذاهاي خود در نظر بگيريد و از درست كردن آن غافل نشويد.

مواد لازم تهيه قارچ پلو :

  • برنج: ۲ پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • سير: يك حبه
  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد
  • نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه به ميزان لازم
  • زرشك در صورت تمايلقارچ پلو

طرز تهيه قارچ پلو :

سير و پياز را نگيني خرد كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه‌هاي دلخواه را با مواد تفت دهيد.

قارچ را ورقه‌اي خرد كنيد. البته اگر قارچ‌ها كوچك هستند، مي‌توانيد آن‌ها را خرد نكرده و درسته استفاده كنيد.

قارچ را به سير و پياز افزوده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.

فلفل دلمه‌اي را هم پس از خرد كردن، به مواد بيفزاييد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري زرشك به مواد اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع پلو ” كشمش پلو با مرغ مجلسي “ را مطالعه كنيد.

برنج را پس از خيس كردن در آب و نمك، در آب جوش بريزيد و وقتي كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد. سپس در قابلمه برنج و مواد را به صورت لايه لايه ريخته و آن را دم كنيد.

براي ته‌ديگ مي‌توانيد از نان، برنج يا سيب زميني استفاده كنيد.

قارچ پلو با مرغ

قارچ پلو با مرغ :

مرغ را با يك پياز پخته و خرد كنيد؛ سپس آن را سرخ كرده و وقتي طلايي شد، با مواد مخلوط كنيد. در آخر مواد را لابه‌لاي برنج دم كنيد.

قارچ پلو با گوشت قلقلي :

گوشت چرخ‌كرده را با يك پياز رنده شده و كمي نمك و فلفل ورز دهيد. سپس آن‌ها را به صورت كوفته قلقلي درآورده و در روغن سرخ كنيد.

گوشت قلقلي‌هاي آماده شده را با مواد مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج دم كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 15 توسط:deltafood :

نان پنجره اي ، شيريني خاطره انگيز


براي آشنايي با طرز تهيه نان پنجره اي با مجله دلتا همراه باشيد.

نان پنجره اي

نان پنجره اي نوعي شيريني خشك بسيار خوشمزه است كه ظاهر جالبي دارد. تقريباً همه افراد با نان پنجره اي خاطره دارند، چون در گذشته بيشتر رايج بود و به خاطر ظاهر خوبي كه داشت، به عنوان هديه از آن استفاده مي‌شد. كافي است قالب مخصوص نان پنجره اي را تهيه كنيد تا يك شيريني خانگي خوش طعم داشته باشيد.

مواد لازم تهيه نان پنجره اي :

  • گلاب: نصف پيمانه
  • نشاسته: ۷۵ گرم
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • شير سرد: يك پيمانه
  • آرد سفيد: ۷۵ گرم
  • پودر شكر، پودر هل و پودر پسته براي تزيين
  • زعفران در صورت تمايل

شيريني

طرز تهيه نان پنجره اي :

نشاسته و شير سرد را با هم مخلوط كنيد. آن را يك ربع كنار بگذاريد تا نشاسته داخل شير حل شود.

تخم مرغ‌ها را يكي يكي به مخلوط افزوده و مواد را با چنگال خوب بزنيد.

آرد را ۳ بار الك كرده و كم كم به مواد اضافه كنيد. مايه شيريني را مرتب هم بزنيد تا گوله نشود.

غلظت مايه شيريني بايد شبيه فرني باشد. اگر خيلي شل بود، به آن كمي آرد و اگر خيلي سفت بود، مقداري گلاب بيفزاييد.

وقتي مايه يكدست و منسجم شد، گلاب را بيفزاييد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري زعفران در مواد بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با ديگر نان‌هاي خانگي” نان جو، صبحانه سلامتي ” را مطالعه كنيد.

قابلمه كوچك و گودي انتخاب كرده و مقدار زيادي روغن مايع در آن بريزيد تا داغ شود.

اين شيريني را به هيچ وجه با روغن جامد تهيه نكنيد، چون روغن رسوب كرده و بد طعم مي‌شود.

قالب مخصوص نان پنجره اي را داخل روغن فرو برده و كمي صبر كنيد تا گرم شود.

قالب نبايد خيلي داغ يا خيلي سرد باشد، چون در اين صورت خمير بريده مي‌شود.

شيريني خشك

قالب گرم شده را داخل خمير بگذاريد؛ طوري كه حدود نصف قالب داخل خمير برود.

سپس خيلي سريع قالب را در روغن داغ فرو برده و پس از چند ثانيه آن را تكان دهيد تا خمير از آن جدا شده و در روغن سرخ شود.

پس از اينكه شيريني طلايي شد، آن را از قابلمه بيرون آورده و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آن خارج و خنك شود؛ سپس روي آن مقداري پودر قند، پودر پسته و پودر هل پاشيده و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 15 توسط:deltafood :

سوپ گندم ، پيش غذاي سبك و ساده


سوپ گندم نوعي سوپ ساده و سبك است كه خواص زيادي دارد.

سوپ گندم

سوپ گندم پيش غذايي مفيد و مقوي است كه در عين سادگي بسيار خوشمزه است. سوپ گندم براي سرماخوردگي مفيد است و خوردن آن در روزهاي سرد سال پيشنهاد مي‌شود. اين سوپ را مي‌توانيد هم با گوشت و هم با مرغ بپزيد كه البته با مرغ سريع‌تر آماده مي‌شود.

مواد لازم تهيه سوپ گندم :

  • گندم پوست كنده: يك پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • سينه مرغ: يك عدد
  • هويج: يك عدد
  • جعفري خرد شده: ۳ پيمانه
  • ساقه كرفس: يك عدد
  • رب گوجه فرنگي در صورت تمايل
  • نمك، فلفل، زردچوبه و زنجبيل به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ گندم

طرز تهيه سوپ گندم :

گندم را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شده و بهتر بپزد.

پياز را نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. همين كه پياز كمي نرم شد، كافي است. نيازي به سرخ شدن و طلايي شدن آن نيست.

استخوان سينه مرغ را درآورده و گوشت آن را مكعبي خرد كنيد. مرغ بايد بدون پوست و استخوان باشد.

تكه‌هاي مرغ را به پياز افزوده، كمي تفت دهيد تا سفيد شوند. سپس مقداري زنجبيل، زردچوبه و فلفل به آن بزنيد.

در اين مرحله اگر دوست داريد مي‌توانيد يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به مواد بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال سوپي براي درمان سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ كدو حلوايي، ضد سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

هويج و ساقه كرفس را نگيني خرد كنيد. گندم را پس از آبكش كردن، با هويج و كرفس خرد شده به مواد اضافه كنيد.

سوپ گندم ساده

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ ورقه‌اي كرده و پس از تفت دادن در سوپ بريزيد.

در قابلمه مقدار مناسبي آب ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.

در اواخر پخت، يك قاشق جعفري خرد شده با كمي نمك در سوپ بريزيد.

سوپ گندم به همين سادگي آماده است. آن را در ظرف بريزيد و با ليموترش يا آبليموي تازه سرو كنيد.

در صورتي كه اين سوپ را براي كودكان درست مي‌كنيد، آن را در مخلوط‌كن يا غذاساز بريزيد تا مانند پوره شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 14 توسط:deltafood :

بفرماييد شامي كباب ترد و خوشمزه


شامي كباب غذايي اصيل و خوشمزه است كه در همه شهرهاي ايران درست مي‌شود.

شامي كباب

شامي كباب از غذاهاي سنتي ايراني است كه شباهت زيادي به كتلت دارد. طرز تهيه شامي ساده است، ولي نكاتي دارد كه با رعايت آن‌ها مي‌توانيد يك شامي ترد و خوشمزه درست كنيد، بدون آن كه وا برود.

در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با فوت و فن پخت يك شامي كباب عالي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه شامي كباب :

  • گوشت چرخ‌كرده: ۳۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • لپه: نصف ليوان
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • تخم مرغ: يك عدد
  • آرد نخودچي: يك قاشق غذاخوري
  • مرزه خشك: يك قاشق مرباخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه شامي كباب

طرز تهيه شامي كباب :

لپه را از چند ساعت قبل خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.

پس از خيس خوردن، لپه را آبكش كرده و با مخلوط‌كن يا غذاساز آن را له كنيد.

اگر فرصت خيس كردن لپه را نداريد، آن را بپزيد و وقتي كمي نرم شد، در مخلوط‌كن بريزيد.

سيب‌ زميني‌ را آبپز كنيد؛ سپس آن را رنده كرده و كنار بگذاريد.

پياز را هم ريز رنده كرده، آب آن را بگيريد و به سيب زميني بيفزاييد.

سپس گوشت چرخ‌كرده را با نمك، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و آن‌ها را خوب ورز دهيد.

وقتي مواد يكدست و منسجم شدند، آرد نخودچي و لپه‌ را اضافه كرده و به ورز دادن ادامه دهيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر مي‌خواهيد فوت و فن‌هاي پخت يك ته چين حرفه‌اي را بدانيد، مطلب ۱۳ نكته در پخت انواع ته چين را مطالعه كنيد.

در آخر تخم‌مرغ و مرزه خشك را بيفزاييد و دوباره ورز دهيد.

شامي كباب

در تابه‌اي مقداري روغن ريخته، روي شعله بگذاريد تا داغ شود؛ سپس به اندازه يك نارنگي كوچك از مواد برداشته، در دست به شكلي كه دوست داريد صاف كنيد و در روغن بيندازيد. توجه داشته باشيد كه شامي‌ها بايد در روغن شناور باشند تا خوب سرخ و مغزپخت شوند.

شامي‌ها را پس از آماده شدن، روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آن‌ها خارج شود؛ سپس آن‌ها را تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 14 توسط:deltafood :

۴ نوع پيش غذا ؛ انواع سالاد با كاهو


طرز تهيه انواع سالاد كاهو را در مجله دلتا بخوانيد.

انواع سالاد كاهو

سالاد كاهو انواع مختلفي دارد و با مواد گوناگون مي‌توان انواع سالاد كاهو را درست كرد. در تمام اين سالادها، كاهو ماده غذايي اصلي و پايه است. بهتر است براي تهيه سالادهاي مجلسي، از كاهو سالادي يا كاهوپيچ استفاده كنيد.

سالاد كاهو با سس بالزاميك

مواد لازم تهيه سالاد كاهو با سس بالزاميك :

  • كاهوپيچ: يك عدد
  • خيار: يك عدد
  • كشمش: يك قاشق غذاخوري
  • تخم آفتابگردان: يك قاشق غذاخوري
  • پنير فتا: نصف قوطي كبريت
  • سركه بالزاميك: ۲ قاشق غذاخوري
  • عسل: يك قاشق چاي‌خوري
  • روغن زيتون: يك قاشق چاي‌خوري
  • ليموترش: يك عدد
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سالاد كاهو با بالزاميك

طرز تهيه سالاد كاهو با سس بالزاميك :

كاهو، خيار و پنير فتا را خرد كنيد. سپس آن‌ها را با كشمش و تخم آفتابگردان در كاسه‌اي ريخته و مخلوط كنيد.
سركه بالزاميك، عسل، روغن زيتون، ليموترش، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، سس را روي سالاد بريزيد و خوب هم بزنيد تا به خورد مواد برود.

سالاد كاهو و كلم

مواد لازم تهيه سالاد كاهو و كلم :

  • كاهوپيچ: يك عدد
  • كلم قرمز: يك عدد
  • كلم سفيد: يك عدد
  • هويج: ۳ عدد
  • خيار: ۳ عدد
  • گوجه فرنگي: ۲ عدد
    سالاد كاهو و كلم

طرز تهيه سالاد كاهو و كلم :

مواد را خرد و خيار و گوجه را حلقه حلقه كنيد. مواد را با هم مخلوط كرده و با سس دلخواه سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از گوجه گيلاسي استفاده كنيد.

سالاد كاهو با تن ماهي

مواد لازم تهيه سالاد كاهو با تن ماهي :

  • تن ماهي: يك قوطي
  • كاهوپيچ: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • خيار: يك عدد
  • گوجه فرنگي: يك عدد
  • زيتون: ۱۰ عدد
  • سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سالاد كاهو و تن ماهي

طرز تهيه سالاد كاهو با تن ماهي :

تن ماهي را در صافي بريزيد تا روغن اضافي آن خارج شود. سپس مواد را پس از خرد كردن با تن ماهي مخلوط و سرو كنيد.

سالاد كاهو با سس سبوس

مواد لازم تهيه سالاد كاهو با سس سبوس :

  • كاهوپيچ: يك عدد
  • گوجه گيلاسي: ۱۰۰ گرم
  • خيار: ۲ عدد
  • كرفس: ۲ شاخه
  • هويج: يك عدد
  • آبليمو: ۳ قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
  • پودر سبوس برنج: يك قاشق غذاخوري

 طرز تهيه سالاد كاهو با سس سبوس :

خيار، كرفس، هويج و كاهو را خرد كرده و با گوجه‌ها مخلوط كنيد.
آبليمو، روغن زيتون و پودر سبوس برنج را با هم مخلوط كرده و به عنوان سس روي سالاد بريزيد.
سالاد را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود، سپس آن را خنك سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 12 توسط:deltafood :

مرباي كيوي ، چاشني چند كاره


مرباي كيوي فقط يك مربا نيست و مصارف گوناگون دارد.

مرباي كيوي

مرباي كيوي يكي از مرباهايي است كه چندين كاربرد دارد. از اين مربا علاوه بر صبحانه، براي تزيين كيك و دسر و يك اردو در مهماني‌ها و مجالس استفاده مي‌شود. اين مربا طعم ملس و خوبي دارد و در تمام فصل‌هاي سال مي‌توان آن را درست كرد.

مواد لازم تهيه مرباي كيوي :

  • كيوي: نيم كيلو
  • شكر: نيم كيلو
  • وانيل در صورت تمايل

طرز تهيه مرباي كيوي

طرز تهيه مرباي كيوي :

كيوي‌ها را خوب بشوييد و پوست آن‌ها را بگيريد. بهتر است از كيوي‌هاي سفت استفاده كنيد.

كيوي‌ها را از عرض به صورت دايره و به ضخامت نيم سانت ورق ورق كنيد.

حتماً كيوي‌ها را از عرض ببريد تا شكل زيباي آن‌ها حفظ شود.

در قابلمه يك لايه كيوي چيده و شكر روي آن‌ها بپاشيد و اين كار را ادامه دهيد تا كيوي‌ها تمام شوند.

در تهيه اين مربا از روش شكرپاشي استفاده شده و چون در آن آب ريخته نمي‌شود و با آبي كه كيوي پس مي‌دهد، پخته مي‌شود، به همين دليل تا دو سال ماندگاري دارد.

قابلمه را حدود ۸ ساعت در يخچال بگذاريد تا شكر آب شده و به خورد كيوي برود.

چون كيوي ترش است، اين مربا شكرك نمي‌زند و به افزودن جوهرليمو نيازي نيست.

مربا

در صورت تمايل مي‌توانيد در مرباي كيوي از وانيل استفاده كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك مرباي خاص و خوشمزه، مطلب مرباي زغال اخته، صبحانه اي متفاوت را مطالعه كنيد.

سپس قابلمه را روي شعله گذاشته تا كيوي بپزد و شربت آن غليظ شود. اين كار حدود ۲۰ دقيقه طول مي‌كشد.

اگر از كيوي خيلي رسيده استفاده مي‌كنيد، حتماً به زمان پخت توجه داشته باشيد كه زياد له نشود.

پس از گذشت اين مدت، مربا آماده است. آن را در ظرف شيشه‌اي ريخته و در يخچال نگهداري كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد بگذاريد مربا زياد روي شعله بماند تا له شود و حالت مارمالاد بگيرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 12 توسط:deltafood :

رازهاي فسنجون حرفه اي


خورشت فسنجان يكي از اصيل‌ترين خورشت‌هاي ايراني بسيار خوشمزه است كه بيشتر در مهماني‌ها و مجالس رسمي سرو مي‌شود.

خورشت فسنجان

خورشت فسنجان يك خورشت شيك و مجلسي ايراني است كه در بيشتر مجالس و عروسي‌ها سرو مي‌شود. اين خورشت با رب انار و گردو طبخ شده و بسيار مفيد و مغذي است. طبخ اين خورشت در ظاهر ساده است، اما يك فسنجان عالي فوت و فن‌هايي دارد كه به كار بردن آن‌ها در طعم و جا افتادن خورشت تأثيرگذار است.

براي آشنايي با راز و رمزهاي يك فسنجان حرفه اي و جاافتاده، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه خورشت فسنجان :

  • گردو: ۵۰۰ گرم
  • پياز: ۲ عدد
  • زعفران دم‌كرده: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • رب انار به ميزان لازم
  • مرغ يا گوشت چرخ كرده به ميزان لازم
  • شكر، نمك و فلفل به ميزان لازم

فسنجان

طرز تهيه خورشت فسنجان :

مغز گردو را با چرخ گوشت يا غذاساز چرخ كنيد.

پياز را ريز رنده كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد. كمي نمك و فلفل به آن افزوده و گردو را اضافه كنيد.

گردو و پياز را خوب با هم تفت دهيد. مراقب باشيد گردو نسوزد. وقتي گردو تغيير رنگ داد. حدود ۸ ليوان آب در قابلمه بريزيد و بگذاريد با حرارت كم ريز بجوشد و به روغن بيفتد. خورشت را هر چند دقيقه يك ‌بار هم بزنيد تا ته نگيرد.

هر ده دقيقه يك بار يك قاشق آب‌ سرد يا تكه كوچكي يخ به خورشت اضافه كنيد تا بهتر به روغن بيفتد.

براي اينكه فسنجان خوش عطر شود، يك عدد سيب يا به يا گلابي را ريز رنده كرده و در خورشت بريزيد.

براي كم كردن گرمي طبع گردو و لعاب انداختن فسنجان، مي‌توانيد كدو حلوايي را بپزيد و در خورشت بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با فسنجان شمالي، مطلب اناربيج، خورشت فسنجان گيلاني را مطالعه كنيد.

براي لعاب انداختن فسنجان، از هويج پخته و رنده شده هم مي‌توان استفاده كرد.

پس از حدود دو ساعت كه گردو خوب پخته شد، رب انار را با مقداري شكر بيفزاييد. سپس زعفران دم كرده را افزوده و چاشني خورشت را بسنجيد،  اگر خورشت ملس دوست داريد، مقدار كمي شكر و اگر شيرين دوست داريد، مقدار بيشتري شكر اضافه كنيد.

افزودن شكر به فسنجان، علاوه بر طعمي كه به خورشت مي‌دهد، باعث خوش رنگ شدن و شفافيت آن هم مي‌شود.

يك راه ديگر براي خوش رنگ شدن فسنجان آن است كه پس از ريختن رب انار در خورشت، دو عدد شكلات كاكائويي خالص به آن اضافه كنيد. براي اين كار، به جاي شكلات‌هاي بسته بندي شده، از شكلات‌هاي تخته‌اي كه در لوازم قنادي‌ها است، استفاده كنيد.

 فسنجان با مرغ

فسنجان با مرغ :

اگر مي‌خواهيد خورشت را با مرغ درست كنيد، مرغ را با پياز و نمك بپزيد و پس از پختن و صاف كردن آب آن، نيم ساعت آخر پخت در خورشت بريزيد.

مرغ را مي‌توانيد به تكه‌هاي خيلي كوچك و يكسان تقسيم كنيد يا به صورت تكه‌اي با استخوان در خورشت بريزيد.

فسنجان با گوشت

فسنجان با گوشت :

اگر هم مي‌خواهيد خورشت را با گوشت قلقلي درست كنيد، گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كوفته ريزه درست كنيد. سپس با روغن مايع در ‌تابه تفت دهيد تا كوفته‌ ها آماده شوند. بعد در خورشت ريخته و نيم ساعت ديگر خورشت را با حرارت كم بگذاريد تا مزه گوشت و خورشت مخلوط شود.

برخي فسنجان را با گوشت تكه‌اي هم درست مي‌كنند كه البته زياد مرسوم نيست.

خورشت آماده و جا افتاده را مي‎توان بدون مرغ و گوشت در فريزر گذاشت و هنگام سرو با گوشت يا مرغ مصرف كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 12 توسط:deltafood :

كاسترد ، دسر ساده و فوق العاده


كاسترد نوعي دسر خوشمزه است كه با انواع ميوه‌ها و طعم‌ها درست مي‌شود.

كاسترد

كاسترد دسري است كه مي‌توان آن را با يك يا چند ژله مختلف و رنگي درست كرد. اين دسر بسيار ساده و شيك و مناسب سرو در مهماني‌ها و مجالس است. دسر كاسترد را هم به صورت قالبي و هم به صورت تك نفره مي‌توان سرو كرد. طرز تهيه كاسترد قالبي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه كاسترد :

  • پودر كاسترد: ۲ قاشق غذاخوري
  • بستني وانيلي: ۲ قاشق غذاخوري
  • شكر: ۲ قاشق غذاخوري
  • پودر ژلاتين: يك قاشق غذاخوري
  • شير سرد: ۲ ليوان
  • وانيل: نوك قاشق چاي‌خوري
  • ژله دلخواه: نصف بسته

دسر كاسترد

طرز تهيه كاسترد :

يك بسته ژله دلخواه را با نصف ليوان آب جوش روي حرارت غير مستقيم حل كرده، بگذاريد با دماي محيط خنك شود.

دو قاشق بستني وانيلي ساده را از فريزر بيرون بگذاريد تا نرم شود.

سپس آن را به ژله حل شده افزوده و هم بزنيد.

قالب موردنظر را با روغن مايع كمي چرب كنيد. مخلوط را در آن ريخته و قالب را در يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر ساده و خوشمزه با پخت آسان، مطلب كيك سيب برگردان را مطالعه كنيد.

در اين فاصله، پودر كاسترد، شكر و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده، شير را كم كم به آن اضافه كنيد.

ظرف را روي شعله گذاشته و مدام هم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود. در آخر وانيل را بيفزاييد.

طرز تهيه كاسترد

وقتي مخلوط به غلظت موردنظر رسيد، از روي شعله برداشته و كنار بگذاريد تا كمي خنك شود.

سپس آن را در قالب روي ژله نيم بند بريزيد و ۶ تا ۷ ساعت در يخچال بگذاريد تا كاسترد كاملاً ببندد و آماده شود.

وقتي دسر آماده شد، قالب را در ظرف سرو برگردانيد و آن را تزيين كنيد.

دسر كاسترد را مي‌توانيد در ليوان‌هاي تك نفره درست كرده و با آن سرو كنيد.

در تهيه كاسترد شكلاتي از پودر كاكائو به جاي ژله استفاده كنيد.

روي دسر را مي‌توانيد با خامه و انواع ميوه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 12 توسط:deltafood :

املت سبزيجات ، ويژه رژيمي ها


طرز تهيه املت سبزيجات رژيمي را در مجله دلتا بخوانيد.

املت سبزيجات

املت يكي از غذاهاي خوش‌طعمي است كه انواع گوناگوني دارد. املت سبزيجات يك غذاي فوق‌العاده خوشمزه و سبك و مخصوص كساني است كه رژيم دارند. اين املت را مي‌توانيد به عنوان صبحانه، ميان وعده يا يك شام سبك مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه املت سبزيجات :

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • اسفناج خرد شده: يك پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • سير: يك حبه
  • پودر تخم گشنيز به ميزان لازم
  • گوجه فرنگي خرد شده: نصف پيمانه
  • پنير سفيد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن مايع يا كره به ميزان لازم

طرز تهيه املت سبزيجات

طرز تهيه املت سبزيجات :

تخم مرغ‌ها را با چنگال هم بزنيد تا يكنواخت شوند.

سير را رنده و پياز را خلالي خرد كنيد.

قارچ را هم ورقه‌اي خرد كنيد.

اسفناج را خرد كرده و در تابه‌اي روي شعله ملايم بگذاريد تا آب اضافي آن گرفته و به اصطلاح جمع شود. مراقب باشيد اسفناج نسوزد و ته نگيرد.

در كاسه‌اي تخم مرغ، اسفناج، پياز، قارچ، سير، پودر تخم گشنيز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

اين املت يك غذاي رژيمي است. بنابراين در صورت تمايل مي‌توانيد از سبزيجات مختلف مانند ذرت، بروكلي، جعفري و … استفاده كنيد.

در تابه مناسبي مقداري كره يا روغن ريخته و پس از داغ شدن، از مخلوط در آن بريزيد و بگذاريد خودش را بگيرد.

املت

پيشنهاد مطالعه: اگر مي‌خواهيد يك سوپ سبزيجات مقوي و مفيد درست كنيد، مطلب سوپ اسفناج و خامه، پيش غذاي ايتاليايي را مطالعه كنيد.

گوجه فرنگي و پنير را ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.

مي‌توانيد گوجه فرنگي را به جاي خرد كردن، حلقه حلقه كنيد.

پس از آماده شدن املت، داخل آن را با گوجه و پنير خرد شده پر و سرو كنيد.

البته مي‌توانيد وقتي املت آماده شد، همان‌طور كه در تابه است، گوجه و پنير خرد شده را روي آن بريزيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

پاستا با سس قارچ ، غذاي محبوب ايتاليايي


طرز تهيه پاستا با سس قارچ را در مجله دلتا بخوانيد.

پاستا با سس قارچ

پاستا با سس قارچ غذاي ايتاليايي خوشمزه‌اي است كه بدون گوشت درست مي‌شود و سس خوش‌طعمي دارد. سس پاستا نقش مهمي در طعم و مزه اين غذا دارد و اصولا يكي از تفاوت‌هاي پاستاهاي مختلف، در سس آن‌ها است. معمولا براي پاستاهاي درشت از مايه گوشتي و سس قرمز و براي پاستاهاي ريز از سس قارچ و خامه استفاده مي‌شود.

مواد لازم تهيه پاستا با سس قارچ :

  • ماكاروني فرمي: ۲۵۰ گرم
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پياز: ۲ عدد
  • سير: يك حبه
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شير: نصف پيمانه
  • كره: ۵۰ گرم
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • جعفري خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • پنير پارمزان در صورت تمايل

پاستا با سس قارچ و خامه

طرز تهيه پاستا با سس قارچ :

پياز و سير را ريز رنده كرده و در روغن تفت دهيد تا كمي نرم شوند.

در ايتاليا كه ماكاروني و پاستا غذاي بومي آنجا است، در هيچ يك از سس‌هاي سبزيجات از پياز استفاده نمي‌شود؛ ولي در سس اين پاستا با توجه به ذائقه ايراني‌ها از پياز استفاده شده است.

قارچ‌ها را ورقه‌اي خرد كنيد و به سير و پياز بيفزاييد.

بلافاصله يك قاشق غذاخوري آبليمو، نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد. حرارت بايد به اندازه‌اي باشد كه قارچ‌ها آب نيندازند.

خامه را با نصف پيمانه شير مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پياز افزوده، مرتب هم بزنيد تا مخلوط غليظ شود.

طرز تهيه پاستا با سس قارچ

جعفري خرد شده و كره را به مخلوط بيفزاييد و مواد را از روي شعله برداريد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پاستاي خوش‌طعم، مطلب پاستا پستو با سس مخصوص را مطالعه كنيد.

ماكاروني را در آب در حال جوشي كه به آن نمك زده‌ايد، بريزيد. پس از اينكه ماكاروني خوب پخت و نرم شد، آن را آبكش كرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري پنير پارمزان روي پاستا بريزيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

تهيه سير ترشي ۷ ساله در ۴۰ روز


سير ترشي 7 ساله را در 40 روز درست كنيد و از آن لذت ببريد.

سير ترشي

سير ترشي يكي از چاشني‌هاي پرطرفدار ايراني است كه بسيار خوشمزه است و خواص درماني زيادي به خصوص براي سيستم گوارشي دارد. در گذشته اين ترشي را پس از درست كردن، در جاي خنك و تاريكي مي‌گذاشتند تا چند سال بگذرد و به اصطلاح چند ساله شود. در اين ميان سير ترشي هفت ساله بيشترين طرفدار را داشت و بهترين ترشي بود. حال اگر دوست داريد در عرض چند روز سير ترشي ۷ ساله داشته باشيد، اين مطلب را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم براي تهيه سير ترشي :

  • سركه بالزاميك: ۶ ليوان
  • سركه خرما: ۳ ليوان
  • بوته سير: ۴۰ عدد
  • شكر قهوه‌اي: ۵ قاشق غذاخوري
  • سس سويا: ۱۰ قاشق غذاخوري

سير ترشي 7 ساله

طرز تهيه سير ترشي :

يك ظرف مناسب شيشه‌اي يا پلاستيكي با در محكم انتخاب كنيد.

بوته‌هاي سير را خوب بشوييد تا تميز شوند.

سپس آن‌ها را با سركه بالزاميك، سركه خرما، شكر قهوه‌اي و سس سويا در قابلمه بريزيد.

قابلمه را روي شعله ملايم گاز بگذاريد تا مواد حدود ۱۵ دقيقه با هم بجوشند.

مراقب باشيد اين زمان بيشتر نشود، چون باعث له شدن سيرها مي‌شود.

پس از گذشت اين مدت، بوته‌هاي سير را در ظرف مناسب گذاشته و مخلوط سركه و شكر را كه با سير جوشيده بود، روي سيرها در ظرف بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك ترشي بي‌نظير خانگي، مطلب ترشي بادمجان شكم پر، نمي توان از آن گذشت را مطالعه كنيد.

سركه را حتما امتحان كنيد تا اگر شوري و شيريني آن كم بود، اندازه كنيد.

ترشي سير

روي ظرف را با يك نايلون ببنديد و بعد در آن را بگذاريد و خوب محكم كنيد.

بهتر است محل نگهداري سير ترشي جاي خنك و تاريكي مانند زيرزمين يا انباري باشد. حتي اگر امكان آن را داريد، ظرف ترشي را زير خاك بگذاريد.

پس از ۴۰ روز سير ترشي خانگي هفت ساله شما به همين راحتي آماده است! آن را در كنار انواع غذا، به‌خصوص غذاهاي شمالي ميل كنيد و لذت ببريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

۱۳ نكته در پخت انواع ته چين


براي آشنايي با فوت و فن پخت انواع ته چين با مجله دلتا همراه باشيد.

انواع ته چين

ته چين يكي از غذاهاي ايراني پرطرفدار است كه انواع گوناگوني دارد. در تهيه ته چين هم از فر و هم از گاز مي‌توان استفاده كرد. انواع ته چين با مواد مختلفي درست مي‌شوند، اما شيوه پخت آن‌ها تقريبا يكي است. با رعايت چند نكته كليدي مي‌توانيد بهترين ته چين را درست كرده و از آن لذت ببريد.

نكته ۱ :

اولين نكته‌اي كه بايد در تهيه اين غذا در نظر داشته باشيد آن است كه مرغ‌ يا گوشت را با آب كم و كمي ادويه آبپز كنيد تا خوشمزه‌تر شود. سپس آن‌ها را ريش‌ ريش كرده و به مايه ته‌ چين اضافه كنيد.

نكته ۲ :

ته چين را در فر درست كنيد تا ميزان روغن مصرفي كمتر و غذا خوش‌طعم‌تر شود.

نكته ۳ :

براي خوش‌عطر كردن اين غذا از كره يا روغن حيواني استفاده كنيد. به اين صورت كه وقتي ته چين آماده شد، كمي كره يا روغن روي آن بريزيد.

ته چين مرغ

نكته ۴ :

ته چين را در ظرفي كه ارتفاع كمي دارد آماده كنيد. با اين روش ته ديگ بيشتر و برشته‌تري داريد.

نكته ۵ :

مرغ يا گوشت ته چين بايد كاملا مغزپخت شده و آب آن به خورد گوشت يا مرغ رفته باشد. مرغ يا گوشت پخته براي ته چين مناسب‌تر است و استفاده از گوشت يا مرغ سرخ شده پيشنهاد نمي‌شود.

نكته ۶ :

بهتر است در تهيه ته چين فقط از زرده تخم مرغ استفاده كنيد. به ازاي يك تخم مرغ كامل، دو عدد زرده تخم مرغ جايگزين مي‌شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك ته چين خاص، مطلب ته چين بوقلمون، باب دل مشكل پسندان را مطالعه كنيد.

نكته ۷ :

در تهيه ته چين از ماست چكيده يا خامه‌اي استفاده كنيد تا غذا لذيذتر شود.

ته چين ساده

نكته ۸ :

به ازاي هر يك ليوان برنج آبكشي شده، يك ليوان ماست نياز است.

نكته ۹ :

براي تهيه ته چين حتما از زعفران مرغوب استفاده كنيد تا عطر آن در غذا به خوبي احساس شود. زعفران را دم كرده و سپس به غذا اضافه كنيد.

نكته ۱۰ :

سس زعفراني را مي‌توانيد با كل برنج يا نصف با برنج و نصف با گوشت يا مرغ ريش ريش شده مخلوط كنيد.

طرز تهيه ته چين

نكته ۱۱ :

ته چين بايد با حرارت بسيار ملايم و يكنواخت و در مدت زمان يك تا دو ساعت آماده شود.

نكته ۱۲ :

براي پخت ته چين در فر، آن را داخل قالبي كه مي‌خواهيد بريزيد و روي آن را با آلومينيوم بپوشانيد. سپس روي آلومينيوم با چاقو چند سوراخ ايجاد كنيد و ظرف را در فر با دماي متوسط بگذاريد.

نكته ۱۳ :

براي تهيه ته چين قالبي، مايه ته چين را در قالب‌هاي كوچك بريزيد و روي سيني فر بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

بفرماييد باقالي قاتوق با مرغانه


باقالي قاتوق يكي از انواع خورشت هاي شمالي است.

باقالي قاتوق

باقالي قاتوق يكي از غذاهاي محبوب شمالي است كه با نوعي باقالي مخصوص به نام پاچه باقلا درست مي‌شود. اين غذا كه نوعي خورشت به حساب مي‌آيد، هم با كته و هم با نان سرو مي‌شود. براي آشنايي با اينكه باقالي قاتوق چگونه درست مي‌شود ، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه باقالي قاتوق :

  • پاچه باقلا: ۳۰۰ گرم
  • سير: ۴ حبه
  • شويد: يك و نيم قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ: يك عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • روغن يا كره : ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه باقالي قاتوق

طرز تهيه باقالي قاتوق :

پاچه باقلا را چند ساعت در آب خيس كرده و در طول اين مدت آب آن را چند بار عوض كنيد تا نفخ آن از بين برود.

سير را خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد. اين كار عطر خوبي به خورشت مي‌دهد.

پاچه باقلا را پس از آبكش كردن، به سير افزوده و در آن نمك، فلفل و زردچوبه بريزيد. مواد را كمي تفت دهيد تا به خورد هم بروند.

اگر از پاچه باقلاي تازه استفاده مي‌كنيد، مدت زمان پخت خورشت را كمتر كنيد. زيرا باقلاي تازه زود پخته مي‌شود و اگر اين مورد رعايت نشود، باقلا در خورشت له مي‌شود.

شويد را به مواد بيفزاييد. مصرف شويد در اين خورشت بايد كاملا به اندازه باشد. چون علت تلخ شدن باقالي قاتق شويد زياد است.

مواد را تفت دهيد تا بوي شويد بلند شود؛ سپس چند ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد.

۲۰ دقيقه زمان بدهيد تا باقلاها بپزند.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر گيلاني خوشمزه، مطلب رشته خوشكار، شيريني گيلاني را مطالعه كنيد.

پس از گذشت اين مدت، يك عدد تخم مرغ بشكنيد و در قابلمه بريزيد. اصلا خورشت را هم نزنيد، چون تخم مرغ بريده بريده شده و شكل اصلي خود را از دست مي‌دهد.

باقالي قاتق

اين خورشت نبايد آبدار باشد. وقتي آب آن جمع شد و به غلظت مناسب رسيد، آماده است.

آن را با كته يا نان و انواع مخلفات شمالي سرو كنيد.

برخي در كنار اين خورشت ماهي شور يا ماهي دودي هم مي‌گذارند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 14 توسط:deltafood :

نان جو ، صبحانه سلامتي


نان جو ناني سالم و مقوي براي صبحانه است.

طرز تهيه نان جو

نان جو يك نان خوشمزه و مفيد با بافتي نرم است. اين نان فوايد زيادي دارد كه تاثير در لاغري، يكي از خواص نان جو است. اگر در تهيه اين نان فقط از آرد جو استفاده كنيد، نان سنگين و بافت آن سفت مي‌شود؛ پس بهتر است براي پخت نان جو، آرد جو را با آرد نانوايي مخلوط كنيد. طرز تهيه نان جو را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه نان جو :

  • آرد جو: ۲ ليوان
  • آرد نانوايي: ۲ ليوان
  • شكر: يك و نيم قاشق غذاخوري
  • مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن زيتون: يك چهارم ليوان
  • ماست: ۵ قاشق غذاخوري
  • آب ولرم: يك ليوان
  • نمك: نوك قاشق چاي خوري
  • كنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخم كدو براي تزيين

نان جو

طرز تهيه نان جو :

آرد جو را از نان فانتزي‌ها يا عطاري‌ها تهيه كنيد. توجه كنيد كه آرد جو با آرد جوانه جو متفاوت است.

آرد جو و آرد نانوايي را دو بار الك كنيد.

سپس آن‌ها را با مايه خمير و شكر در كاسه‌اي ريخته و با هم مخلوط كنيد.

زرده و سفيده يكي از تخم مرغ‌‌ها را جدا كنيد.

سفيده و تخم مرغ ديگر را با روغن زيتون در مواد ريخته، خوب ورز دهيد تا خمير يكدست و منسجم شود.

ماست و نمك را به خمير افزوده و آب ولرم را كم كم اضافه كنيد تا خمير گوله نشود.

وقتي خمير را خوب ورز داديد، روي آن را بپوشانيد. دو ساعت به خمير استراحت دهيد تا حجم آن سه برابر شود؛ سپس با نوك انگشت پف آن را بگيريد.

 نان

روي سطح كار را آرد پاشيده، خمير را روي آن پهن كنيد و با وردنه به ضخامت يك بند انگشت آن را باز كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان ساده و بي‌نظير، مطلب نان صبحانه خوشمزه را مطالعه كنيد.

خمير را به هر شكلي كه دوست داريد، فرم دهيد يا قالب بزنيد و در سيني فر بچينيد.

خميرهاي شكل داده را يك ربع استراحت دهيد و از زرده كنار گذاشته روي آن رومال كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد كنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخمه كدو روي نان بريزيد.

سيني را در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد بگذاريد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا نان‌ها آماده و طلايي شوند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 14 توسط:deltafood :

كيك سيب برگردان


طرز تهيه كيك سيب برگردان را در مجله دلتا بخوانيد.

كيك سيب

كيك سيب برگردان نوعي كيك ساده است كه با سيب درست مي‌شود. اين كيك بسيار خوشمزه و لطيف و مناسب عصرانه يا ميان وعده است. پيشنهاد مي‌شود اين كيك را درست كنيد و در كنار چاي يا قهوه از آن لذت ببريد.

مواد لازم براي تهيه كيك سيب :

  • آرد سفيد: ۳۰۰ گرم
  • كره: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: ۲۰۰ گرم
  • وانيل: به ميزان لازم
  • تخم‌ مرغ: ۴ عدد
  • شير: نصف پيمانه
  • بيكينگ پودر: يك قاشق چاي‌ خوري
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوري
  • سيب: ۳ عدد
  • شكر: ۴ قاشق غذاخوري
  • دارچين: به ميزان لازم

طرز تهيه كيك سيب

طرز تهيه كيك سيب :

كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا در دماي محيط نرم شود.

حدود يك پنجم كره را با ۴ قاشق غذاخوري شكر در قابلمه‌اي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. مراقب باشيد شكر نسوزد و سياه نشود.

وقتي مخلوط كاراملي شد، آن را در قالبي كه مي‌خواهيد كيك را در آن بپزيد، بريزيد.

سيب‌ها را ورقه‌اي برش زده و روي مايه كاراملي بچينيد.

قالب را حدود ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد. در اين مدت مايه كيك را آماده كنيد.

كيك سيب برگردان

طرز تهيه مايه كيك :

كره نرم شده را با پودر قند و وانيل مخلوط كرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود.

زرده و سفيده تخم‌ مرغ‌ ها را از هم جدا كنيد.

زرده‌ ها را به مخلوط كره و پودر قند افزوده، خوب هم بزنيد تا حالت كرمي بگيرد و پفكي شود.

پيشنهاد مطالعه: اگر به انواع كيك سيب علاقه داريد، مطلب كيك سيب و دارچين ؛ عصرانه اي گرم براي روزهاي سرد را مطالعه كنيد.

آرد را الك كنيد و با بيكينگ پودر، نشاسته ذرت و شير به مواد بيفزاييد.

سفيده‌ هاي تخم‌ مرغ را به قدري بزنيد كه تيره شوند؛ سپس به مواد اضافه كنيد. مايه كيك آماده است.

قالب را از فر بيرون بياوريد. روي سيب‌ ها مقداري دارچين و شكر بپاشيد. سپس مايه كيك را در قالب بريزيد و حدود ۵۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك آماده شود.

پس از آماده شدن كيك، آن را در ظرف سرو برگردانيد و با پودر قند يا خامه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 13 توسط:deltafood :

سيب زميني پنيري با سس آلفردو


سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك ميان وعده كامل و خوشمزه است.

سيب زميني پنيري

سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك شام خوشمزه براي افرادي است كه خيلي شكمو نيستند و يك ميان وعده وسوسه كننده براي شكموها است. اين غذا به قدري خوشمزه است كه هيچكس نمي‌تواند دست رد به سينه آن بزند؛ مخصوصا اينكه سس آن آلفردو باشد.

مواد لازم براي تهيه سيب زميني پنيري :

  • سيب‌‌زميني درشت: ۳ عدد
  • پودر پنير پارمزان: ۴ قاشق چاي‌خوري
  • پيازچه خرد شده: يك چهارم پيمانه

مواد لازم براي تهيه سس آلفردو :

  • شير پرچرب: ۲ پيمانه
  • آرد سفيد: يك قاشق سوپ خوري
  • سير: يك حبه
  • كره: ۵۰ گرم
  • تخم‌ مرغ: ۲ عدد
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • آويشن و تخم گشنيز: يك قاشق چاي‌خوري
  • عصاره مرغ يا گوشت: يك عدد
  • خامه: ۲ قاشق سوپ خوري

سس آلفردو

طرز تهيه سس آلفردو:

تخم‌ مرغ‌ ها را با چنگال هم زده و كنار بگذاريد.

كره و آرد سفيد را در تابه‌اي روي شعله ملايم كمي تفت دهيد؛ سپس شير را افزوده و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود.

وقتي مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ يا گوشت، سير رنده شده، تخم گشنيز، آويشن، نمك و فلفل را به آن افزوده، هم بزنيد تا سس به غلظت مورد نظر برسد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه سس بشامل، مطلب نكات طلايي تهيه سس بشامل را مطالعه كنيد.

سپس تخم‌‌ مرغ‌‌ هاي هم زده و خامه را اضافه كرده، حدود ۳ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد.

در صورت تمايل مي‌توانيد براي خوش عطر شدن سس، يك تا دو قاشق سوپ خوري پيازچه خرد شده به آن اضافه كنيد.

پس از اينكه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.

سيب زميني پنيري با سس آلفردو

طرز تهيه سيب زميني پنيري با سس آلفردو :

سيب‌ زميني‌ ها را در فويل پيچيده و يك ساعت در فر بگذاريد تا بپزند. سپس فويل‌ را باز كرده و آن ها را خرد كنيد.

سيب‌‌زميني‌هاي خرد شده را در ظرف‌ يا كاسه‌ ريخته و روي آن سس آلفردو، پودر پنير پارمزان و پيازچه خرد شده بريزيد.

ظرف را دوباره ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا سس گرم و پنير آب شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 13 توسط:deltafood :

كشمش پلو با مرغ مجلسي


كشمش پلو از انواع پلو هاي ايراني است.

كشمش پلو

كشمش پلو يكي از غذا هاي ايراني است كه هم با مرغ و هم با گوشت چرخ كرده يا قلقلي مصرف مي‌شود. كشمش پلو گزينه خوبي براي افرادي است كه به غذا هاي شيرين علاقه دارند. در اين مطلب طرز تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي آمده است و ترش مزه بودن مرغ و شيريني كشمش باعث دلچسب تر شدن اين غذا مي‌شود.

مواد لازم تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي :

  • برنج: ۴ پيمانه
  • مرغ: ۴ تكه
  • كشمش پلويي: ۲ پيمانه
  • زعفران دم كرده: ۳ قاشق سوپ خوري
  • روغن: نصف پيمانه
  • پياز: ۲ عدد
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • رب نارنج يا رب انار ترش: ۳ قاشق سوپ خوري
  • كره: ۵۰ گرم
  • نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
  • هويج در صورت تمايل

طرز تهيه كشمش پلو

طرز تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي :

يكي از پياز ها را خرد كرده، در روغن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود. پياز داغ را پس از سرخ شدن كنار بگذاريد.

تكه هاي مرغ را با فلفل دلمه اي و پياز خرد شده، نمك، فلفل و ادويه مخلوط كرده، چند ساعت استراحت دهيد تا مرغ مزه دار شود.

در تابه اي مرغ هاي مزه دار شده را با مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند.

سپس رب نارنج يا رب انار ترش را با يك ليوان آب جوشيده رقيق كرده و با پياز داغ روي مرغ ها بريزيد.

تابه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مرغ بپزد و آب آن غليظ شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد مرغ هاي سرخ شده را ريش ريش كنيد.

برنج را پس از خيس خوردن در آب و نمك، در آب در حال جوش بريزيد. وقتي برنج كمي نرم شد، آن را آبكش و سپس دم كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به غذا هاي شيرين علاقه داريد، مطلب مرصع پلو ، غذاي شاهانه را مطالعه كنيد.

كشمش را بشوييد و با كره تفت دهيد. درصورت تمايل مي‌توانيد مقداري هويج خلالي هم با كشمش تفت دهيد.

كشمش پلو با مرغ مجلسي

وقتي برنج دم كشيد، مقداري از آن را با كشمش سرخ شده، زعفران و روغن داغ مخلوط كنيد.

بهتر است از روغن حيواني استفاده كنيد تا غذا لذيذ تر شود.

در ظرف سرو ابتدا پلوي ساده را كشيده، تكه‌ هاي مرغ را روي آن بگذاريد و از مخلوط كشمش و برنج روي آن بدهيد.

كشمش پلو را با ماست و خيار يا سالاد شيرازي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

سوپ كدو حلوايي ، ضد سرماخوردگي


از تهيه سوپ كدو حلوايي در زمستان غافل نشويد! اين سوپ يك درمان طلايي براي سرماخوردگي هم هست.

سوپ كدو حلوايي

سوپ كدو حلوايي يك سوپ خوشمزه و مفيد است كه طبع گرمي دارد و مناسب روز هاي سرد سال است. چون كدو حلوايي در همه فصل ها در دسترس نيست، سوپ آن يك سوپ فصلي به حساب مي‌آيد. اين سوپ براي سرماخوردگي مفيد است و مانند يك دارو عمل مي‌كند. به دليل استفاده از سبزيجات متنوع، سوپ كدو تنبل يك غذاي خوشمزه و كامل است.

مواد لازم تهيه سوپ كدو حلوايي :

  • كدو حلوايي خرد شده: ۲ ليوان
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • ساقه كرفس خرد شده: يك ليوان
  • هويج: يك‌ عدد
  • آب مرغ: ۲ ليوان
  • نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
  • خامه صبحانه به ميزان لازم
  • جعفري خرد شده براي تزيين

سوپ كدو حلوايي

طرز تهيه سوپ كدو حلوايي :

كدو حلوايي را پوست بگيريد و خوب بشوييد. آن را خرد كنيد.

هويج، سيب زميني و ساقه كرفس را خرد كرده و پس از شستن، با كدو هاي خرد شده در قابلمه بريزيد.

دو ليوان آب مرغ و دو ليوان آب در قابلمه بريزيد.

اگر آب مرغ نداريد، مي‌توانيد از دو عدد عصاره مرغ استفاده كنيد.

قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمك، فلفل و آويشن در سوپ بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك سوپ خوشمزه براي درمان سرماخوردگي، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

اگر از عصاره مرغ استفاده مي‌كنيد، در سوپ نمك نريزيد، چون عصاره شور است.

وقتي مواد كاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن يا غذاساز بريزيد تا حالت پوره اي و يكدست شود.

فراموش نكنيد اين سوپ را حتماً بايد ميكس كرد تا ظاهر خوبي داشته باشد.

سوپ كدو تنبل

هنگام سرو سوپ، روي آن خامه بريزيد و با جعفري خرد شده تزيين كنيد.

اين سوپ كمي شيرين است. در صورت تمايل مي‌توانيد پس از ميكس كردن، مقداري آبليموي تازه به آن اضافه كنيد.

مي‌توانيد داخل يك كدو حلوايي كوچك را خالي كرده و سوپ را در آن بريزيد و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

سوپ كدو حلوايي ، ضد سرماخوردگي


از تهيه سوپ كدو حلوايي در زمستان غافل نشويد! اين سوپ يك درمان طلايي براي سرماخوردگي هم هست.

سوپ كدو حلوايي

سوپ كدو حلوايي يك سوپ خوشمزه و مفيد است كه طبع گرمي دارد و مناسب روز هاي سرد سال است. چون كدو حلوايي در همه فصل ها در دسترس نيست، سوپ آن يك سوپ فصلي به حساب مي‌آيد. اين سوپ براي سرماخوردگي مفيد است و مانند يك دارو عمل مي‌كند. به دليل استفاده از سبزيجات متنوع، سوپ كدو تنبل يك غذاي خوشمزه و كامل است.

مواد لازم تهيه سوپ كدو حلوايي :

  • كدو حلوايي خرد شده: ۲ ليوان
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • ساقه كرفس خرد شده: يك ليوان
  • هويج: يك‌ عدد
  • آب مرغ: ۲ ليوان
  • نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
  • خامه صبحانه به ميزان لازم
  • جعفري خرد شده براي تزيين

سوپ كدو حلوايي

طرز تهيه سوپ كدو حلوايي :

كدو حلوايي را پوست بگيريد و خوب بشوييد. آن را خرد كنيد.

هويج، سيب زميني و ساقه كرفس را خرد كرده و پس از شستن، با كدو هاي خرد شده در قابلمه بريزيد.

دو ليوان آب مرغ و دو ليوان آب در قابلمه بريزيد.

اگر آب مرغ نداريد، مي‌توانيد از دو عدد عصاره مرغ استفاده كنيد.

قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمك، فلفل و آويشن در سوپ بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك سوپ خوشمزه براي درمان سرماخوردگي، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

اگر از عصاره مرغ استفاده مي‌كنيد، در سوپ نمك نريزيد، چون عصاره شور است.

وقتي مواد كاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن يا غذاساز بريزيد تا حالت پوره اي و يكدست شود.

فراموش نكنيد اين سوپ را حتماً بايد ميكس كرد تا ظاهر خوبي داشته باشد.

سوپ كدو تنبل

هنگام سرو سوپ، روي آن خامه بريزيد و با جعفري خرد شده تزيين كنيد.

اين سوپ كمي شيرين است. در صورت تمايل مي‌توانيد پس از ميكس كردن، مقداري آبليموي تازه به آن اضافه كنيد.

مي‌توانيد داخل يك كدو حلوايي كوچك را خالي كرده و سوپ را در آن بريزيد و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

:: مطالب مشابه