مجله دلتا

املت سبزيجات ، ويژه رژيمي ها


طرز تهيه املت سبزيجات رژيمي را در مجله دلتا بخوانيد.

املت سبزيجات

املت يكي از غذاهاي خوش‌طعمي است كه انواع گوناگوني دارد. املت سبزيجات يك غذاي فوق‌العاده خوشمزه و سبك و مخصوص كساني است كه رژيم دارند. اين املت را مي‌توانيد به عنوان صبحانه، ميان وعده يا يك شام سبك مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه املت سبزيجات :

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • اسفناج خرد شده: يك پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • سير: يك حبه
  • پودر تخم گشنيز به ميزان لازم
  • گوجه فرنگي خرد شده: نصف پيمانه
  • پنير سفيد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن مايع يا كره به ميزان لازم

طرز تهيه املت سبزيجات

طرز تهيه املت سبزيجات :

تخم مرغ‌ها را با چنگال هم بزنيد تا يكنواخت شوند.

سير را رنده و پياز را خلالي خرد كنيد.

قارچ را هم ورقه‌اي خرد كنيد.

اسفناج را خرد كرده و در تابه‌اي روي شعله ملايم بگذاريد تا آب اضافي آن گرفته و به اصطلاح جمع شود. مراقب باشيد اسفناج نسوزد و ته نگيرد.

در كاسه‌اي تخم مرغ، اسفناج، پياز، قارچ، سير، پودر تخم گشنيز، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

اين املت يك غذاي رژيمي است. بنابراين در صورت تمايل مي‌توانيد از سبزيجات مختلف مانند ذرت، بروكلي، جعفري و … استفاده كنيد.

در تابه مناسبي مقداري كره يا روغن ريخته و پس از داغ شدن، از مخلوط در آن بريزيد و بگذاريد خودش را بگيرد.

املت

پيشنهاد مطالعه: اگر مي‌خواهيد يك سوپ سبزيجات مقوي و مفيد درست كنيد، مطلب سوپ اسفناج و خامه، پيش غذاي ايتاليايي را مطالعه كنيد.

گوجه فرنگي و پنير را ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.

مي‌توانيد گوجه فرنگي را به جاي خرد كردن، حلقه حلقه كنيد.

پس از آماده شدن املت، داخل آن را با گوجه و پنير خرد شده پر و سرو كنيد.

البته مي‌توانيد وقتي املت آماده شد، همان‌طور كه در تابه است، گوجه و پنير خرد شده را روي آن بريزيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

پاستا با سس قارچ ، غذاي محبوب ايتاليايي


طرز تهيه پاستا با سس قارچ را در مجله دلتا بخوانيد.

پاستا با سس قارچ

پاستا با سس قارچ غذاي ايتاليايي خوشمزه‌اي است كه بدون گوشت درست مي‌شود و سس خوش‌طعمي دارد. سس پاستا نقش مهمي در طعم و مزه اين غذا دارد و اصولا يكي از تفاوت‌هاي پاستاهاي مختلف، در سس آن‌ها است. معمولا براي پاستاهاي درشت از مايه گوشتي و سس قرمز و براي پاستاهاي ريز از سس قارچ و خامه استفاده مي‌شود.

مواد لازم تهيه پاستا با سس قارچ :

  • ماكاروني فرمي: ۲۵۰ گرم
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پياز: ۲ عدد
  • سير: يك حبه
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شير: نصف پيمانه
  • كره: ۵۰ گرم
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • جعفري خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • روغن: ۳ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • پنير پارمزان در صورت تمايل

پاستا با سس قارچ و خامه

طرز تهيه پاستا با سس قارچ :

پياز و سير را ريز رنده كرده و در روغن تفت دهيد تا كمي نرم شوند.

در ايتاليا كه ماكاروني و پاستا غذاي بومي آنجا است، در هيچ يك از سس‌هاي سبزيجات از پياز استفاده نمي‌شود؛ ولي در سس اين پاستا با توجه به ذائقه ايراني‌ها از پياز استفاده شده است.

قارچ‌ها را ورقه‌اي خرد كنيد و به سير و پياز بيفزاييد.

بلافاصله يك قاشق غذاخوري آبليمو، نمك و فلفل به مواد اضافه كنيد و تفت دهيد. حرارت بايد به اندازه‌اي باشد كه قارچ‌ها آب نيندازند.

خامه را با نصف پيمانه شير مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكدست شود. سپس آن را به مخلوط قارچ و پياز افزوده، مرتب هم بزنيد تا مخلوط غليظ شود.

طرز تهيه پاستا با سس قارچ

جعفري خرد شده و كره را به مخلوط بيفزاييد و مواد را از روي شعله برداريد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پاستاي خوش‌طعم، مطلب پاستا پستو با سس مخصوص را مطالعه كنيد.

ماكاروني را در آب در حال جوشي كه به آن نمك زده‌ايد، بريزيد. پس از اينكه ماكاروني خوب پخت و نرم شد، آن را آبكش كرده و بلافاصله با سس قارچ مخلوط و سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري پنير پارمزان روي پاستا بريزيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

سيب زميني پنيري با سس آلفردو


سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك ميان وعده كامل و خوشمزه است.

سيب زميني پنيري

سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك شام خوشمزه براي افرادي است كه خيلي شكمو نيستند و يك ميان وعده وسوسه كننده براي شكموها است. اين غذا به قدري خوشمزه است كه هيچكس نمي‌تواند دست رد به سينه آن بزند؛ مخصوصا اينكه سس آن آلفردو باشد.

مواد لازم براي تهيه سيب زميني پنيري :

  • سيب‌‌زميني درشت: ۳ عدد
  • پودر پنير پارمزان: ۴ قاشق چاي‌خوري
  • پيازچه خرد شده: يك چهارم پيمانه

مواد لازم براي تهيه سس آلفردو :

  • شير پرچرب: ۲ پيمانه
  • آرد سفيد: يك قاشق سوپ خوري
  • سير: يك حبه
  • كره: ۵۰ گرم
  • تخم‌ مرغ: ۲ عدد
  • نمك و فلفل: به ميزان لازم
  • آويشن و تخم گشنيز: يك قاشق چاي‌خوري
  • عصاره مرغ يا گوشت: يك عدد
  • خامه: ۲ قاشق سوپ خوري

سس آلفردو

طرز تهيه سس آلفردو:

تخم‌ مرغ‌ ها را با چنگال هم زده و كنار بگذاريد.

كره و آرد سفيد را در تابه‌اي روي شعله ملايم كمي تفت دهيد؛ سپس شير را افزوده و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود.

وقتي مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ يا گوشت، سير رنده شده، تخم گشنيز، آويشن، نمك و فلفل را به آن افزوده، هم بزنيد تا سس به غلظت مورد نظر برسد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه سس بشامل، مطلب نكات طلايي تهيه سس بشامل را مطالعه كنيد.

سپس تخم‌‌ مرغ‌‌ هاي هم زده و خامه را اضافه كرده، حدود ۳ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد.

در صورت تمايل مي‌توانيد براي خوش عطر شدن سس، يك تا دو قاشق سوپ خوري پيازچه خرد شده به آن اضافه كنيد.

پس از اينكه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.

سيب زميني پنيري با سس آلفردو

طرز تهيه سيب زميني پنيري با سس آلفردو :

سيب‌ زميني‌ ها را در فويل پيچيده و يك ساعت در فر بگذاريد تا بپزند. سپس فويل‌ را باز كرده و آن ها را خرد كنيد.

سيب‌‌زميني‌هاي خرد شده را در ظرف‌ يا كاسه‌ ريخته و روي آن سس آلفردو، پودر پنير پارمزان و پيازچه خرد شده بريزيد.

ظرف را دوباره ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا سس گرم و پنير آب شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 13 توسط:deltafood :

اسنك مرغ ، ويژه دورهمي ها


اسنك مرغ ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

اسنك مرغ

اسنك مرغ يك غذاي ساده و خوشمزه و مناسب دورهمي هاي دوستانه و صميمي است. البته اين اسنك پيش غذا و ميان وعده مناسبي هم است. براي تهيه اسنك دستگاه ساندويچ ساز لازم است. ولي اگر اين وسيله را نداشتيد، مي‌توانيد اسنك را در فر يا مايكروويو درست كنيد.

مواد لازم تهيه اسنك مرغ :

  • نان تست: ۱۲ عدد
  • فيله مرغ: ۸ عدد
  • پياز: يك عدد
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه اي: ۲ عدد
  • پنير پيتزا به ميزان لازم
  • پودر سير به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه اسنك مرغ

طرز تهيه اسنك مرغ :

فيله هاي مرغ را نازك برش بزنيد.

در كاسه اي پياز را درشت رنده كرده و با پودر سير، نمك و فلفل به تكه هاي فيله بيفزاييد. مواد را با هم مخلوط كنيد تا فيله ها طعم بگيرند.

كاسه را حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد.

پس از گذشت اين مدت، فيله ها را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند. مراقب باشيد مرغ خشك نشود.

قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.

آن ها را در كمي روغن تفت دهيد تا نرم شده و از خامي در بيايند.

پيشنهاد مطالعه: اگر غذا هاي فوري و خوشمزه دوست داريد، مطلب پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري را مطالعه كنيد.

كف ساندويچ ساز را چرب كرده و به اين ترتيب مواد را بگذاريد: يك عدد نان تست، يك لايه مرغ، قارچ، فلفل دلمه اي، پنير پيزا و يك نان تست ديگر.

اسنك

روي نان تست بالايي را با قلم مو كمي چرب كرده و در ساندويج ساز را ببنديد.

مراقب باشيد اسنك ها نسوزند و خشك نشوند.

پس از گذشت ۳ دقيقه اسنك آماده است. آن را از ساندويچ ساز در آوريد و در ظرف سرو بگذاريد.

اسنك مرغ را مي‌توانيد با انواع سس، ديپ و سبزيجات سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري


پيتزا با نان تست از انواع پيتزا هاي خانگي فوري است.

پيتزا با نان تست

پيتزا با نان تست نوعي ميني پيتزا است كه به آساني درست مي‌شود و زمان زيادي نمي‌خواهد. مواد پيتزا در اين فست فود، سليقه اي است و از هر تركيبي كه دوست داريد، مي‌توانيد استفاده كنيد.

مواد لازم تهيه پيتزا با نان تست :

  • سوسيس: ۲۰۰ گرم
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • نان تست به تعداد مورد نياز
  • روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
  • رب گوجه فرنگي: يك سوم ليوان
  • سس كچاپ: دو سوم ليوان
  • پنير پيتزا به ميزان لازم
  • پودر آويشن و پودر سير به ميزان لازم

طرز تهيه پيتزا با نان تست

طرز تهيه پيتزا با نان تست :

قارچ را ورقه اي، سوسيس را حلقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.

مواد را با هم مخلوط كرده و تفت دهيد تا كمي سرخ شوند.

براي تهيه سس پيتزا، روغن زيتون را در تابه بريزيد و رب را در آن تفت دهيد. سپس سس كچاپ و پودر آويشن و پودر سير را به آن بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پيتزاي عالي، مطلب پيتزا پپروني، دلبر تند و تيز را مطالعه كنيد.

كف سيني فر را كمي چرب كنيد و نان هاي تست را روي آن بچينيد. روي تمام نان ها سس بماليد.

دقت كنيد كه به همه قسمت هاي نان، به خصوص دور آن ها، يكسان سس بزنيد تا پس از پخت دور نان خشك و سفت نشود.

پس از اينكه روي نان تست سس زديد، مواد پيتزا را بگذاريد و روي آن ها پنير پيتزا بريزيد.

پيتزا به اندازه اي در فر باشد كه پنير طلايي شود. در صورت تمايل براي طلايي شدن روي پنير، گريل فر را روشن كنيد.

پيتزا

پيتزا با نان تست در ماهي تابه

اين پيتزا را به جاي فر در تابه هم مي‌توانيد درست كنيد.

براي اين كار كف تابه مناسبي را چرب كرده و نان هاي آماده شده را در آن بگذاريد تا قهوه اي رنگ شوند.

اگر مي‌خواهيد اين غذا را در تابه درست كنيد، بايد مواد پيتزا بيشتر سرخ شود.

طرز تهيه پيتزا با نان تست در ماكروفر

نان هاي آماده شده را در ماكروفر روي درجه گريل بگذاريد. فقط دقت كنيد زمان كوتاه باشد تا نان ها خشك نشوند. همين كه پنير پيتزا آب شد، پيتزا آماده است.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 11 توسط:deltafood :

با خمير جادويي غذا هاي خوشمزه درست كنيد


براي آشنايي با طرز تهيه خمير جادويي با مجله دلتا همراه باشيد.

خمير جادويي

خمير جادويي ، خميري بسيار ترد و سبك و مناسب براي طبخ انواع غذا ها مانند پيراشكي، كلوچه، نان صبحانه، نان شكم پر، پيتزا و … است. حتي مي‌توان اين خمير را در روغن سرخ و به تنهايي مصرف كرد. خمير جادويي يك خمير همه كاره است كه به راحتي مي‌توان آن را در منزل تهيه و انواع غذا هاي خوشمزه را با آن درست كرد.

مواد لازم تهيه خمير جادويي :

  • آرد: ۳ ليوان
  • خمير مايه: ۳ قاشق چاي خوري
  • تخم مرغ: يك عدد
  • شير يا آب: يك ليوان
  • روغن: ۶ قاشق غذاخوري
  • نمك: يك قاشق چاي خوري
  • شكر: ۴ قاشق چاي خوري

طرز تهيه خمير جادويي

طرز تهيه خمير جادويي :

شير يا آب را ولرم كنيد. بهتر است از شير استفاده كنيد تا خمير بهتر شود.

خمير مايه، شير ولرم و يك قاشق چاي خوري شكر را در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد. آن را ۱۰ تا ۱۵ دقيقه كنار بگذاريد تا خمير مايه كف و به اصطلاح عمل كند.

تخم مرغ، بقيه شكر، روغن و نمك را در كاسه ديگري ريخته و مخلوط كنيد تا يكدست شوند.

خمير مايه عمل آمده را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغي اضافه كنيد. كمي هم بزنيد تا مواد تركيب شوند، سپس بقيه آرد را بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك پيراشكي خوشمزه با خمير جادويي درست كنيد، مطلب پيراشكي كرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاييزي را مطالعه كنيد.

خمير پيتزا

روي سطح كار آرد بپاشيد و خمير را روي آن بگذاريد. آن را ۱۰ دقيقه ورز دهيد تا نرم و لطيف شود.

كاسه اي را چرب كرده و خمير را در آن بگذاريد. روي آن را بپوشانيد و يك ساعت در جاي گرم بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود.

خمير جادويي آماده مصرف براي انواع غذا ها و نان و شيريني ها است. اين خمير بافت و ماندگاري خوبي دارد و كار با آن آسان است.

خمير جادويي را مي‌توانيد در كيسه فريزر بسته بندي كرده و تا چند روز در يخچال نگهداري كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: 11 توسط:deltafood :

پاستا پستو با سس مخصوص


طرز تهيه پاستا پستو با سس مخصوص را در مجله دلتا بخوانيد.

پاستا پستو




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/7 ساعت: 12 توسط:deltafood :

پيراشكي اسفناج ، سبك و مقوي


براي آشنايي با طرز تهيه پيراشكي اسفناج پنيري با مجله دلتا همراه باشيد.

پيراشكي اسفناج




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/7 ساعت: 12 توسط:deltafood :

مرغ چوبي ، فينگر فود مدرن


براي آشنايي با طرز تهيه مرغ چوبي با مجله دلتا همراه باشيد.

مرغ چوبي

مرغ چوبي نوعي فينگر فود خوشمزه است كه ظاهر خوبي دارد و براي سرو در مهماني ها و جشن ها بسيار شيك است. مرغ چوبي كه يكي از انواع غذا با مرغ است، به عنوان پيش غذا يا ميان وعده سرو مي‌شود و غذايي جديد و مدرن است.

مواد لازم تهيه مرغ چوبي :

  • سينه مرغ: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • پياز داغ: ۲ قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنير چدار: نصف پيمانه
  • جعفري و گشنيز: ۳ قاشق غذاخوري
  • عصاره مرغ: يك عدد
  • آويشن، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
  • سير: يك حبه
  • كره: ۲۰ گرم
  • چوب بستني به تعداد لازم

مواد لازم تهيه سس پنيري :

  • پنير خامه اي: ۲۰۰ گرم
  • سس كچاپ: ۳ قاشق غذاخوري
  • سس فلفل تند: يك قاشق غذاخوري
  • رشته كادايف به ميزان لازم

طرز تهيه مرغ چوبي

طرز تهيه مرغ چوبي :

سينه مرغ را با پياز و يك حبه سير بپزيد. پس از پختن بگذاريد خنك شود. سپس آن را در غذاساز يا خردكن بريزيد.

به مرغ خرد شده، پياز داغ، جعفري و گشنيز خرد شده، سير، پنير چدار، عصاره مرغ و ادويه ها را بيفزاييد. مخلوط مواد را دوباره در غذاساز بريزيد.

وقتي مواد خوب مخلوط و يكدست شدند، كره را اضافه كنيد.

يك كيسه فريز پهن كنيد. دو قاشق غذاخوري از مواد روي كيسه بگذاريد. روي مواد يك كيسه ديگر گذاشته و با دست حالت دهيد. بهتر است ضخامت مواد زياد نباشد.

داخل مواد به تعدادي كه مي‌خواهيد چوب بستني گذاشته و آن ها را ۲ ساعت در فريزر بگذاريد.

توجه داشته باشيد كه از نمك استفاده نكنيد، چون هم عصاره مرغ و هم پنير، شور هستند.

رشته كادايف را كامل خرد كنيد. حدود ۳۰ ثانيه در روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. مراقب باشيد كادايف نسوزد، چون خيلي نازك است.

پنير خامه اي، سس كچاپ و سس تند را مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد. مرغ هاي چوبي را در تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ كنيد.

پس از خنك شدن و وقتي روغن اضافي مرغ ها گرفته شد، از سس پنيري روي آن ها ريخته و بعد رشته هاي خرد شده را روي مرغ ها بپاشيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: 17 توسط:deltafood :

پاچيني ، پيش غذاي مجلسي


براي آشنايي با طرز تهيه پاچيني با مجله دلتا همراه باشيد.

پاچيني

پاچيني نوعي فست فود خوشمزه است كه با كتف مرغ درست مي‌شود. اين غذا كه در واقع نوعي فينگر فود است، يك پيش غذاي مجلسي و شيك براي سرو در مهماني ها است. پاچيني را مي‌توانيد با انواع سس ها، سيب زميني سرخ كرده و سبزيجات مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه پاچيني :

  • كتف مرغ: ۱۰ عدد
  • پياز: ۲ عدد
  • زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
  • آبليمو:۲ قاشق غذاخوري
  • پودر سير: يك قاشق چاي خوري
  • آرد ذرت به ميزان لازم
  • آرد سوخاري به ميزان لازم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پنير پارمزان به ميزان لازم
  • روغن سرخ كردني به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه پاچيني

طرز تهيه پاچيني :

با چاقو كتف مرغ‌ ها را از ساق برش بزنيد. سپس گوشت را به سمت پايين برگردانيد و گرد كنيد.

براي تهيه مواد مزه دار كردن مرغ، پياز را خرد كرده و با زعفران، آبليمو، پودرسير، نمك و فلفل مخلوط كنيد.

كتف ها را بشوييد و وقتي آب آن ها گرفته شد، چند ساعت در مخلوط مواد بخوابانيد.

آرد سوخاري، آرد ذرت و پنير پارمزان را با هم مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌ ها را هم در ظرفي بشكنيد و با چنگال خوب هم بزنيد. سپس در ظرف گودي مانند شير جوش، روغن بريزيد تا خوب داغ شود.

كتف‌ هاي مزه دار شده را در مخلوط آرد بغلتانيد. سپس آن‌ ها را در تخم مرغ بزنيد و دوباره در آرد بغلتانيد.

پس از آماده شدن، آن ها را در روغني كه داغ كرده‌ايد بگذاريد تا با حرارت ملايم سرخ شوند. توجه داشته باشيد كه مرغ بايد در روغن شناور باشد.

پس از اينكه پاچيني‌ ها خوب سرخ شدند، آن‌ها را روي توري يا دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن‌ ها گرفته شود.

در صورت تمايل و بنا به ذائقه، مي‌توانيد مقداري رزماري خرد كرده و به مخلوط آرد و پنير بيفزاييد.

براي اينكه پاچيني راحت‌ تر خورده شود، قسمت استخواني آن را با آلومينيوم بپيچيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي  را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: 16 توسط:deltafood :

كباب چوبي ويتنامي


براي آشنايي با طرز تهيه كباب چوبي ويتنامي با مجله دلتا همراه باشيد.

كباب چوبي

كباب چوبي يكي از انواع كباب هاي خوشمزه است كه انواع مختلفي دارد. كباب چوبي ويتنامي نوعي كباب مربوط به اين كشور است كه با سس مخصوصي درست مي‌شود و طعم جديد و منحصر به فردي دارد. از اين كباب مي‌توانيد به عنوان فينگر فود در مهماني ها استفاده كنيد.

مواد لازم تهيه كباب چوبي ويتنامي :

  • گوشت چرخ كرده: ۸۰۰ گرم
  • سويا سس: يك چهارم پيمانه
  • آب: يك چهارم پيمانه
  • سير: ۳ حبه
  • ليموترش: ۲ عدد
  • پياز: يك عدد
  • ريحان خردشده: ۳ قاشق غذاخوري
  • گشنيز خردشده: ۳ قاشق غذاخوري
  • خرده نان به ميزان لازم
  • خامه به ميزان لازم
  • فلفل قرمز: يك عدد
  • شكر: ۲ قاشق مرباخوري
  • سركه سفيد: يك قاشق مرباخوري
  • روغن مايع به ميزان لازم
  • كاهو: يك بوته براي سرو
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

كباب چوبي ويتنامي

طرز تهيه كباب چوبي ويتنامي :

آب ليموترش ها را بگيريد و پوست آن ها را رنده كنيد.

براي تهيه سس، سويا سس، آب، آب ليموي تازه، شكر، سركه سفيد، دو حبه سير له شده و فلفل قرمز ريز شده را در كاسه اي با هم مخلوط كنيد و به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد.

فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود. روي سيني فر مقداري روغن بماليد.

پياز را ريز رنده كرده و آب آن را بگيريد. سپس با گوشت چرخ كرده، پوست ليموي رنده شده، ريحان، گشنيز، نمك و فلفل مخلوط كنيد. كمي خرده نان را با خامه مخلوط كرده و با يك حبه سير رنده شده به مخلوط گوشت بيفزاييد.

گوشت را به قسمت هاي مساوي تقسيم كنيد و به صورت استوانه اي دور سيخ هاي چوبي فرم دهيد. سيخ ها را روي سيني فر در طبقه وسط بگذاريد.

۱۵ دقيقه زمان دهيد تا كباب بپزد. سپس گريل را روشن كنيد تا كباب ها طلايي شوند.

پس از آماده شدن كباب ها، سس را روي آن ها بماليد و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي  را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/27 ساعت: 15 توسط:deltafood :

بال مرغ كنجدي ، پيش غذاي شيك


بال مرغ كنجدي يكي از انواع غذا با مرغ و مناسب سرو در مهماني ها است.

بال مرغ

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/12 ساعت: 10 توسط:deltafood :

كراكت قارچ ؛ فينگر فود مدرن و خوشمزه


براي آشنايي با طرز تهيه فينگر فود كراكت قارچ با مجله دلتا همراه باشيد.

كراكت قارچ

برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/3 ساعت: 14 توسط:deltafood :

پياز سوخاري ؛ پيش غذاي فانتزي


پياز سوخاري نوعي پيش غذاي فانتزي و خوشمزه است.

پياز سوخاري

برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/2 ساعت: 17 توسط:deltafood :

سالاد اسفناج ؛ پيش غذاي پاييزي رنگارنگ


سالاد اسفناج يكي از انواع سالاد هاي پاييزي است.

سالاد اسفناج

سالاد اسفناج يك سالاد خوشمزه و خوش رنگ است كه مواد غذايي پر خاصيتي دارد. طرز تهيه سالاد اسفناج بسيار راحت بوده و مي‌توانيد از آن به عنوان پيش غذا در مهماني ها استفاده كنيد.

مواد لازم :

  • اسفناج كوچك يا بيبي اسفناج: 500 گرم
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوري
  • دانه انار: ۱۰۰ گرم
  • روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
  • مغز گردو: ۶۰ گرم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • سركه بالزاميك: 2 قاشق غذاخوري
  • پرتقال: يك عدد در صورت تمايل
  • پنير فتا: 100 گرم در صورت تمايل

طرز تهيه سالاد اسفناج

طرز تهيه :

اسفناج‌ ها را پاك كرده و 30 دقيقه در آب سرد بگذاريد. سپس برگ‌ هاي اسفناج را آبكش كرده، دو بار ديگر آن ها را با آب و نمك خيس كنيد. توجه داشته باشيد كه حتماً از بيبي اسفناج استفاده كنيد تا شكل و طعم سالاد خوب باشد.

اسفناج‌ ها را پس از شستن آبكش كرده و روي پارچه نخي تميزي پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند.

مغز گردو را درشت خرد كنيد.

برگ‌ هاي اسفناج را در ظرف سرو گذاشته و دانه‌ هاي انار و گردوي خرد شده را روي آن ها بريزيد و با هم مخلوط كنيد.

براي تهيه سس سالاد اسفناج، در كاسه اي رب انار، سركه بالزاميك، روغن زيتون، نمك و فلفل را با هم مخلوط و بهتر است از رب انار ملس استفاده كنيد. رب انار شيرين يا ترش مناسب سالاد اسفناج نيست و طعم خوب آن را از بين مي‌برد.

سس را روي سالاد بريزيد. به هيچ وجه سس را با مواد هم نزنيد.

اين سالاد خوشمزه براي افرادي هم كه رژيم دارند، مناسب است.

در صورت تمايل مي‌توانيد در تهيه سالاد اسفناج از ۱۰۰ گرم پنير فتاي رنده شده استفاده كنيد.

همچنين در صورت تمايل پرتقال را پوست بگيريد و پره پره كرده  سپس پوست دور پره ها را گرفته، آن ها را تكه كنيد و در صورت تمايل به مواد سالاد بيفزاييد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/8/28 ساعت: 15 توسط:deltafood :

تارت تخم مرغ ؛ هم صبحانه هم عصرانه


براي آشنايي با طرز تهيه سيب پلو با مجله دلتا همراه باشيد.

سيب پلو

سيب پلو همان سيب زميني پلو است كه به اين نام معروف شده است. اين غذاي خوشمزه متعلق به كرمانشاه است، ولي در بيشتر شهر هاي ايران طبخ مي‌شود. اصل سيب پلو با گوشت قلقلي است، ولي برخي آن را با مرغ هم تهيه مي‌كنند. در اين مطلب طرز تهيه سيب پلو با گوشت قلقلي آمده است.

مواد لازم :

  • گوشت چرخ كرده: ۴۰۰ گرم
  • سيب زميني: ۳ عدد
  • برنج: ۳ پيمانه
  • پياز: 3 عدد
  • شويد به ميزان لازم
  • آرد نخودچي به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • زعفران دم كرده به ميزان لازم

طرز تهيه سيب پلو

طرز تهيه :

يكي از پياز ها را ريز رنده و با گوشت چرخ كرده و مقداري نمك و فلفل مخلوط كنيد. مقدار كمي آرد نخودچي به مخلوط افزوده و آن را خوب ورز دهيد. سپس گوشت را قلقلي كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شوند.

سيب زميني ها را نگيني خرد كنيد و كنار بگذاريد. برخي، سيب زميني ها را خلالي هم خرد مي‌كنند.

دو پياز ديگر را نگيني خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا سرخ شوند. تكه هاي سيب زميني و گوشت هاي قلقلي را به آن افزوده و با هم تفت دهيد.

برنج را در آب جوش بريزيد. وقتي كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد. كف قابلمه نان يا سيب زميني براي ته‌ديگ بگذاريد. لايه لايه از برنج و مواد در قابلمه بريزيد و روي آن ها شويد خشك يا تازه بپاشيد.

در آخر مقداري زعفران دم كرده در قابلمه ريخته و در آن را ببنديد تا بخار كند. وقتي برنج بخار كرد، دمكني بگذاريد و حرارت را كم كنيد. پس از 45 دقيقه سيب پلو آماده است. مقداري كره يا روغن آب كرده، روي برنج بدهيد و آن را در ديس بكشيد.

چون اين غذا اصالتاً كرمانشاهي است، بهتر است از روغن حيواني براي روي برنج استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/8/28 ساعت: 15 توسط:deltafood :

كوكو سبزي ، اين بار از نوع كاناپه


با طرز تهيه كوكو سبزي به صورت فينگر فود در مجله دلتا آشنا شويد.

كوكو سبزي

كوكو سبزي يكي از قديمي ترين انواع غذاهاي ايراني است. اين كوكو را مي‌توان به شكل هاي مختلف سرو كرد. به عنوان مثال نوعي از طرز تهيه كوكو سبزي به صورت فينگر فود، كاناپه نام دارد. كاناپه كوكوسبزي ظاهر خوبي دارد و براي سرو به عنوان پيش غذا در مهماني ها مناسب است.

مواد لازم :

  • سبزي كوكو: ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • آرد سفيد: 4 قاشق غذاخوري
  • نان تست به ميزان لازم
  • روغن مايع: 3 قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه كاري به ميزان لازم
  • زرشك و مغز گردو در صورت تمايل
  • گوجه گيلاسي براي تزيين

كوكوسبزي

طرز تهيه :

يك قالب سيليكوني با طرح دلخواه انتخاب كنيد. اگر مي‌خواهيد ظاهر كوكو زيباتر باشد، از قالبي استفاده كنيد كه شيار داشته باشد.

سبزي كوكو، روغن مايع، آرد، ادويه ها و تخم مرغ ها را در كاسه اي ريخته و با همزن هم بزنيد تا خوب تركيب شوند.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري زرشك و مغز گردوي خرد شده به مواد بيفزاييد. افزودن اين دو به مواد، باعث مي‌شود كوكو خوشمزه تر و مجلسي تر شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد يك عدد پياز رنده شده هم به مواد اضافه كنيد.

قالب سيليكوني را روي سيني فر بگذاريد. داخل آن را با كمي روغن مايع چرب كرده و از مواد كوكو سبزي در قالب ها بريزيد.

كوكو ها را حدود يك ربع در فر كه از قبل روشن كرده‌ايد، بگذاريد.

حتماً قالب را خوب چرب كنيد تا كوكو به آن نچسبد و راحت جدا شود.

وقتي كوكو ها آماده شدند، آن ها را از قالب بيرون بياوريد.

دور نان هاي تست را جدا كنيد و به شكل دلخواه برش بزنيد. بهتر است از ناني استفاده كنيد كه نرم و خميري نيست و راحت قالب مي‌خورد.

كوكو ها را روي نان بگذاريد و با گوجه گيلاسي و خلال دندان تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/8/20 ساعت: 12 توسط:deltafood :

سالاد مرغ ، پيش غذاي مجلسي


سالاد مرغ نوعي فينگر فود و پيش غذاي مجلسي است.

طرز تهيه سالاد مرغ

سالاد مرغ يك فينگر فود خوشمزه است كه به شكل هاي گوناگون مي‌توان آن را تزيين كرد. اين سالاد خوشمزه و خوش عطر مناسب سرو در مهماني ها و جشن هاي تولد است. همچنين به خاطر طعم و ظاهر خوبي كه دارد، مورد توجه كودكان و نوجوانان است.

براي آشنايي با طرز تهيه سالاد مرغ با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم :

  • سينه مرغ: 2 عدد
  • پنير خامه اي: يك بسته
  • ذرت: يك پيمانه
  • نخود فرنگي: نصف پيمانه
  • هويج: 2 عدد
  • شويد و ريحان به ميزان لازم
  • پيازچه: 6 عدد
  • پياز: يك عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • فلفل قرمز در صورت تمايل
  • نان تست به ميزان لازم
  • جعفري يا ريحان براي تزيين

طرز تهيه سالاد

طرز تهيه :

استخوان هاي سينه مرغ را جدا مي‌كنيم. آن را با يك پياز و مقداري نمك و زردچوبه مي‌پزيم. وقتي مرغ پخت، مي‌گذاريم سرد شود. سپس آن را رنده مي‌كنيم تا حسابي پودري و يكدست شود.

هويج را نگيني خرد كرده و با ذرت و نخود فرنگي مي‌پزيم. در صورت تمايل مي‌توان از كنسرو ذرت و نخود فرنگي استفاده كرد. ولي بهتر است كمتر مواد غذايي كنسروي مصرف شود.

ريحان و شويد را ساطوري خرد مي‌كنيم. سپس با ذرت، نخود فرنگي و هويج پخته شده به مرغ مي‌افزاييم.

پنير خامه اي را كمي با چنگال مي‌زنيم تا حالت كرمي بگيرد و كمي نرم شود. سپس آن را به مواد اضافه مي‌كنيم.

سالاد را مي‌چشيم. اگر به نمك نياز داشت، به آن نمك مي‌زنيم. البته به دليل استفاده از پنير خامه اي در اين تركيب، معمولاً نيازي به نمك نيست.

در آخر فلفل سياه و در صورت تمايل مقداري فلفل قرمز در سالاد مي‌ريزيم.

روي نان هاي تست با قاشق يا قالب از مواد سالاد مي‌ريزيم و به شكل دلخواه برش مي‌زنيم.

به جاي نان تست از تارت و هر مدل نان ديگري كه دوست داريد، مي‌توانيد استفاده كنيد.

روي فينگر فود ها را با ريحان يا جعفري تزيين كنيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/8/18 ساعت: 13 توسط:deltafood :

املت لقمه اي ، صبحانه فينگر فودي


با طرز تهيه املت لقمه اي در مجله دلتا همراه باشيد.

املت

املت لقمه اي يكي از انواع املت است كه با نان پيتا درست مي‌شود و نوعي فينگر فود به حساب مي‌آيد. طرز تهيه املت لقمه اي آسان است و به راحتي مي‌توانيد يك صبحانه خوشمزه و دلچسب آماده كنيد.

براي آشنايي با طرز تهيه املت لقمه اي با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم :

  • ژامبون گوشت 90 درصد: 450 گرم
  • تخم مرغ: 10عدد
  • كنسرو لوبيا: يك قوطي
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • روغن سرخ كردني به ميزان لازم
  • پنير چدار: 300 گرم
  • نان پيتا يا نان تافتون: 10 عدد

طرز تهيه املت

طرز تهيه :

در يك تابه نچسب مقدار كمي روغن سرخ كردني ريخته و آن را روي حرارت ملايم بگذاريد. در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي روغن از كره استفاده كنيد.

وقتي روغن داغ شد، ژامبون ها را در آن تفت داده، بگذاريد كمي قهوه اي رنگ شوند. سپس آن ها را از تابه بيرون آورده و در يك ظرف بگذاريد.

فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد. مي‌توانيد از فلفل دلمه اي رنگي استفاده كنيد تا ظاهر املت بهتر شود.

تخم مرغ ها را در يك كاسه بشكنيد و خوب هم بزنيد. سپس فلفل دلمه اي خرد شده را به آن بيفزاييد. مخلوط را در تابه بريزيد تا خوب بپزد و تخم مرغ ها شل نباشند.

املت لقمه اي

كنسرو لوبيا را پس از جوشاندن در آب، در يك كاسه بريزيد و با گوشت كوب آن ها را خوب له كنيد. سپس آن ها را در ظرفي روي گاز با حرارت ملايم داغ كنيد.

نان ها را آماده كنيد. از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ، پوره لوبيا و پنير چدار در هر يك از نان ها ريخته و آن ها را به صورت مستطيلي بپيچيد.

لقمه ها را در تابه بگذاريد و كمي تست كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد آن ها را در فر بگذاريد تا گريل شوند.

املت لقمه اي فينگر فودي آماده است. آن را با آبميوه طبيعي يا هر نوشيدني ديگري كه دوست داريد، سرو كنيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/8/12 ساعت: 12 توسط:deltafood :

رول مرغ و اسفناج ، يك فينگر فود آهني


براي آشنايي با طرز تهيه رول مرغ و اسفناج با مجله دلتا همراه باشيد.

رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج يك فينگر فود مفيد و پرخاصيت به ويژه براي كودكان و نوجوانان است. اين غذا به دليل داشتن اسفناج، حاوي ويتامين هاي مختلفي از جمله آهن است و مناسب كساني است كه كم خوني يا فقر آهن دارند. رول مرغ و اسفناج را مي‌توانيد به عنوان پيش غذا يا يك شام ساده سرو كنيد. پيشنهاد مي‌شود حتماً از اين فينگر فود خوشمزه و خوش طعم در مهماني ها و مجالس استفاده كنيد.

براي آشنايي با طرز تهيه رول مرغ و اسفناج با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم :

  • سينه مرغ: 2 عدد
  • اسفناج: 2 كيلو
  • پنير خامه اي: 100 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پياز: يك عدد
  • آرد سوخاري به ميزان لازم
  • پودر سير به ميزان لازم
  • آبليمو: 3 قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • روغن سرخ كردني به ميزان لازم

طرز تهيه رول مرغ و اسفناج

طرز تهيه :

سينه مرغ را به صورت ورقه هاي پهن با عرض يك سانت برش بزنيد. آن ها را بين دو كيسه فريزر گذاشته و با گوشت‌كوب خيلي آرام بكوبيد تا كمي پهن تر و نازك تر شوند. مراقب باشيد ورقه هاي مرغ له نشوند.

سپس آن ها را با پودر سير، آبليمو، نمك و فلفل مخلوط كرده و يك ساعت در يخچال بگذاريد تا طعم بگيرند و مزه دار شوند.

اسفناج را پس از شستن در قابلمه بريزيد تا آب آن گرفته و بخارپز شود. پياز را هم خلالي خرد كرده و با روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. اسفناج، پياز داغ و پنير خامه اي را با هم مخلوط كنيد.

ورقه هاي مزه دار شده مرغ را از يخچال بيرون بياوريد و از مخلوط روي آن ها گذاشته و رول كنيد.

رول مرغ

در تابه اي گود مقداري روغن سرخ كردني ريخته و روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. در كاسه اي تخم مرغ‌ها را شكسته و با چنگال خوب هم بزنيد. سپس رول ها را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاري زده و در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند.

ميتوانيد رول ها را در فر گريل كنيد. ولي اگر سرخ شوند، خوشمزه تر و ترد تر مي‌شوند.

در صورت تمايل مي‌توانيد سبزي هاي مورد علاقه را با پياز تفت دهيد و رول مرغ و اسفناج را با آن ها سرو كنيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/8/8 ساعت: 15 توسط:deltafood :

:: مطالب مشابه