مجله دلتا

پاناكوتا وانيلي ، دسر مناسب مهماني ها


پاناكوتا دسري ايتاليايي است كه انواع گوناگوني دارد.

پاناكوتا وانيلي

پاناكوتا وانيلي يكي از انواع دسر پاناكوتا است كه تهيه آن بسيار ساده و مناسب مهماني ها است. طرز تهيه اين دسر خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه پاناكوتا وانيلي :

  • شير: ۳ ليوان
  • شكر: ۶ قاشق غذاخوري
  • ژلاتين: ۳ قاشق غذاخوري
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • آب: نصف ليوان
  • وانيل: يك دوم قاشق چاي‌خوري

پاناكوتا

طرز تهيه پاناكوتا وانيلي :

در ظرفي شير و شكر را با هم مخلوط كنيد. ظرف را روي شعله ملايم بگذاريد تا گرم شود. مراقب باشيد شير نجوشد، چون دسر را خراب مي‌كند.

خامه را با كمي شير رقيق كرده و با چنگال بزنيد تا يكدست شود.

وقتي شكر كاملاً در شير حل شد، خامه را به مواد افزوده و هم بزنيد.

دقت كنيد حرارت خيلي كم باشد تا شير نجوشد.

وقتي همه مواد خوب با هم مخلوط شدند، وانيل را اضافه كرده و هم بزنيد. سپس ظرف را از روي شعله برداريد.

ژلاتين را به روش بن ماري (حرارت غيرمستقيم) با نصف ليوان آب، روي بخار كتري حل كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از شير به جاي آب استفاده كنيد.

ژلاتين را پس از حل شدن، به مواد افزوده و خوب هم بزنيد تا كاملاً مخلوط شوند. سپس مايه را در قالب موردنظر بريزيد تا پاناكوتا وانيلي قالبي آماده شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع پاناكوتا ” پاناكوتا شكلاتي، نمي‌توان آن را رد كرد “ را مطالعه كنيد.

قالب را حدود ۴ ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد.

طرز تهيه پاناكوتا وانيلي

پس از گذشت اين مدت، پاناكوتا را از قالب بيرون آورده و در ظرف سرو بگذاريد. پاناكوتا چون خامه دارد، خيلي راحت از قالب جدا مي‌شود.

پاناكوتا وانيلي را با هر خوراكي و ميوه‌اي كه دوست داريد، تزيين كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد اين دسر را به صورت تك نفره هم سرو كنيد.

پاناكوتا وانيلي با ژله توت فرنگي هم گزينه خوبي براي يك دسر مجلسي است.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 15 توسط:deltafood :

قارچ پلو ، غذاي جديد و خوش طعم


طرز تهيه قارچ پلو را در مجله دلتا بخوانيد.

قارچ پلو

قارچ پلو از غذاهاي بسيار خوشمزه است كه به شيوه‌هاي گوناگون مصرف مي‌شود. اگر مي‌خواهيد به برنامه غذايي خود تنوع دهيد، حتماً قارچ پلو را در غذاهاي خود در نظر بگيريد و از درست كردن آن غافل نشويد.

مواد لازم تهيه قارچ پلو :

  • برنج: ۲ پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • سير: يك حبه
  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد
  • نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه به ميزان لازم
  • زرشك در صورت تمايلقارچ پلو

طرز تهيه قارچ پلو :

سير و پياز را نگيني خرد كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه‌هاي دلخواه را با مواد تفت دهيد.

قارچ را ورقه‌اي خرد كنيد. البته اگر قارچ‌ها كوچك هستند، مي‌توانيد آن‌ها را خرد نكرده و درسته استفاده كنيد.

قارچ را به سير و پياز افزوده، تفت دهيد تا آب آن كشيده شود.

فلفل دلمه‌اي را هم پس از خرد كردن، به مواد بيفزاييد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري زرشك به مواد اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع پلو ” كشمش پلو با مرغ مجلسي “ را مطالعه كنيد.

برنج را پس از خيس كردن در آب و نمك، در آب جوش بريزيد و وقتي كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد. سپس در قابلمه برنج و مواد را به صورت لايه لايه ريخته و آن را دم كنيد.

براي ته‌ديگ مي‌توانيد از نان، برنج يا سيب زميني استفاده كنيد.

قارچ پلو با مرغ

قارچ پلو با مرغ :

مرغ را با يك پياز پخته و خرد كنيد؛ سپس آن را سرخ كرده و وقتي طلايي شد، با مواد مخلوط كنيد. در آخر مواد را لابه‌لاي برنج دم كنيد.

قارچ پلو با گوشت قلقلي :

گوشت چرخ‌كرده را با يك پياز رنده شده و كمي نمك و فلفل ورز دهيد. سپس آن‌ها را به صورت كوفته قلقلي درآورده و در روغن سرخ كنيد.

گوشت قلقلي‌هاي آماده شده را با مواد مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج دم كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 15 توسط:deltafood :

نان پنجره اي ، شيريني خاطره انگيز


براي آشنايي با طرز تهيه نان پنجره اي با مجله دلتا همراه باشيد.

نان پنجره اي

نان پنجره اي نوعي شيريني خشك بسيار خوشمزه است كه ظاهر جالبي دارد. تقريباً همه افراد با نان پنجره اي خاطره دارند، چون در گذشته بيشتر رايج بود و به خاطر ظاهر خوبي كه داشت، به عنوان هديه از آن استفاده مي‌شد. كافي است قالب مخصوص نان پنجره اي را تهيه كنيد تا يك شيريني خانگي خوش طعم داشته باشيد.

مواد لازم تهيه نان پنجره اي :

  • گلاب: نصف پيمانه
  • نشاسته: ۷۵ گرم
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • شير سرد: يك پيمانه
  • آرد سفيد: ۷۵ گرم
  • پودر شكر، پودر هل و پودر پسته براي تزيين
  • زعفران در صورت تمايل

شيريني

طرز تهيه نان پنجره اي :

نشاسته و شير سرد را با هم مخلوط كنيد. آن را يك ربع كنار بگذاريد تا نشاسته داخل شير حل شود.

تخم مرغ‌ها را يكي يكي به مخلوط افزوده و مواد را با چنگال خوب بزنيد.

آرد را ۳ بار الك كرده و كم كم به مواد اضافه كنيد. مايه شيريني را مرتب هم بزنيد تا گوله نشود.

غلظت مايه شيريني بايد شبيه فرني باشد. اگر خيلي شل بود، به آن كمي آرد و اگر خيلي سفت بود، مقداري گلاب بيفزاييد.

وقتي مايه يكدست و منسجم شد، گلاب را بيفزاييد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري زعفران در مواد بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با ديگر نان‌هاي خانگي” نان جو، صبحانه سلامتي ” را مطالعه كنيد.

قابلمه كوچك و گودي انتخاب كرده و مقدار زيادي روغن مايع در آن بريزيد تا داغ شود.

اين شيريني را به هيچ وجه با روغن جامد تهيه نكنيد، چون روغن رسوب كرده و بد طعم مي‌شود.

قالب مخصوص نان پنجره اي را داخل روغن فرو برده و كمي صبر كنيد تا گرم شود.

قالب نبايد خيلي داغ يا خيلي سرد باشد، چون در اين صورت خمير بريده مي‌شود.

شيريني خشك

قالب گرم شده را داخل خمير بگذاريد؛ طوري كه حدود نصف قالب داخل خمير برود.

سپس خيلي سريع قالب را در روغن داغ فرو برده و پس از چند ثانيه آن را تكان دهيد تا خمير از آن جدا شده و در روغن سرخ شود.

پس از اينكه شيريني طلايي شد، آن را از قابلمه بيرون آورده و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آن خارج و خنك شود؛ سپس روي آن مقداري پودر قند، پودر پسته و پودر هل پاشيده و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 15 توسط:deltafood :

بفرماييد شامي كباب ترد و خوشمزه


شامي كباب غذايي اصيل و خوشمزه است كه در همه شهرهاي ايران درست مي‌شود.

شامي كباب

شامي كباب از غذاهاي سنتي ايراني است كه شباهت زيادي به كتلت دارد. طرز تهيه شامي ساده است، ولي نكاتي دارد كه با رعايت آن‌ها مي‌توانيد يك شامي ترد و خوشمزه درست كنيد، بدون آن كه وا برود.

در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با فوت و فن پخت يك شامي كباب عالي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه شامي كباب :

  • گوشت چرخ‌كرده: ۳۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • لپه: نصف ليوان
  • سيب زميني: ۲ عدد
  • تخم مرغ: يك عدد
  • آرد نخودچي: يك قاشق غذاخوري
  • مرزه خشك: يك قاشق مرباخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه شامي كباب

طرز تهيه شامي كباب :

لپه را از چند ساعت قبل خيس كنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.

پس از خيس خوردن، لپه را آبكش كرده و با مخلوط‌كن يا غذاساز آن را له كنيد.

اگر فرصت خيس كردن لپه را نداريد، آن را بپزيد و وقتي كمي نرم شد، در مخلوط‌كن بريزيد.

سيب‌ زميني‌ را آبپز كنيد؛ سپس آن را رنده كرده و كنار بگذاريد.

پياز را هم ريز رنده كرده، آب آن را بگيريد و به سيب زميني بيفزاييد.

سپس گوشت چرخ‌كرده را با نمك، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و آن‌ها را خوب ورز دهيد.

وقتي مواد يكدست و منسجم شدند، آرد نخودچي و لپه‌ را اضافه كرده و به ورز دادن ادامه دهيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر مي‌خواهيد فوت و فن‌هاي پخت يك ته چين حرفه‌اي را بدانيد، مطلب ۱۳ نكته در پخت انواع ته چين را مطالعه كنيد.

در آخر تخم‌مرغ و مرزه خشك را بيفزاييد و دوباره ورز دهيد.

شامي كباب

در تابه‌اي مقداري روغن ريخته، روي شعله بگذاريد تا داغ شود؛ سپس به اندازه يك نارنگي كوچك از مواد برداشته، در دست به شكلي كه دوست داريد صاف كنيد و در روغن بيندازيد. توجه داشته باشيد كه شامي‌ها بايد در روغن شناور باشند تا خوب سرخ و مغزپخت شوند.

شامي‌ها را پس از آماده شدن، روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آن‌ها خارج شود؛ سپس آن‌ها را تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: 14 توسط:deltafood :

رازهاي فسنجون حرفه اي


خورشت فسنجان يكي از اصيل‌ترين خورشت‌هاي ايراني بسيار خوشمزه است كه بيشتر در مهماني‌ها و مجالس رسمي سرو مي‌شود.

خورشت فسنجان

خورشت فسنجان يك خورشت شيك و مجلسي ايراني است كه در بيشتر مجالس و عروسي‌ها سرو مي‌شود. اين خورشت با رب انار و گردو طبخ شده و بسيار مفيد و مغذي است. طبخ اين خورشت در ظاهر ساده است، اما يك فسنجان عالي فوت و فن‌هايي دارد كه به كار بردن آن‌ها در طعم و جا افتادن خورشت تأثيرگذار است.

براي آشنايي با راز و رمزهاي يك فسنجان حرفه اي و جاافتاده، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه خورشت فسنجان :

  • گردو: ۵۰۰ گرم
  • پياز: ۲ عدد
  • زعفران دم‌كرده: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • رب انار به ميزان لازم
  • مرغ يا گوشت چرخ كرده به ميزان لازم
  • شكر، نمك و فلفل به ميزان لازم

فسنجان

طرز تهيه خورشت فسنجان :

مغز گردو را با چرخ گوشت يا غذاساز چرخ كنيد.

پياز را ريز رنده كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد. كمي نمك و فلفل به آن افزوده و گردو را اضافه كنيد.

گردو و پياز را خوب با هم تفت دهيد. مراقب باشيد گردو نسوزد. وقتي گردو تغيير رنگ داد. حدود ۸ ليوان آب در قابلمه بريزيد و بگذاريد با حرارت كم ريز بجوشد و به روغن بيفتد. خورشت را هر چند دقيقه يك ‌بار هم بزنيد تا ته نگيرد.

هر ده دقيقه يك بار يك قاشق آب‌ سرد يا تكه كوچكي يخ به خورشت اضافه كنيد تا بهتر به روغن بيفتد.

براي اينكه فسنجان خوش عطر شود، يك عدد سيب يا به يا گلابي را ريز رنده كرده و در خورشت بريزيد.

براي كم كردن گرمي طبع گردو و لعاب انداختن فسنجان، مي‌توانيد كدو حلوايي را بپزيد و در خورشت بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با فسنجان شمالي، مطلب اناربيج، خورشت فسنجان گيلاني را مطالعه كنيد.

براي لعاب انداختن فسنجان، از هويج پخته و رنده شده هم مي‌توان استفاده كرد.

پس از حدود دو ساعت كه گردو خوب پخته شد، رب انار را با مقداري شكر بيفزاييد. سپس زعفران دم كرده را افزوده و چاشني خورشت را بسنجيد،  اگر خورشت ملس دوست داريد، مقدار كمي شكر و اگر شيرين دوست داريد، مقدار بيشتري شكر اضافه كنيد.

افزودن شكر به فسنجان، علاوه بر طعمي كه به خورشت مي‌دهد، باعث خوش رنگ شدن و شفافيت آن هم مي‌شود.

يك راه ديگر براي خوش رنگ شدن فسنجان آن است كه پس از ريختن رب انار در خورشت، دو عدد شكلات كاكائويي خالص به آن اضافه كنيد. براي اين كار، به جاي شكلات‌هاي بسته بندي شده، از شكلات‌هاي تخته‌اي كه در لوازم قنادي‌ها است، استفاده كنيد.

 فسنجان با مرغ

فسنجان با مرغ :

اگر مي‌خواهيد خورشت را با مرغ درست كنيد، مرغ را با پياز و نمك بپزيد و پس از پختن و صاف كردن آب آن، نيم ساعت آخر پخت در خورشت بريزيد.

مرغ را مي‌توانيد به تكه‌هاي خيلي كوچك و يكسان تقسيم كنيد يا به صورت تكه‌اي با استخوان در خورشت بريزيد.

فسنجان با گوشت

فسنجان با گوشت :

اگر هم مي‌خواهيد خورشت را با گوشت قلقلي درست كنيد، گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كوفته ريزه درست كنيد. سپس با روغن مايع در ‌تابه تفت دهيد تا كوفته‌ ها آماده شوند. بعد در خورشت ريخته و نيم ساعت ديگر خورشت را با حرارت كم بگذاريد تا مزه گوشت و خورشت مخلوط شود.

برخي فسنجان را با گوشت تكه‌اي هم درست مي‌كنند كه البته زياد مرسوم نيست.

خورشت آماده و جا افتاده را مي‎توان بدون مرغ و گوشت در فريزر گذاشت و هنگام سرو با گوشت يا مرغ مصرف كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 12 توسط:deltafood :

كاسترد ، دسر ساده و فوق العاده


كاسترد نوعي دسر خوشمزه است كه با انواع ميوه‌ها و طعم‌ها درست مي‌شود.

كاسترد

كاسترد دسري است كه مي‌توان آن را با يك يا چند ژله مختلف و رنگي درست كرد. اين دسر بسيار ساده و شيك و مناسب سرو در مهماني‌ها و مجالس است. دسر كاسترد را هم به صورت قالبي و هم به صورت تك نفره مي‌توان سرو كرد. طرز تهيه كاسترد قالبي را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه كاسترد :

  • پودر كاسترد: ۲ قاشق غذاخوري
  • بستني وانيلي: ۲ قاشق غذاخوري
  • شكر: ۲ قاشق غذاخوري
  • پودر ژلاتين: يك قاشق غذاخوري
  • شير سرد: ۲ ليوان
  • وانيل: نوك قاشق چاي‌خوري
  • ژله دلخواه: نصف بسته

دسر كاسترد

طرز تهيه كاسترد :

يك بسته ژله دلخواه را با نصف ليوان آب جوش روي حرارت غير مستقيم حل كرده، بگذاريد با دماي محيط خنك شود.

دو قاشق بستني وانيلي ساده را از فريزر بيرون بگذاريد تا نرم شود.

سپس آن را به ژله حل شده افزوده و هم بزنيد.

قالب موردنظر را با روغن مايع كمي چرب كنيد. مخلوط را در آن ريخته و قالب را در يخچال بگذاريد تا ژله نيم بند شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر ساده و خوشمزه با پخت آسان، مطلب كيك سيب برگردان را مطالعه كنيد.

در اين فاصله، پودر كاسترد، شكر و پودر ژلاتين را با هم مخلوط كرده، شير را كم كم به آن اضافه كنيد.

ظرف را روي شعله گذاشته و مدام هم بزنيد تا بجوشد و غليظ شود. در آخر وانيل را بيفزاييد.

طرز تهيه كاسترد

وقتي مخلوط به غلظت موردنظر رسيد، از روي شعله برداشته و كنار بگذاريد تا كمي خنك شود.

سپس آن را در قالب روي ژله نيم بند بريزيد و ۶ تا ۷ ساعت در يخچال بگذاريد تا كاسترد كاملاً ببندد و آماده شود.

وقتي دسر آماده شد، قالب را در ظرف سرو برگردانيد و آن را تزيين كنيد.

دسر كاسترد را مي‌توانيد در ليوان‌هاي تك نفره درست كرده و با آن سرو كنيد.

در تهيه كاسترد شكلاتي از پودر كاكائو به جاي ژله استفاده كنيد.

روي دسر را مي‌توانيد با خامه و انواع ميوه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 12 توسط:deltafood :

۱۳ نكته در پخت انواع ته چين


براي آشنايي با فوت و فن پخت انواع ته چين با مجله دلتا همراه باشيد.

انواع ته چين

ته چين يكي از غذاهاي ايراني پرطرفدار است كه انواع گوناگوني دارد. در تهيه ته چين هم از فر و هم از گاز مي‌توان استفاده كرد. انواع ته چين با مواد مختلفي درست مي‌شوند، اما شيوه پخت آن‌ها تقريبا يكي است. با رعايت چند نكته كليدي مي‌توانيد بهترين ته چين را درست كرده و از آن لذت ببريد.

نكته ۱ :

اولين نكته‌اي كه بايد در تهيه اين غذا در نظر داشته باشيد آن است كه مرغ‌ يا گوشت را با آب كم و كمي ادويه آبپز كنيد تا خوشمزه‌تر شود. سپس آن‌ها را ريش‌ ريش كرده و به مايه ته‌ چين اضافه كنيد.

نكته ۲ :

ته چين را در فر درست كنيد تا ميزان روغن مصرفي كمتر و غذا خوش‌طعم‌تر شود.

نكته ۳ :

براي خوش‌عطر كردن اين غذا از كره يا روغن حيواني استفاده كنيد. به اين صورت كه وقتي ته چين آماده شد، كمي كره يا روغن روي آن بريزيد.

ته چين مرغ

نكته ۴ :

ته چين را در ظرفي كه ارتفاع كمي دارد آماده كنيد. با اين روش ته ديگ بيشتر و برشته‌تري داريد.

نكته ۵ :

مرغ يا گوشت ته چين بايد كاملا مغزپخت شده و آب آن به خورد گوشت يا مرغ رفته باشد. مرغ يا گوشت پخته براي ته چين مناسب‌تر است و استفاده از گوشت يا مرغ سرخ شده پيشنهاد نمي‌شود.

نكته ۶ :

بهتر است در تهيه ته چين فقط از زرده تخم مرغ استفاده كنيد. به ازاي يك تخم مرغ كامل، دو عدد زرده تخم مرغ جايگزين مي‌شود.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك ته چين خاص، مطلب ته چين بوقلمون، باب دل مشكل پسندان را مطالعه كنيد.

نكته ۷ :

در تهيه ته چين از ماست چكيده يا خامه‌اي استفاده كنيد تا غذا لذيذتر شود.

ته چين ساده

نكته ۸ :

به ازاي هر يك ليوان برنج آبكشي شده، يك ليوان ماست نياز است.

نكته ۹ :

براي تهيه ته چين حتما از زعفران مرغوب استفاده كنيد تا عطر آن در غذا به خوبي احساس شود. زعفران را دم كرده و سپس به غذا اضافه كنيد.

نكته ۱۰ :

سس زعفراني را مي‌توانيد با كل برنج يا نصف با برنج و نصف با گوشت يا مرغ ريش ريش شده مخلوط كنيد.

طرز تهيه ته چين

نكته ۱۱ :

ته چين بايد با حرارت بسيار ملايم و يكنواخت و در مدت زمان يك تا دو ساعت آماده شود.

نكته ۱۲ :

براي پخت ته چين در فر، آن را داخل قالبي كه مي‌خواهيد بريزيد و روي آن را با آلومينيوم بپوشانيد. سپس روي آلومينيوم با چاقو چند سوراخ ايجاد كنيد و ظرف را در فر با دماي متوسط بگذاريد.

نكته ۱۳ :

براي تهيه ته چين قالبي، مايه ته چين را در قالب‌هاي كوچك بريزيد و روي سيني فر بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: 11 توسط:deltafood :

بفرماييد باقالي قاتوق با مرغانه


باقالي قاتوق يكي از انواع خورشت هاي شمالي است.

باقالي قاتوق

باقالي قاتوق يكي از غذاهاي محبوب شمالي است كه با نوعي باقالي مخصوص به نام پاچه باقلا درست مي‌شود. اين غذا كه نوعي خورشت به حساب مي‌آيد، هم با كته و هم با نان سرو مي‌شود. براي آشنايي با اينكه باقالي قاتوق چگونه درست مي‌شود ، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم براي تهيه باقالي قاتوق :

  • پاچه باقلا: ۳۰۰ گرم
  • سير: ۴ حبه
  • شويد: يك و نيم قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ: يك عدد
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • روغن يا كره : ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه باقالي قاتوق

طرز تهيه باقالي قاتوق :

پاچه باقلا را چند ساعت در آب خيس كرده و در طول اين مدت آب آن را چند بار عوض كنيد تا نفخ آن از بين برود.

سير را خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد. اين كار عطر خوبي به خورشت مي‌دهد.

پاچه باقلا را پس از آبكش كردن، به سير افزوده و در آن نمك، فلفل و زردچوبه بريزيد. مواد را كمي تفت دهيد تا به خورد هم بروند.

اگر از پاچه باقلاي تازه استفاده مي‌كنيد، مدت زمان پخت خورشت را كمتر كنيد. زيرا باقلاي تازه زود پخته مي‌شود و اگر اين مورد رعايت نشود، باقلا در خورشت له مي‌شود.

شويد را به مواد بيفزاييد. مصرف شويد در اين خورشت بايد كاملا به اندازه باشد. چون علت تلخ شدن باقالي قاتق شويد زياد است.

مواد را تفت دهيد تا بوي شويد بلند شود؛ سپس چند ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد.

۲۰ دقيقه زمان بدهيد تا باقلاها بپزند.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر گيلاني خوشمزه، مطلب رشته خوشكار، شيريني گيلاني را مطالعه كنيد.

پس از گذشت اين مدت، يك عدد تخم مرغ بشكنيد و در قابلمه بريزيد. اصلا خورشت را هم نزنيد، چون تخم مرغ بريده بريده شده و شكل اصلي خود را از دست مي‌دهد.

باقالي قاتق

اين خورشت نبايد آبدار باشد. وقتي آب آن جمع شد و به غلظت مناسب رسيد، آماده است.

آن را با كته يا نان و انواع مخلفات شمالي سرو كنيد.

برخي در كنار اين خورشت ماهي شور يا ماهي دودي هم مي‌گذارند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 14 توسط:deltafood :

نان جو ، صبحانه سلامتي


نان جو ناني سالم و مقوي براي صبحانه است.

طرز تهيه نان جو

نان جو يك نان خوشمزه و مفيد با بافتي نرم است. اين نان فوايد زيادي دارد كه تاثير در لاغري، يكي از خواص نان جو است. اگر در تهيه اين نان فقط از آرد جو استفاده كنيد، نان سنگين و بافت آن سفت مي‌شود؛ پس بهتر است براي پخت نان جو، آرد جو را با آرد نانوايي مخلوط كنيد. طرز تهيه نان جو را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه نان جو :

  • آرد جو: ۲ ليوان
  • آرد نانوايي: ۲ ليوان
  • شكر: يك و نيم قاشق غذاخوري
  • مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن زيتون: يك چهارم ليوان
  • ماست: ۵ قاشق غذاخوري
  • آب ولرم: يك ليوان
  • نمك: نوك قاشق چاي خوري
  • كنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخم كدو براي تزيين

نان جو

طرز تهيه نان جو :

آرد جو را از نان فانتزي‌ها يا عطاري‌ها تهيه كنيد. توجه كنيد كه آرد جو با آرد جوانه جو متفاوت است.

آرد جو و آرد نانوايي را دو بار الك كنيد.

سپس آن‌ها را با مايه خمير و شكر در كاسه‌اي ريخته و با هم مخلوط كنيد.

زرده و سفيده يكي از تخم مرغ‌‌ها را جدا كنيد.

سفيده و تخم مرغ ديگر را با روغن زيتون در مواد ريخته، خوب ورز دهيد تا خمير يكدست و منسجم شود.

ماست و نمك را به خمير افزوده و آب ولرم را كم كم اضافه كنيد تا خمير گوله نشود.

وقتي خمير را خوب ورز داديد، روي آن را بپوشانيد. دو ساعت به خمير استراحت دهيد تا حجم آن سه برابر شود؛ سپس با نوك انگشت پف آن را بگيريد.

 نان

روي سطح كار را آرد پاشيده، خمير را روي آن پهن كنيد و با وردنه به ضخامت يك بند انگشت آن را باز كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك نان ساده و بي‌نظير، مطلب نان صبحانه خوشمزه را مطالعه كنيد.

خمير را به هر شكلي كه دوست داريد، فرم دهيد يا قالب بزنيد و در سيني فر بچينيد.

خميرهاي شكل داده را يك ربع استراحت دهيد و از زرده كنار گذاشته روي آن رومال كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد كنجد، مغز تخمه آفتابگردان و مغز تخمه كدو روي نان بريزيد.

سيني را در فر كه از قبل گرم كرده‌ايد بگذاريد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا نان‌ها آماده و طلايي شوند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 14 توسط:deltafood :

كشمش پلو با مرغ مجلسي


كشمش پلو از انواع پلو هاي ايراني است.

كشمش پلو

كشمش پلو يكي از غذا هاي ايراني است كه هم با مرغ و هم با گوشت چرخ كرده يا قلقلي مصرف مي‌شود. كشمش پلو گزينه خوبي براي افرادي است كه به غذا هاي شيرين علاقه دارند. در اين مطلب طرز تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي آمده است و ترش مزه بودن مرغ و شيريني كشمش باعث دلچسب تر شدن اين غذا مي‌شود.

مواد لازم تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي :

  • برنج: ۴ پيمانه
  • مرغ: ۴ تكه
  • كشمش پلويي: ۲ پيمانه
  • زعفران دم كرده: ۳ قاشق سوپ خوري
  • روغن: نصف پيمانه
  • پياز: ۲ عدد
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • رب نارنج يا رب انار ترش: ۳ قاشق سوپ خوري
  • كره: ۵۰ گرم
  • نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم
  • هويج در صورت تمايل

طرز تهيه كشمش پلو

طرز تهيه كشمش پلو با مرغ مجلسي :

يكي از پياز ها را خرد كرده، در روغن تفت دهيد تا نرم و طلايي شود. پياز داغ را پس از سرخ شدن كنار بگذاريد.

تكه هاي مرغ را با فلفل دلمه اي و پياز خرد شده، نمك، فلفل و ادويه مخلوط كرده، چند ساعت استراحت دهيد تا مرغ مزه دار شود.

در تابه اي مرغ هاي مزه دار شده را با مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند.

سپس رب نارنج يا رب انار ترش را با يك ليوان آب جوشيده رقيق كرده و با پياز داغ روي مرغ ها بريزيد.

تابه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مرغ بپزد و آب آن غليظ شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد مرغ هاي سرخ شده را ريش ريش كنيد.

برنج را پس از خيس خوردن در آب و نمك، در آب در حال جوش بريزيد. وقتي برنج كمي نرم شد، آن را آبكش و سپس دم كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به غذا هاي شيرين علاقه داريد، مطلب مرصع پلو ، غذاي شاهانه را مطالعه كنيد.

كشمش را بشوييد و با كره تفت دهيد. درصورت تمايل مي‌توانيد مقداري هويج خلالي هم با كشمش تفت دهيد.

كشمش پلو با مرغ مجلسي

وقتي برنج دم كشيد، مقداري از آن را با كشمش سرخ شده، زعفران و روغن داغ مخلوط كنيد.

بهتر است از روغن حيواني استفاده كنيد تا غذا لذيذ تر شود.

در ظرف سرو ابتدا پلوي ساده را كشيده، تكه‌ هاي مرغ را روي آن بگذاريد و از مخلوط كشمش و برنج روي آن بدهيد.

كشمش پلو را با ماست و خيار يا سالاد شيرازي سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

آبگوشت ، غذاي نوستالژي خانواده


براي آشنايي با طرز تهيه يك آبگوشت خوشمزه ، با مجله دلتا همراه باشيد.

آبگوشت

آبگوشت يكي از غذا هاي سنتي و قديمي كشورمان است كه بين مردم محبوبيت خاصي دارد. آبگوشت در شهر هاي مختلف به سبك‌ هاي خاص پخته مي‌شود. اين غذاي خوشمزه و لذيذ با مواد مختلفي مانند گوشت و حبوبات پخته مي‌شود. آبگوشت از آن دسته غذا هايي است كه دور هم مي‌چسبد و همه ايراني ها با اين غذاي بي نظير و عالي خاطره خوش دارند.

مواد لازم تهيه آبگوشت :

  • گوشت آبگوشتي: ۵۰۰ گرم
  • نخود: نصف ليوان
  • سير: ۲ حبه
  • پياز متوسط: ۲ عدد
  • لوبيا سفيد: نصف ليوان
  • گوجه‌ فرنگي: ۲ عدد
  • سيب‌ زميني متوسط: ۲ عدد
  • رب‌ گوجه‌ فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه آبگوشت

طرز تهيه آبگوشت :

نخود و لوبيا را از شب قبل در آب خيس كنيد و چند بار آب آن‌ ها را عوض كنيد تا نفخ حبوبات از بين برود.

گوشت را با نخود، لوبيا، پياز، سير و گوجه‌ فرنگي در قابلمه بگذاريد و ۶ تا ۸ ليوان آب روي مواد بريزيد. مي‌توانيد پوست گوجه‌ فرنگي‌ ها را قبل از ريختن در قابلمه جدا كنيد.

زير قابلمه را روشن كنيد تا آبگوشت با حرارت كم پخته شود و حسابي جا بيفتد. پس از جا افتادن، سيب‌ زميني‌ ها را به مواد اضافه كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك غذاي سنتي ايراني، مطلب زيره پلو ، غذاي سنتي ايراني را مطالعه كنيد.

زماني كه حبوبات نرم شدند، نمك و فلفل به غذا بيفزاييد. مي‌توانيد براي خوش‌ رنگ شدن، ۲ قاشق غذاخوري رب‌ گوجه‌ فرنگي در مقداري روغن تفت داده و به آبگوشت اضافه كنيد. اين كار را در صورت تمايل انجام دهيد.

نكته مهم در مورد اين غذاي سنتي اين است كه هرچه زمان بيشتري براي پخت آن صرف كنيد، جا افتاده‌ تر و خوشمزه‌ تر مي‌شود.

پس از اينكه غذا آماده شد، آب را در كاسه‌ اي كشيده و با نان تريد كنيد. مواد را هم بكوبيد و به‎ عنوان گوشت كوبيده سرو كنيد.

آبگوشت را با انواع مخلفات مانند سبزي خوردن، ترشي، سالاد شيرازي، زيتون، پياز و ماست مصرف مي‌كنند.

ديزي

برخي براي اينكه طعم آبگوشت كمي ترش‌ تر شود، در آن ليمو عماني مي‌اندازند. براي اين منظور، يك ساعت قبل از آماده شدن غذا، دو عدد ليمو عماني را با چنگال سوراخ كرده و به غذا اضافه كنيد. در انتها و پس از پخت، ليمو عماني‌ ها را دور بيندازيد.

ديزي يا آبگوشت ؟

برخي به آبگوشت ديزي هم مي‌گويند. در واقع ديزي نوعي آبگوشت است كه در ظرف هاي مخصوصي به نام ديزي و در تنور يا فر پخته مي‌شود. در گذشته مردم مواد آبگوشت را در ظرف هاي ديزي سفالي يا ديزي سنگي مي‌گذاشتند و اگر در خانه تنور نداشتند، ظرف ها را به نانوايي مي‌دادند تا در تنور بگذارند و ديزي آماده شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 12 توسط:deltafood :

نان صبحانه خوشمزه


طرز تهيه نان صبحانه خوشمزه را در مجله دلتا بخوانيد.

نان صبحانه

نان صبحانه از انواع نان هاي ساده است كه به شكل هاي گوناگون طبخ مي‌شود. نان صبحانه مغزدار، نان صبحانه بدون فر، نان صبحانه با خمير جادويي و … از انواع اين نان هستند. از آنجايي كه پخت نان خانگي حس و حال خوبي دارد، نان صبحانه را در منزل درست كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه نان صبحانه :

  • آرد به ميزان لازم
  • خمير مايه: يك قاشق غذاخوري
  • شير ولرم: يك ليوان سرخالي
  • شكر: ۳ قاشق غذاخوري
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • نمك: نوك قاشق چاي خوري
  • روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
  • كنجد يا خشخاش در صورت تمايل

طرز تهيه نان صبحانه

طرز تهيه نان صبحانه :

خمير مايه، نمك و شكر را در شير ولرم بريزيد و كنار بگذاريد تا كف كند.

براي اين كار ۱۵ دقيقه كافي است، چون اگر بيشتر بماند، نان بوي خمير مايه مي‌گيرد.

يك عدد زرده تخم مرغ را با روغن مايع هم بزنيد و مخلوط كنيد. سپس خمير مايه را به آن بيفزاييد.

آرد را الك كرده و كم كم به مخلوط اضافه كنيد. مقدار آرد بايد به قدري باشد كه خمير لطيف شود و به دست نچسبد.

پس از اينكه خمير را خوب ورز داديد، آن را گرد كنيد.

سپس يك حوله تميز نم دار روي آن بكشيد و يك ساعت در جاي نسبتاً گرمي بگذاريد تا حجم آن دو برابر شود.

پيشنهاد مطالعه: طرز تهيه خمير جادويي را در مطلب با خمير جادويي غذا هاي خوشمزه درست كنيد مطالعه كنيد.

فر را روشن كرده و يك كاسه آب در آن بگذاريد.

سيني فر را چرب كنيد. خمير را تكه تكه كرده و به هر شكلي كه دوست داريد، درآورده و در سيني بگذاريد.

انواع نان صبحانه

براي رومال نان، يك عدد زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير هم زده و مخلوط كنيد.

سپس با برس از مخلوط روي نان ها بماليد و در صورت تمايل مقداري كنجد يا خشخاش روي آن ها بپاشيد.

سيني را حدود نيم ساعت در فر بگذاريد تا نان ها بپزند و طلايي شوند.

پس از اينكه نان ها پخته شدند، آن ها را از فر بيرون بياوريد تا خنك شوند.

اين نان را مي‌توانيد تا يك هفته در ظرف در دار نگهداري كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: 11 توسط:deltafood :

سوپ اسفناج و خامه ، پيش غذاي اسپانيايي


براي آشنايي با طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشيد.

سوپ اسفناج

سوپ اسفناج و خامه نوعي پيش غذاي اسپانيايي است كه ظاهر خوبي دارد و مناسب سرو در مهماني ها است. همچنين سوپ اسفناج براي سرماخوردگي خوب است و باعث تسكين آن مي‌شود. پيشنهاد مي‌شود سوپ اسفناج و خامه را درست كرده و از طعم خوب آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه سوپ اسفناج و خامه :

  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • ليمو ترش: يك عدد
  • خامه: يك پيمانه
  • روغن مايع: ۴ قاشق غذاخوري
  • شويد خرد شده: ۳ قاشق غذاخوري
  • خيار: ۲ عدد
  • پنير موزارلا يا پارمزان: ۴ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سوپ اسفناج و خامه

طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه :

اسفناج، پياز، شويد و خيار را ساطوري خرد كنيد. مواد حتماً بايد خيلي ريز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگيرند. در غير اين صورت سوپ ظاهر خوبي نخواهد داشت.

در تابه اي روغن را روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را در آن تفت دهيد تا سبك و نرم شود.

وقتي پياز كمي طلايي شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا اسفناج كمي جمع شده و تغيير رنگ دهد.

اگر دوست داريد سوپ اسفناج رستوراني داشته باشيد، پياز و اسفناج را با گوشت كوب برقي يا غذاساز پوره كنيد.

سپس آن را دوباره در تابه ريخته و دو پيمانه آب بيفزاييد. تابه را ۲۰ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و در آن را ببنديد تا سوپ جا بيفتد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال يك سوپ خوشمزه براي سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

طرز تهيه سوپ اسفناج

پس از گذشت اين مدت، خامه و ليمو ترش را در سوپ بريزيد. بگذاريد يكي دو جوش بزند. سپس آن را از روي شعله برداريد و كنار بگذاريد تا سرد شود.

وقتي سوپ سرد شد، خيار، شويد و پنير رنده شده را به آن افزوده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد.

اين سوپ را مي‌توانيد با اسفناج ريز، جعفري يا كلم بروكلي تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 11 توسط:deltafood :

كلم پلو ، غذاي خوش عطر و ساده


كلم پلو از انواع پلو هاي ايراني است.

كلم پلو يكي از غذاهاي سنتي ايراني است كه بسيار ساده درست مي‌شود و طرفداران زيادي دارد. در تهيه كلم پلو از ادويه هاي مختلفي استفاده مي‌شود و به همين دليل اين غذا بسيار خوش عطر و بو است. براي آشنايي با طرز تهيه يك كلم پلوي عالي، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه كلم‌ پلو :

  • برنج: ۳ پيمانه
  • رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • پياز: يك عدد
  • گوشت چرخ كرده: ۲۵۰ گرم
  • كلم پيچ: ۲۵۰ گرم
  • زعفران دم كرده به ميزان لازم
  • ادويه هاي مختلف به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه كلم پلو

طرز تهيه كلم‌ پلو :

پياز را خلالي خرد كرده و با روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود.

انواع ادويه هاي دلخواه را با نمك و فلفل به پياز افزوده و خوب تفت دهيد تا خامي آن ها گرفته شود.

هر چه تعداد ادويه ها بيشتر باشد، كلم پلو خوشمزه تر مي‌شود.

كلم را هم خلالي خرد كرده و با پياز داغ تفت دهيد تا نرم شود.

رب و گوشت چرخ كرده را به مواد بيفزاييد و با هم مخلوط كنيد. وقتي رنگ گوشت تغيير كرد، آن را از روي شعله برداريد.

اين غذا را مي‌توان بدون رب هم درست كرد.

برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمك خيس كنيد. آن را در آب در حال جوش بريزيد و وقتي كمي نرم شد، آبكش كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه كلم پلو شيرازي خوشمزه، مطلب بفرماييدكلم پلو شيرازي با كوفته قلقلي را مطالعه كنيد.

كف قابلمه كمي روغن ريخته و نان يا برنج براي ته ديگ بگذاريد.

برنج آبكش شده و مواد را لايه لايه در قابلمه بريزيد. بهتر است لايه آخر برنج باشد.

مقداري زعفران دم كرده روي برنج بريزيد و شعله را زياد كنيد تا پلو بخار كند. سپس دمكني گذاشته، حرارت را كم كنيد تا برنج دم بكشد.

پس از نيم ساعت غذا آماده است. آن را در ديس بكشيد و با سبزي و سالاد شيرازي سرو كنيد.

كلم پلو رستوراني :

در رستوران ها مايه كلم و مايه گوشتي را جداگانه درست مي‌كنند. به اين صورت كه كلم و پياز را با انواع ادويه ها تفت مي‌دهند و لا به لاي برنج دم مي‌كنند.

سپس گوشت، رب و پياز داغ را با هم مخلوط كرده و پس از اينكه پلو دم كشيد، آن را روي غذا مي‌دهند.

در اصل در كلم پلو رستوراني، گوشت با برنج دم نمي‌شود.

كلم پلو بدون گوشت :

اين غذا را بدون گوشت هم مي‌توان طبخ كرد. به اين صورت كه گوشت چرخ كرده را از مواد لازم حذف كرده و بقيه مواد را با هم مخلوط و با برنج دم كنيد.

كلم پلو بدون گوشت مناسب افرادي است كه از گوشت قرمز پرهيز مي‌كنند.

كلم پلو با گوشت قلقلي

طرز تهيه كلم پلو با گوشت قلقلي :

براي اين غذا گوشت چرخ كرده با مواد مخلوط نمي‌شود.

كوفته قلقلي را جداگانه درست كرده و كنار بگذاريد. وقتي كلم پلو آماده شد، آن را در ديس بكشيد و گوشت قلقلي ها را روي آن بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 11 توسط:deltafood :

كيك بستني ، دسر فوري و مجلسي


اگر مي‌خواهيد يك دسر ساده و سريع درست كنيد، كيك بستني پيشنهاد خوبي است.

كيك بستني

كيك بستني نوعي دسر خوشمزه است كه فوري آماده مي‌شود و در عين حال شيك و مجلسي است. اين دسر خوشمزه كه طرز تهيه آساني دارد، مناسب سرو در مهماني ها و جشن ها است. تهيه كيك بستني نياز به فر ندارد و كافي است مواد را در فريزر بگذاريد تا يك دسر عالي و خوش طعم داشته باشيد.

مواد لازم تهيه كيك بستني مجلسي :

  • بيسكويت پتي بور: يك بسته
  • بستني وانيلي: نيم ليتر
  • بستني شكلاتي: نيم ليتر
  • شكلات مكعبي: ۴ عدد
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري
  • پودر پسته و ترافل براي تزيين

طرز تهيه كيك بستني

طرز تهيه كيك بستني مجلسي :

بستني وانيلي را از فريزر بيرون بگذاريد تا در دماي محيط كمي نرم شود.

مراقب باشيد بستني خيلي نرم و شل نشود، چون دسر را خراب مي‌كند.

در يك كاسه يا قالب نيم دايره سلفون بكشيد.

با چاقو بستني را برش دهيد و در قالب كنار هم بچينيد. روي آن ها را با قاشق صاف كرده و پودر پسته بپاشيد. سپس در فريزر بگذاريد تا بستني سفت شود.

پس از نيم ساعت بستني كاكائويي را از فريزر بيرون بياوريد و بگذاريد در دماي محيط نرم شود.

پس از اينكه لايه اول بستني خودش را گرفت، بستني كاكائويي را در قالب بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك دسر خوشمزه محلي درست كنيد، مطلب رشته خوشكار ، شيريني گيلاني را مطالعه كنيد.

بيسكويت را پودر كنيد.

كره را با ۴ مكعب شكلات و يك قاشق روغن مايع در ظرفي بريزيد تا كره و شكلات به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) ذوب شوند.

سپس آن را در بيسكويت پودر شده بريزيد و كاملاً مخلوط كنيد.

كيك بستني مجلسي

مرحله آخر كيك بستني فوري :

وقتي بستني كاكائويي سفت شد و خودش را در قالب گرفت، مخلوط بيسكويت و شكلات را روي آن ريخته و صاف كنيد. قالب را دوباره در فريزر بگذاريد.

كمي زمان دهيد تا دسر خودش را بگيرد و كيك بستني آماده شود. سپس آن را از فريزر بيرون بياوريد و در آب گرم بگذاريد تا راحت از قالب جدا شود.

قالب را در ظرف سرو برگردانيد و سلفون را از روي دسر جدا كنيد.

كيك بستني را با پودر پسته و ترافل و انواع ميوه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 10 توسط:deltafood :

كوفته مرغ ، غذاي ساده و خوشمزه


طرز تهيه كوفته ساده مرغ را در مجله دلتا بخوانيد.

كوفته مرغ

كوفته مرغ نوعي كوفته ساده و خوشمزه و مناسب كساني است كه از خوردن گوشت قرمز پرهيز مي‌كنند. اين كوفته كه طرز تهيه آساني دارد، گزينه خوبي براي يك شام سبك يا پيش غذايي خوش طعم براي مهماني است.

مواد لازم تهيه كوفته مرغ ساده :

  • سينه مرغ: يك كيلو
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آبليمو تازه: نصف استكان
  • زرشك: نصف فنجان
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • پياز: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • زعفران دم كرده: نصف قاشق چاي خوري
  • پودر سوخاري به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • آلو در صورت تمايل

طرز تهيه كوفته مرغ

طرز تهيه كوفته مرغ ساده :

سينه مرغ را دو بار چرخ كنيد.

دو عدد از پياز ها را خرد كرده و كمي در روغن تفت دهيد. سپس با مرغ چرخ شده، تخم مرغ هم زده، پودر سوخاري، نمك و فلفل مخلوط كنيد و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند.

رب گوجه فرنگي را با كمي روغن تفت دهيد تا خامي آن گرفته شود. سپس ۳ ليوان آب با زعفران دم كرده به رب افزوده، بگذاريد جوش بيايد تا سس كوفته آماده شود.

در صورت تمايل مي‌توانيد در سس كوفته آلو بريزيد.

دو عدد پياز ديگر را در روغن تفت دهيد و پس از سرخ شدن با زرشك مخلوط كنيد.

كوفته

از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، وسط آن كمي از مخلوط زرشك و پياز داغ بگذاريد و سپس آن را گرد كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك كوفته ساده و خوشمزه، مطلب كوفته نخودچي ، ترش و شيرين را مطالعه كنيد.

كوفته ها در سس بيندازيد تا بپزند. وقتي سس كمي غليظ شد، نصف استكان آبليموي تازه در آن بريزيد تا يكي دو جوش بخورد.

اگر طعم ترش را نمي‌پسنديد، آبليمو اضافه نكنيد.

پس از گذشت نيم ساعت كوفته آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري سيب زميني سرخ كرده با كوفته مرغ سرو كنيد.

كوفته مرغ را با زرشك، گردو و جعفري تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: 10 توسط:deltafood :

موساكا ، آشپزي به سبك يوناني


موساكا نوعي غذاي يوناني ساده است.

موساكا

موساكا نوعي غذا با بادمجان و اصالتاً متعلق به كشور يونان است. اين غذاي خوشمزه در بيشتر كشور ها رايج است و در ايران هم طرفداران زيادي دارد. اين غذا كه به موساكا بادمجان هم معروف است، شباهت زيادي به گراتن دارد.

مواد لازم تهيه موساكا :

  • گوشت چرخ كرده: ۵۰۰ گرم
  • بادمجان: ۵ عدد
  • قارچ: ۴۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • سير: ۳ حبه
  • پياز: يك عدد
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • پنير پيتزا به ميزان لازم
  • سس بشامل به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • جعفري خرد شده به ميزان لازم

طرز تهيه موساكا

طرز تهيه موساكا :

فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.

بادمجان ها را پوست گرفته و روي آن ها نمك بپاشيد.

پس از ۱۵ دقيقه، بادمجان ها را با دست فشار دهيد تا آب اضافي خارج شود.

در تابه اي مقداري روغن بريزيد و بادمجان ها را در روغن داغ سرخ كنيد.

سير و پياز را ريز خرد كرده و در تابه ديگري تفت دهيد تا طلايي شوند.

قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كرده، به سير و پياز افزوده و با هم تفت دهيد.

پس از اينكه قارچ و فلفل دلمه اي كمي نرم شدند، گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند.

مقداري جعفري خرد شده را با رب و نمك و فلفل به مخلوط بيفزاييد.

به جاي رب مي‌توانيد از دو عدد گوجه فرنگي خرد شده استفاده كنيد.

زير شعله را كم كنيد تا مواد بپزند و آب آن ها تمام شود.

موساكا بادمجان

داخل ظرف پيركسي را چرب كنيد. كف ظرف يك لايه بادمجان سرخ شده بچينيد. مقداري از مايه گوشتي روي بادمجان ها بريزيد. به همين صورت ۲ تا ۳ لايه بادمجان و گوشت بگذاريد. آخرين لايه بايد مايه گوشتي باشد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با انواع غذا با بادمجان ، مطلب گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذاي محبوب فرانسوي را مطالعه كنيد.

روي آخرين لايه سس بشامل و پنير پيتزا بريزيد. سپس روي ظرف را با فويل بپوشانيد و در فر بگذاريد.

به جاي پنير پيتزا مي‌توانيد از مخلوط تخم مرغ و سس سفيد استفاده كنيد.

پس از ۳۰ دقيقه موساكا آماده است. آن را با نان و انواع سالاد سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: 12 توسط:deltafood :

رشته خوشكار ، شيريني گيلاني


رشته خوشكار يكي از شيريني‌ هاي خوشمزه و مقوي گيلاني است.

رشته خوشكار

رشته خوشكار نوعي دسر خوشمزه است كه طرفداران زيادي دارد. اين شيريني را مي‌توانيد به راحتي در منزل تهيه كنيد و به عنوان ميان وعده يا عصرانه اي دلچسب، با چاي ميل كنيد و از آن لذت ببريد.

مواد لازم تهيه رشته خوشكار :

  • آرد سفيد: ۲ پيمانه
  • آب: ۴ پيمانه
  • شكر: يك و نيم پيمانه
  • پودر دارچين: يك قاشق مربا خوري
  • پودر هل: نصف قاشق چاي خوري
  • پودر پسته و نارگيل به ميزان لازم
  • مغز گردو به ميزان لازم

طرز تهيه رشته خوشكار

طرز تهيه رشته خوشكار :

در كاسه اي آرد سفيد و دو و نيم پيمانه آب را با هم مخلوط كنيد.

مايه را به مدت ۲ تا ۳ ساعت كنار بگذاريد. سپس آب اضافي‌ كه روي آن جمع شده را خالي كنيد.

كف تابه اي را چرب كنيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد.

مايه شيريني را در شانه خوشكار ريخته و آن را به صورت خطوط عمودي، افقي و دوراني كف تابه بريزيد.

پس از ۳ دقيقه رشته مي‌پزد.

دقت كنيد رشته نبايد سرخ شود و در حد پخته شدن كافي است.

پس از پختن رشته، آن را از تابه بيرون آورده و روي يك پارچه تميز بگذاريد.

رشته خوشكار گيلاني

براي آماده كردن مواد مياني، نصف پيمانه شكر و مغز گردو را با هم مخلوط كنيد. پودر دارچين و پودر هل را هم به آن بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد با شيريني شهر هاي مختلف آشنا شويد، مطلب چنگمال؛ شيريني كرماني خوشمزه را مطالعه كنيد.

رشته را از بالا و پايين تا خط وسط تا بزنيد. مواد مياني را روي تاي بالايي بريزيد. دو تاي عمودي كوچك هم راست و چپ بزنيد. سپس رشته را كامل تا كنيد و با دست اطراف آن را بچسبانيد.

در تابه اي كمي روغن بريزيد و آن را روي شعله ملايم بگذاريد. شيريني‌ ها را يكي يكي در تابه سرخ كنيد. وقتي شيريني‌ ها طلايي‌ شدند، آن‌ ها را از تابه بيرون بياوريد و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي خارج شود.

براي آماده كردن شربت، يك پيمانه شكر را با يك و نيم پيمانه آب مخلوط كنيد و روي شعله ملايم بگذاريد تا قوام بيايد. سپس از روي حرارت برداشته و پودر دارچين به آن اضافه كنيد.

شيريني‌ ها را چند ثانيه در شربت بگذاريد و سپس در ظرف مناسب سرو كنيد.

رشته خوشكار را با پودر پسته و نارگيل تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.




برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: 12 توسط:deltafood :

كوفته نخودچي ، ترش و شيرين


كوفته نخودچي يكي از غذاهاي سنتي ايراني است.

كوفته نخودچي

كوفته نخودچي نوعي كوفته ساده و خوشمزه است كه به آساني تهيه مي‌شود. اين كوفته در قديم زياد پخته مي‌شده و به آن “آق بالا” مي‌گفتند. كوفته نخودچي بسيار سبك و گزينه مناسبي براي شام است.

مواد لازم تهيه كوفته نخودچي :

  • گوشت چرخ كرده: نيم كيلوگرم
  • آرد نخودچي: ۳۰۰ گرم
  • پياز: ۳ عدد
  • شيره انگور به ميزان لازم
  • آبليمو به ميزان لازم
  • رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • پودر تخم گشنيز: يك قاشق چاي خوري
  • زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه كوفته نخودچي

طرز تهيه كوفته نخودچي :

دو عدد از پياز ها را رنده كرده و آب آن ها را بگيريد. سپس با گوشت چرخ كرده، آرد نخودچي، پودر تخم گشنيز، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و خوب ورز دهيد.

براي اينكه مايه كوفته سفت نباشد، مقداري آب ولرم به آن اضافه كنيد تا منسجم و يكدست شود.

مراقب باشيد مايه كوفته شل نشود، چون وا مي‌رود.

براي تهيه سس كوفته، پياز باقي مانده را خلالي خرد كرده و در روغن تفت دهيد تا طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، رب و كمي زردچوبه به آن افزوده و پس از تفت دادن، مقداري آبليمو و شيره انگور با يك قاشق غذاخوري زعفران دم كرده به مواد سس اضافه كنيد. كمي آب در سس بريزيد و بگذاريد بجوشد تا آماده شود.

مي‌توانيد به جاي شيره انگور از شكر استفاده كنيد.

پخت كوفته نخودچي

از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي برداشته، گرد كنيد و با مقداري روغن تفت دهيد. وقتي رنگ كوفته ها عوض شد، آن ها را در سس در حال جوش بريزيد. شعله را كم كنيد تا كوفته ها آرام بپزند. در قابلمه را نبنديد تا كوفته ها وا نروند.

وقتي كوفته ها آماده شدند، در ظرف سرو كشيده و از سس روي آن ها بريزيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري از سس كوفته را در كاسه بريزيد و در آن نان تريد كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: 11 توسط:deltafood :

آش گندم ، مقوي و پر خاصيت


آش گندم يكي از انواع آش هاي ايراني است كه خاصيت زيادي دارد.

آش گندم

آش گندم غذايي ساده و سبك است كه بيشتر به عنوان عصرانه يا پيش غذا سرو مي‌شود. اين آش خوشمزه به دليل دارا بودن گندم و حبوبات مختلف، مقوي و غذاي مفيدي براي رشد كودكان و نوجوانان است.

مواد لازم تهيه آش گندم :

  • پياز: ۲ عدد
  • سير: ۱۰ حبه
  • نخود: ۲۵۰ گرم
  • لوبيا چيتي: ۲۵۰ گرم
  • گندم پوست كنده: ۴۰۰ گرم
  • سبزي آش: يك كيلوگرم
  • نعناع خشك: يك قاشق غذاخوري
  • كشك به ميزان لازم
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

تزيين آش گندم

طرز تهيه آش گندم :

لوبيا چيتي و نخود را از شب قبل خيس و چند بار آب آن را عوض كنيد. اين كار براي اين است كه نفخ حبوبات از بين برود و بهتر پخته شوند.

در قابلمه اي گندم را بشوييد و بگذاريد با حبوبات خيس خورده شده، بپزد و نرم شود.

سير و پياز را ريز خرد كرده و در مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند. سپس فلفل و زردچوبه را به آن‌ها افزوده و تفت دهيد تا به خورد هم بروند.

پس از اينكه حبوبات خوب پخته شدند، سبزي آش را با پياز داغ و سير داغ به آش بيفزاييد.

سبزي آش شامل جعفري، تره، گشنيز و اسفناج است. اگر اسفناج در دسترس نبود، از برگ چغندر استفاده كنيد.

شعله را كم كنيد تا آش جا بيفتد و غليظ شود. در صورت تمايل مي‌توانيد در انتهاي پخت مقداري كشك به آش اضافه كنيد.

نمك آش را در انتها اندازه كنيد. چون كشك نمك دارد و ممكن است آش شور شود.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد آشي با طعم متفاوت امتحان كنيد، مطلب آش انار، آش ترش پاييزي را مطالعه كنيد.

طرز تهيه آش گندم

آش گندم گوشت ندارد. ولي مي‌توانيد با گوشت چرخ كرده، كوفته قلقلي درست كرده و با آن سرو كنيد.

وقتي آش جا افتاد و آماده شد، آن را در ظرف كشيده و با كشك، پياز داغ، سير داغ و نعناع داغ تزيين كنيد.

براي تهيه نعناع داغ، نعناع خشك را در مقداري آب خيس كنيد. سپس آب اضافه را گرفته و نعناع را با كمي روغن تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كند و كمي تيره شود.

آش گندم را با نان و پنير و سبزي سرو كنيد و از آن لذت ببريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/11 ساعت: 15 توسط:deltafood :

:: مطالب مشابه