پيش غذا

مجله دلتا

  • فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

طرز تهيه پيش غذايي لذيذ با سيب زميني

۵ بازديد

شما مي‌توانيد اين سيب‌زميني‌هاي خوشمزه را هم در فر كباب كنيد و هم در روغن سرخ كنيد. سيب‌زميني چوبي به تنهايي و يا كنار همبرگر يا ساندويچ‌هاي ديگر يك مكمل عالي به شمار مي‌آيد.

سيب زميني چوبي

سيب‌زميني سرخ كرده يكي از محبوب‌ترين خوراكي‌هاست كه به‌عنوان ميان‌وعده يا كنار ساندويچ و غذاهاي فست‌فودي خورده مي‌شود. اين خوراكي آن‌قدر طرفدار دارد كه ممكن است بر سر آن دعوا شود و سرو غذايي مثل همبرگر بدون سيب‌زميني سرخ‌شده در كنار آن، براي بعضي‌ها شبيه به توهين و گناه نابخشودني باشد. در اين مطلب از مجله دلتا مي‌خواهيم يك ايده‌ جديد درباره اين خوراكي را با شما مطرح كنيم؛ ايده‌اي كه شايد آن را بيشتر از سيب‌زميني سرخ‌شده معمولي بپسنديد. پس با ما همراه باشيد تا طرز تهيه سيب زميني چوبي را به شما آموزش دهيم.

مواد لازم براي سيب زميني چوبي

  • سيب‌زميني متوسط: ۴ تا ۵ عدد
  • آرد سفيد: ۱ پيمانه
  • پنير پيتزا: ۲ قاشق غذاخوري
  • پودر پاپريكا: ۱ قاشق چاي‌خوري
  • جعفري خشك: ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل سياه: از هر كدام يك قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه سيب زميني چوبي

طرز تهيه سيب زميني چوبي

مرحله اول

براي تهيه اين سيب زميني چوبي خوشمزه، ابتدا سيب‌زميني‌ها را برش‌هاي كوچك مي‌زنيم و درون آب جوش، با حرارت ملايم به مدت ۲۰ دقيقه مي‌پزيم تا كاملا نرم شود.

مرحله دوم

بعد از اينكه سيب‌زميني پخت، آن را با گوشتكوب كاملا پوره مي‌كنيم و همان‌طور كه سيب‌زميني داغ است، پنير پيتزا و ادويه‌ها و جعفري خشك را اضافه و به‌خوبي با هم مخلوط مي‌كنيم.

بعد از اينكه تمامي مواد با هم مخلوط شد، آرد سفيد را اضافه و دوباره مخلوط مي‌كنيم تا به يك بافت خميري منسجم برسد.

مرحله سوم

در اين مرحله، روي تخته را به‌خوبي آرد مي‌پاشيم و پوره سيب‌زميني را روي آن قرار مي‌دهيم و با وردنه پهن مي‌كنيم. بعد از اينكه خمير را به خوبي پهن كرديم، با يك چاقوي تيز برش‌هاي طولي يك سانتي‌متري مي‌زنيم و جدا مي‌كنيم.

مرحله آخر سيب زميني چوبي

سيب‌زميني‌هاي چوبي را درون روغن داغ قرار مي‌دهيم و با حرارت ملايم سرخ مي‌كنيم تا طلايي و برشته شود. اگر به غذاهايي كه با سيب‌زميني درست مي‌شوند علاقه داريد، رولت سيب زميني با گوشت و پنير را هم بخوانيد.

سيب زميني چوبي چيست

پيشنهاد مطالعهگراتن پاستا غذايي لذيذ  را در مجله دلتا بخوانيد.

سوپ قارچ پيش غذايي خوش‌مزه!

۱۸ بازديد

سوپ قارچ يكي از انواع سوپ‌هاي مجلسي محسوب مي‌شود كه به عنوان يك پيش غذا و ميان وعده خاص مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

طرز تهيه سوپ قارچ

سوپ بهترين غذا يا ميان‌وعده براي اين فصل است و جز غذاهاي است كه در گروه آشپزي آسان قرار مي‌گيرد؛ به‌خصوص كه كرونا و آنفولانزا هم دست از سرمان برنمي‌دارد و بهتر است با مايعات و مواد مغذي خودمان را تقويت كنيم. با مطلب « طرز تهيه سوپ قارچ » همراه مجله اينترنتي دلتا باشيد.

مواد لازم براي تهيه سوپ قارچ

  • قارچ : ۵۰۰ گرم
  • پياز متوسط: ۲ عدد
  • هويج متوسط: ۲ عدد
  • تره فرنگي: ۱۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • شير: ۲۵۰ گرم
  • كره: ۱۰۰ گرم
  • آرد سفيد: ۱ قاشق غذاخوري
  • جعفري خرد شده: ۱ قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل سياه و زردچوبه: به اندازه كافي

طرز تهيه سوپ قارچ

  • ابتدا پيازها را به صورت نگيني ريز خرد كرده، سپس قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و كره را به آن اضافه كنيد و در مرحله بعدي پياز خرد شده را به قابلمه اضافه مي‌كنيم.
  • پياز را با كره كمي تفت دهيد تا كمي نرم شود سپس مقداري زردچوبه اضافه كنيد تا مخلوط پياز و زردچوبه يك‌دست شود. در همين حين تره فرنگي و هويج خرد شده را پس از اين‌كه پياز نرم شد به قابلمه اضافه كنيد.
  • ۱۰ دقيقه مخلوط تره فرنگي، هويج و پياز را تفت دهيد، سپس قارچ‌ها را به صورت ورقه‌اي خرد يا رنده كنيد. بعد از ۱۰ دقيقه قارچ را اضافه كنيد.
  • بعد از نرم شدن قارچ، آرد سفيد در آب جوش حل شده را به قابلمه اضافه مي‌شود.
  • در همين مرحله ۳ ليوان آب جوش و مقداري نمك و فلفل سياه به سوپ اضافه مي‌كنيم. ۵ دقيقه بعد از به جوش آمدن مواد، شير و خامه مخلوط شده به قابلمه اضافه مي‌شود.
  • پس از اضافه شدن مخلوط شير و خامه مراقب سرريز شدن سوپ باشيد. ۵ دقيقه بعد جعفري خرد شده را به سوپ اضافه كنيد و ديگر در قابلمه را نگذاريد تا سوپ جا بيفتد. پس از اين‌كه سوپ آماده شد آن‌ را با قارچ تزيين كرده و سرو كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طبخ نوع ديگري از ميگو مطلب “خوراك ميگو زعفراني” را در مجله آشپزي مطالعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

زيره پلو؛ غذاي سنتي ايراني

كباب كوبيده در فر

طرز تهيه دلمه به

خوراك بادمجان و قارچ

كوكو اسفناج؛ لقمه مقوي و خوشمزه

 

با مجله آشپزي دلتا همراه باشيد

دونات اسپاگتي، فينگر فود بامزه

۶۸ بازديد

دونات اسپاگتي فينگر فودي است كه با ماكاروني رشته‌اي در قالب دونات درست مي‌شود.

دونات اسپاگتي

اگر در فكر يك ايده غذايي جالب براي مهماني هستيد، دونات اسپاگتي پيشنهاد خوبي است. اين غذاي خوشمزه و جالب را كمتر كسي درست مي‌كند و فينگر فود خاصي براي سرو در جشن‌ها و مهماني‌ها است. براي آشنايي با دونات اسپاگتي كه يكي از غذاهاي جديد است، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه دونات اسپاگتي :

  • اسپاگتي: ۲۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۳ عدد
  • آرد سفيد: يك قاشق غذاخوري
  • گوشت چرخ‌كرده: ۱۰۰ گرم
  • پياز: يك عدد
  • روغن مايع به ميزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
  • پنير پيتزا به ميزان لازم
  • نمك، فلفل، زردچوبه،آويشن و پاپريكا به ميزان لازم
  • سس كچاپ و چيلي به ميزان لازم

طرز تهيه دونات اسپاگتي

طرز تهيه دونات اسپاگتي :

پياز را نگيني خرد و با كمي روغن سرخ كنيد. گوشت و رب را با پيازداغ تفت دهيد و مايه ماكاروني را كنار بگذاريد.

اسپاگتي را سه تكه كرده و داخل آب جوش و نمك بريزيد. وقتي اسپاگتي نرم شد، آن را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود.

تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم زده و با تمام ادويه‌ها و سس‌ها مخلوط كرده تا يكدست شود؛ سپس آرد و روغن را به مواد افزوده و با هم مخلوط كنيد.

در آخر اسپاگتي سردشده را به مواد اضافه كنيد.

فينگر فود دونات اسپاگتي

داخل قالب مخصوص دونات را چرب كنيد. به ترتيب از مواد اسپاگتي، مايه ماكاروني، پنير پيتزا و دوباره از مواد اسپاگتي در قالب بريزيد.

روي قالب فويل بكشيد و آن را ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي شود. اگر پس از اين مدت رنگ آن تغيير نكرده بود، چند دقيقه گريل را روشن كنيد تا دونات اسپاگتي خوش‌رنگ و طلايي شود.

وقتي قالب را از فر بيرون آورديد، بگذاريد خنك شود؛ سپس آن را در ظرف سرو برگردانيد و با مواد دلخواه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

طرز تهيه سمبوسه سيب زميني

۷۱ بازديد

سمبوسه سيب زميني يك پيش غذاي جنوبي است و معمولاً با سس‌تند سرو مي‌‌شود.

سمبوسه سيب زميني
سمبوسه سيب زميني در بين افراد، به ويژه كودكان محبوبيت زيادي دارد و گزينه مناسبي براي سرو در مهماني‌ها به‌ عنوان پيش‌غذا يا فينگر فود است. سمبوسه اصالتاً غذايي جنوبي است كه با نان لواش تهيه مي شود؛ البته مي‌توان آن را با انواع خمير مانند خمير يوفكا، خمير جادويي و … هم تهيه كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه سمبوسه سيب زميني آشنا شويد.

مواد لازم تهيه سمبوسه سيب زميني :

  • سيب زميني آبپز: ۳ عدد
  • جعفري خرد شده: نصف پيمانه
  • نان لواش برش خورده به تعداد مورد نياز
  • كره: ۵۰ گرم
  • انواع ادويه به ميزان لازم
  • فلفل قرمز: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
  • نمك به ميزان لازم



طرز تهيه سمبوسه سيب زميني

۶۲ بازديد

سمبوسه سيب زميني يك پيش غذاي جنوبي است و معمولاً با سس‌تند سرو مي‌‌شود.

سمبوسه سيب زميني
سمبوسه سيب زميني در بين افراد، به ويژه كودكان محبوبيت زيادي دارد و گزينه مناسبي براي سرو در مهماني‌ها به‌ عنوان پيش‌غذا يا فينگر فود است. سمبوسه اصالتاً غذايي جنوبي است كه با نان لواش تهيه مي شود؛ البته مي‌توان آن را با انواع خمير مانند خمير يوفكا، خمير جادويي و … هم تهيه كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه سمبوسه سيب زميني آشنا شويد.

مواد لازم تهيه سمبوسه سيب زميني :

  • سيب زميني آبپز: ۳ عدد
  • جعفري خرد شده: نصف پيمانه
  • نان لواش برش خورده به تعداد مورد نياز
  • كره: ۵۰ گرم
  • انواع ادويه به ميزان لازم
  • فلفل قرمز: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
  • نمك به ميزان لازم



طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي

۱۲۵ بازديد

سوپ مرغ يكي از سوپ‌هاي خوشمزه و مفيد است كه بيشتر به‌عنوان پيش‌غذا از آن استفاده مي‌شود.

سوپ مرغ مجلسي

سوپ مرغ ساده و مقوي است و با مواد مختلفي مي‌توان آن را تهيه كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه سوپ مرغ مجلسي :

  • سيب‌زميني: ۲ عدد
  • هويج: ۲ عدد
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • سينه مرغ: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • سير: يك حبه
  • ليموترش: يك عدد
  • جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

سوپ مرغ

طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي :

سينه مرغ را نيم‌پز كرده و به صورت دلخواه خرد يا ريش ريش كنيد.

پياز و سير را ريز خرد كرده، با كمي روغن تفت دهيد تا نرم شوند؛ سپس به آن نمك، فلفل و زردچوبه بيفزاييد.

مرغ خرد شده را به مواد افزوده و تفت دهيد. ۴ ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا مرغ بپزد.

هويج و سيب‌زميني را نگيني و قارچ را ورقه‌اي خرد كنيد. وقتي مرغ پخت، هويج خرد شده را به مواد اضافه كنيد. يك ربع پس از افزودن هويج، قارچ و سيب‌زميني را در سوپ بريزيد.

دليل افزودن قارچ و سيب‌زميني ديرتر از هويج، اين است كه آن‌ها زود مي‌پزند و اگر با هويج در سوپ بريزيد، ممكن است له شوند.

سوپ مرغ رستوراني

وقتي تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت مناسب رسيد، جعفري خرد شده را افزوده و نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد.

اگر سوپ مرغ آبكي بود، مي‌توانيد مقدار كمي آرد در آن بريزيد.

در صورت تمايل براي لعاب بيشتر مي‌توانيد مقداري رشته سوپي يا برنج نيم دانه به سوپ اضافه كنيد كه در آن صورت ديگر مجلسي نيست.

وقتي سوپ آماده شد، آن را با جعفري خرد شده تزيين و با ليموترش سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي سوپ مرغ “سوپ مرغ تند به روش مكزيكي” را مطالعه كنيد

سيب زميني تنوري، پيش‌ غذاي خوشمزه

۷۸ بازديد

سيب زميني تنوري آغشته به كره و سير، غذاي خوشمزه‌اي است كه به عنوان پيش‌غذا يا ميان‌وعده سرو مي‌شود.

سيب زميني تنوري

سيب زميني تنوري به شيوه‌هاي مختلف درست مي‌شود كه بهترين نوع آن تنوري كردن روي زغال است. اما از آنجا كه اين امكان براي همه فراهم نيست، مي‌توان آن را در منزل و در فر درست كرد.

مواد لازم براي تهيه سيب زميني تنوري :

  • سيب زميني: ۴ عدد
  • سير: يك حبه
  • پنير موزارلا رنده شده: يك پيمانه
  • پنير پارمزان رنده شده: نصف پيمانه
  • جعفري ساطوري شده: يك‌ چهارم پيمانه
  • كره آب شده: يك‌ چهارم پيمانه
  • روغن زيتون: يك‌ چهارم پيمانه
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سيب زميني تنوري پنيري

طرز تهيه سيب زميني تنوري :

در اين غذا بهتر است سيب‌ زميني با پوست باشد؛ ولي اگر دوست نداريد، مي‌توانيد آن را پوست بگيريد.

روي هر سيب زميني شكاف‌هاي كوچكي از عرض ايجاد كنيد؛ مراقب باشيد كه سيب زميني را تا انتها برش ندهيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد سيب زميني را در اندازه دلخواه خرد كنيد.

در سيني فر كاغذ روغني بگذاريد. سير را له كرده و با كره و روغن زيتون مخلوط كنيد. با استفاده از قلم‌موي آشپزي اين مخلوط را روي سطح سيب زميني‌ها بريزيد.

سيني را در فر بگذاريد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا سيب زميني‌ها بپزند. وقتي لبه‌هاي سيب زميني طلايي شد و شكاف‌ها از هم باز شدند، سيني را بيرون بياوريد.

سيب زميني تنوري با پنير

همان‌طور كه سيب زميني‌ها داغ هستند، سطح آن‌ها را به پنير موزارلا، پارمزان و مقداري كره آغشته كنيد. سيني را دوباره در فر بگذاريد و ۲۰ دقيقه ديگر زمان دهيد تا تنوري و طعم‌دار شوند.

وقتي سيب زميني‌ها حسابي تنوري شدند، از فر بيرون بياوريد و با جعفري خرد شده آن را تزيين كنيد.

سيب زميني تنوري را مي‌توانيد با سس‌هاي مختلف و انواع ديپ سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ سرخ شده و سبزيجات در كنار اين غذا بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.



سالاد كلم بروكلي با سس يوناني

۶۴ بازديد

سالاد كلم بروكلي با سس يوناني، با انواع سبزيجات درست مي‌شود و پيش غذاي كاملي است.

سالاد كلم بروكلي

در تهيه سالاد كلم بروكلي از كشمش استفاده مي‌شود كه طعم خاصي به آن مي‌دهد. در صورت تمايل مي‌توانيد از هر نوع سبزي دلخواه در اين سالاد استفاده كنيد. طرز تهيه سالاد كلم بروكلي با سس يوناني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه سالاد كلم بروكلي :

  • كلم بروكلي خرد شده: ۴ ليوان
  • كلم بنفش كوچك: يك عدد
  • هويج: ۲ عدد
  • كشمش پلويي: يك چهارم ليوان
  • پيازچه: ۳ عدد
  • قارچ در صورت تمايل

مواد لازم تهيه سس سالاد :

  • ماست يوناني: يك سوم ليوان
  • روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
  • سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
  • آبليمو: يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

سالاد كلم بروكلي با سس يوناني

طرز تهيه سالاد كلم بروكلي :

كلم بروكلي را چند دقيقه در آب در حال جوش بريزيد؛ سپس آن را با آب سرد آبكش و ريز خرد كنيد.

كلم بنفش، هويج و پيازچه را ريز خرد كنيد.

كلم بروكلي خرد شده را با كلم بنفش، هويج، كشمش و پيازچه در كاسه‌اي مخلوط كنيد. اگر طعم شيرين كشمش را دوست نداريد، مي‌توانيد به جاي آن، از زغال اخته خشك استفاده كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ ورقه شده هم به مواد بيفزاييد.

براي تهيه سس سالاد، ماست يوناني را با چنگال بزنيد تا يكدست شود و حالت خامه بگيرد؛ سپس آن را با روغن زيتون، سس مايونز، آبليمو، نمك و فلفل مخلوط كنيد. استفاده از سركه به جاي آبليمو هم مطلوب است.

سس را روي سالاد بريزيد و آن را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بريزيد و با هر نوع سبزي كه دوست داريد، تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

ترشي پياز خانگي با طعم ايده آل

۷۵ بازديد

راي آشنايي با طرز تهيه پياز ترشي با مجله دلتا همراه باشيد.

ترشي پياز



سوپ گندم ، پيش غذاي سبك و ساده

۷۶ بازديد

سوپ گندم نوعي سوپ ساده و سبك است كه خواص زيادي دارد.

سوپ گندم

سوپ گندم پيش غذايي مفيد و مقوي است كه در عين سادگي بسيار خوشمزه است. سوپ گندم براي سرماخوردگي مفيد است و خوردن آن در روزهاي سرد سال پيشنهاد مي‌شود. اين سوپ را مي‌توانيد هم با گوشت و هم با مرغ بپزيد كه البته با مرغ سريع‌تر آماده مي‌شود.

مواد لازم تهيه سوپ گندم :

  • گندم پوست كنده: يك پيمانه
  • پياز: يك عدد
  • سينه مرغ: يك عدد
  • هويج: يك عدد
  • جعفري خرد شده: ۳ پيمانه
  • ساقه كرفس: يك عدد
  • رب گوجه فرنگي در صورت تمايل
  • نمك، فلفل، زردچوبه و زنجبيل به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ گندم

طرز تهيه سوپ گندم :

گندم را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شده و بهتر بپزد.

پياز را نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. همين كه پياز كمي نرم شد، كافي است. نيازي به سرخ شدن و طلايي شدن آن نيست.

استخوان سينه مرغ را درآورده و گوشت آن را مكعبي خرد كنيد. مرغ بايد بدون پوست و استخوان باشد.

تكه‌هاي مرغ را به پياز افزوده، كمي تفت دهيد تا سفيد شوند. سپس مقداري زنجبيل، زردچوبه و فلفل به آن بزنيد.

در اين مرحله اگر دوست داريد مي‌توانيد يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به مواد بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال سوپي براي درمان سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ كدو حلوايي، ضد سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

هويج و ساقه كرفس را نگيني خرد كنيد. گندم را پس از آبكش كردن، با هويج و كرفس خرد شده به مواد اضافه كنيد.

سوپ گندم ساده

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ ورقه‌اي كرده و پس از تفت دادن در سوپ بريزيد.

در قابلمه مقدار مناسبي آب ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.

در اواخر پخت، يك قاشق جعفري خرد شده با كمي نمك در سوپ بريزيد.

سوپ گندم به همين سادگي آماده است. آن را در ظرف بريزيد و با ليموترش يا آبليموي تازه سرو كنيد.

در صورتي كه اين سوپ را براي كودكان درست مي‌كنيد، آن را در مخلوط‌كن يا غذاساز بريزيد تا مانند پوره شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.