سالاد كلم بروكلي با سس يوناني، با انواع سبزيجات درست ميشود و پيش غذاي كاملي است.
در تهيه سالاد كلم بروكلي از كشمش استفاده ميشود كه طعم خاصي به آن ميدهد. در صورت تمايل ميتوانيد از هر نوع سبزي دلخواه در اين سالاد استفاده كنيد. طرز تهيه سالاد كلم بروكلي با سس يوناني را در مجله دلتا بخوانيد.
مواد لازم تهيه سالاد كلم بروكلي :
- كلم بروكلي خرد شده: ۴ ليوان
- كلم بنفش كوچك: يك عدد
- هويج: ۲ عدد
- كشمش پلويي: يك چهارم ليوان
- پيازچه: ۳ عدد
- قارچ در صورت تمايل
مواد لازم تهيه سس سالاد :
- ماست يوناني: يك سوم ليوان
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
- آبليمو: يك قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سالاد كلم بروكلي :
كلم بروكلي را چند دقيقه در آب در حال جوش بريزيد؛ سپس آن را با آب سرد آبكش و ريز خرد كنيد.
كلم بنفش، هويج و پيازچه را ريز خرد كنيد.
كلم بروكلي خرد شده را با كلم بنفش، هويج، كشمش و پيازچه در كاسهاي مخلوط كنيد. اگر طعم شيرين كشمش را دوست نداريد، ميتوانيد به جاي آن، از زغال اخته خشك استفاده كنيد. در صورت تمايل ميتوانيد مقداري قارچ ورقه شده هم به مواد بيفزاييد.
براي تهيه سس سالاد، ماست يوناني را با چنگال بزنيد تا يكدست شود و حالت خامه بگيرد؛ سپس آن را با روغن زيتون، سس مايونز، آبليمو، نمك و فلفل مخلوط كنيد. استفاده از سركه به جاي آبليمو هم مطلوب است.
سس را روي سالاد بريزيد و آن را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بريزيد و با هر نوع سبزي كه دوست داريد، تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.