مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

مرغ بريان بدون فر


مرغ بريان يك غذاي خوشمزه و لذيذ است كه بدون فر هم مي‌توان آن را آماده كرد.

مرغ بريان

مرغ بريان يكي از غذاهاي بسيار خوشمزه و لذيذ است كه به سادگي آماده مي‌شود. مرغ بريان را هم در فر و هم بدون فر مي‌توان آماده كرد. براي آشنايي با طرز تهيه مرغ بريان خانگي بدون فر، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه مرغ بريان :

  • مرغ: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • سيب زميني به ميزان لازم
  • پوره گوجه فرنگي: نصف ليوان
  • پودر سير: ۲ قاشق مرباخوري
  • آبليمو: ۵ قاشق غذاخوري
  • كره به ميزان لازم
  • زعفران دم كرده به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • ادويه دلخواه به ميزان لازم

طرز تهيه مرغ بريان

طرز تهيه مرغ بريان :

مرغ درسته را خوب بشوييد ولي پوست آن را جدا نكنيد. سپس روي سطح مرغ و داخل آن كره بماليد.

زعفران دم كرده، آبليمو، نمك، فلفل و ادويه هاي دلخواه را با هم مخلوط كرده و با قلم مو به همه قسمت‌هاي مرغ بماليد تا كاملاً مزه دار شود.

پياز و فلفل دلمه اي را خرد كرده و در شكم مرغ بگذاريد. سپس آن را در ظرف دربسته گذاشته و به مدت ۸ تا۱۱ ساعت در يخچال بگذاريد.

كف قابلمه اي را با فويل بپوشانيد. روي فويل مقدار زيادي نمك بريزيد و آن را صاف كنيد.

مرغ را از يخچال بيرون آورده و مواد داخل شكم را خارج كنيد. پاهاي مرغ را با نخ به يكديگر ببنديد و آن را در فويل بپيچيد.

چند عدد سيب زميني را خوب بشوييد و با پوست در فويل بپيچيد.

مرغ و سيب زميني ها را در قابلمه روي نمك بگذاريد و مقداري نمك هم روي آن ها بريزيد.

روي قابلمه دمكني بگذاريد و مرغ را ۱۵ دقيقه با حرارت بالا و بعد به مدت يك و نيم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط بپزيد.

پس از پخت فويل را برداريد. مقداري كره آب شده، زعفران دم كرده و آبليمو را با هم مخلوط كرده و روي مرغ بماليد.

مواد داخل شكم مرغ را كه قبلاً بيرون آورديد، سرخ كرده و با مقداري زعفران، آبليمو، كره و پوره گوجه فرنگي مخلوط كنيد و به عنوان سس روي مرغ بريزيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۰۱:۵۷ توسط:مجله دلتا موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :