مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

اردور مرغ و قارچ ، پيش غذاي مدرن


اگر مي‌خواهيد يك غذاي خوشمزه با مرغ درست كنيد، اردور مرغ و قارچ پيشنهاد خوبي است.

اردور

اردور مرغ و قارچ يكي از انواع غذا با مرغ است كه به عنوان پيش غذا در مهماني ها سرو مي‌شود. اردور پيش غذايي است كه با وعده اصلي همخواني دارد و معمولاً براي جشن ها و تولد تهيه مي‌شود. اين غذاي ساده با مرغ به راحتي آماده مي‌شود و مي‌توان آن را به عنوان يك ميان وعده كامل هم مصرف كرد.

مواد لازم تهيه اردور مرغ و قارچ :

  • سينه مرغ: يك عدد
  • قارچ: ۱۰ عدد
  • فلفل دلمه اي: يك عدد
  • پيازچه: يك عدد
  • سس مايونز: ۴ قاشق غذاخوري
  • خيارشور: ۱۰ عدد
  • جعفري ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
  • ذرت: نصف ليوان
  • برگ بو: ۳ عدد
  • پياز: يك عدد
  • سير: ۲ حبه
  • كره به ميزان لازم
  • آبليمو به ميزان لازم
  • نان تست به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

اردور مرغ و قارچ

طرز تهيه اردور مرغ و قارچ :

سينه مرغ را با كره تفت دهيد و با پياز، سير، برگ بو و كمي نمك و فلفل خوب بپزيد. پس از پخت آن را ريش ريش كنيد.

يك عدد فلفل دلمه اي كوچك را نگيني خرد كنيد. در تابه اي مقداري كره يا روغن بريزيد و فلفل دلمه اي را در آن تفت دهيد.

قارچ را ريز خرد كرده و با فلفل دلمه اي تفت دهيد. مقداري آبليمو به آن بزنيد تا قارچ سياه نشود. مراقب باشيد قارچ زياد آب نيندازد.

روغن و آب اضافه مخلوط قارچ و فلفل دلمه اي را بگيريد و سپس با بقيه مواد مخلوط كنيد.

كناره هاي تيره رنگ نان تست را با چاقو جدا كنيد. روي هر تكه نان مقداري كره آب شده بريزيد و مايه اردور را روي آن بگذاريد. سپس نان بعدي را روي مواد گذاشته و به همين صورت نان ها را آماده كنيد. روي نان ها را با نايلون بپوشانيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد تا سرد شود. سپس آن ها را از يخچال بيرون بياوريد و به شكل مثلث برش بزنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از مقداري پنير خامه اي به جاي سس مايونز استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آموزش آشپزي، غذاهاي ملل، مجله دلتا،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۵۳:۱۶ توسط:مجله دلتا موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :