مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

مرباي سيب ، صبحانه مفيد و مغذي


مرباي سيب يك صبحانه خوشمزه، مفيد و پر انرژي است.

مرباي سيب

مرباي سيب يكي از مربا هايي است كه مي‌توان آن را در تمام فصل هاي سال درست كرد. اين مرباي خوش طعم و عطر علاوه بر صبحانه ، براي دسر هم مناسب است. براي تهيه مرباي سيب بهتر است از سيب زرد استفاده شود.

مواد لازم تهيه مرباي سيب :

  • سيب: يك كيلو
  • سركه سفيد: نصف ليوان
  • شكر: ۷۰۰ گرم
  • آب: ۲ ليوان
  • چند قطره گلاب در صورت تمايل

طرز تهيه مرباي سيب

طرز تهيه مرباي سيب :

سيب را پوست گرفته و به صورت نگيني يا نيم دايره خرد كنيد.

روي تكه هاي سيب مقداري آب و نصف ليوان سركه سفيد بريزيد و بگذاريد يك ساعت بماند. اين كار باعث مي‌شود سيب سياه نشده و هنگام پخت خوش رنگ تر و ترد تر شود.

دو ليوان آب روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدن، شكر را به آن بيفزاييد. به هيچ وجه شكر را در آب هم نزنيد. بگذاريد شكر كم كم آب شود تا قوام بيايد. اگر سيب ترش است، از ۸۰۰ گرم شكر استفاده كنيد.

سيب را بدون اينكه روي آن آب بگيريد، از صافي رد كنيد. سپس آن را به شربت قوام آمده افزوده، بگذاريد سيب با حرارت ملايم بپزد.

اگر دوست داريد رنگ مربا قرمز شود، پس از نيم ساعت كه سيب پخت، در قابلمه را بگذاريد. اگر در قابلمه كيپ نيست، دمكني بگذاريد. حدود يك تا دو ساعت زمان مي‌برد تا رنگ مربا به قرمزي بزند. اگر مي‌خواهيد رنگ مربا زرد باشد، نيازي نيست در قابلمه را ببنديد و دمكني بگذاريد.

پس از گذشت اين مدت، كمي از شربت مربا در نعلبكي ريخته و آن را در يخچال بگذاريد. پس از سرد شدن، نعلبكي را به صورت دايره وار بچرخانيد. اگر شهد به آرامي حركت كرد، يعني مربا آماده است.

در صورت تمايل مي‌توانيد در اواخر پخت چند قطره گلاب در مربا بريزيد.

پس از سرد شدن مربا را در شيشه ريخته و در يخچال بگذاريد. اين مربا تا دو سال در يخچال ماندگاري دارد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، مربا، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۰۰:۳۹ توسط:مجله دلتا موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :