مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

ماكاروني آشيانه اي ؛ غذايي جديد با طعمي خاطره انگيز


در اين مطلب با طرز تهيه ماكاروني از نوع آشيانه اي آشنا مي‌شويد.

ماكاروني آشيانه اي

ماكاروني آشيانه اي يكي از انواع ماكاروني است كه ظاهري خاص و اشتها برانگيز دارد. اين ماكاروني خوشمزه به سبب ظاهر خوبي كه دارد، مناسب سرو در مهماني ها و جشن هاي تولد، به عنوان پيش غذا است.

مواد لازم :

ماكاروني آشيانه اي: يك بسته
قارچ: 200 گرم
گوشت چرخ كرده: 300 گرم
فلفل دلمه اي خرد شده: يك سوم پيمانه
آرد سفيد: 3 قاشق سوپ‌خوري
كره: 50 گرم
شير: 2 پيمانه
جعفري: 100 گرم
نمك، فلفل، روغن و آويشن به ميزان لازم
پياز: يك عدد
رب گوجـه فرنگي: يك قاشق سوپ‌خوري

ماكاروني

طرز تهيه :

پياز را خرد كرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا سبك و طلايي شود. سپس گوشت چرخ كرده را با آن تفت دهيد تا رنگ آن برگردد.

قارچ ورقه اي، فلفل دلمه‌ اي خرد شده، رب گوجه‌ فرنگي و جعفري ساطوري را به مواد افزوده و با هم تفت دهيد و مخلوط كنيد.

در قابلمه اي مقداري آب با نمك و روغن بريزيد. آن را روي شعله بگذاريد تا به جوش بيايد. پس از جوش آمدن آب، آشيانه‌ ها را در قابلمه بريزيد تا نرم شوند. سپس آن ها را با آب سرد آبكش كنيد.

براي تهيه سس سفيد، كره را روي شعله بگذاريد تا آب شده و سپس آرد را به آن افزوده و حدود يك دقيقه تفت دهيد تا بوي خامي آن گرفته شود. شير را به مواد اضافه كرده و مرتب هم بزنيد تا آرد گوله نشود. در آخر نمك و فلفل را بيفزاييد و وقتي سس غليظ شد، آن را از روي شعله برداريد.

كف ظرف مناسبي را چرب كرده، آشيانه‌ ها را در آن بچينيد. كمي از سس سفيد روي آن ها ريخته. و سپس مواد مياني ماكاروني را بريزيد. دوباره كمي سس سفيد و  آويشن روي مايه‌ ماكاروني ريخته و ظرف را نيم ساعت در فر بگذاريد.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري پنير پارمزان روي ماكاروني آشيانه اي بريزيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب: آشپزي ايراني، پيش غذا، غذاهاي ايراني، مجله دلتا،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۳۵:۱۵ توسط:مجله دلتا موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :