• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

باقالي پلو با ماهيچه

۸۰ بازديد

باقالي پلو با ماهيچه يكي از بهترين و خوشمزه ترين غذا هاي ايراني است.

باقالي پلو

باقالي پلو با ماهيچه را هيچ گونه نمي‌توان توصيف كرد. نام اين غذا گوياي همه چيز است؛ لذيذ و بي‌نظير! باقالي پلو با ماهيچه غذاي اصيل و شيك ايراني است كه در بيشتر مجالس و مهماني هاي رسمي سرو مي‌شود.

براي آشنايي با طرز تهيه باقالي پلو با ماهيچه مجلسي با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم :

  • برنج: 3 پيمانه
  • ماهيچه گوسفندي: 500 گرم
  • شويد خشك يا تازه به ميزان لازم
  • باقالي: يك و نيم پيمانه
  • سير: 5 حبه
  • پياز: 3 عدد
  • زعفران دم كرده: 2 قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
  • كره به ميزان لازم
  • چوب دارچين: يك عدد

طرز تهيه ماهيچهطرز تهيه ماهيچه :

پياز ها را خلالي خرد كرده و در قابلمه اي با مقداري روغن و 2 قاشق غذاخوري كره تفت دهيد تا نرم شود. ماهيچه ها را به پياز داغ افزوده، حرارت را كم كنيد و در قابلمه را بگذاريد.

پس از 10 دقيقه 3 عدد از سير ها را خرد كرده و در قابلمه بريزيد. روي ماهيچه كمي فلفل و زردچوبه بپاشيد.

در قابلمه يك چوب دارچين و چند ليوان آب بريزيد. دقت كنيد كه آب روي ماهيچه ها را بپوشاند.

حرارت را كم كنيد و حدود 3 ساعت زمان دهيد تا ماهيچه ها پخته و نرم و آب غذا كشيده شود. در اين مدت زمان اگر لازم بود مقداري آب جوش اضافه كنيد.

در اواخر پخت، 2 قاشق غذاخوري زعفران دم كرده در گوشت بريزيد.

طرز تهيه باقالي پلوطرز تهيه باقالي پلو :

برنج و باقالي را جداگانه چند ساعت در آب خيس كنيد.

چند ليوان آب با كمي روغن و نمك در قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط بگذاريد. وقتي آب به جوش آمد، برنج را در قابلمه بريزيد. وقتي اطراف برنج كمي نرم شد، آن را آبكش كنيد.

در تابه اي مقداري روغن بريزيد و باقالي را با 2 عدد سير خرد شده، نمك و فلفل تفت دهيد. پس از اينكه باقالي ها كمي نرم شدند، شويد و برنج آبكش شده را به آن ها افزوده و از روي حرارت برداريد.

كف قابلمه روغن بريزيد و ته ديگ دلخواه (نان لواش، سيب زميني، كاهو و …) بچينيد.

مخلوط برنج و باقالي را در قابلمه بريزيد و حرارت را زياد كنيد تا برنج بخار كند. سپس حرارت را كم كرده، يك ليوان آب و روغن روي برنج دهيد و دمكني بگذاريد تا برنج دم بكشد.

براي تهيه برنج زعفراني، يك قاشق غذاخوري آب جوش روي مقداري زعفران ساييده شده بريزيد. كمي برنج با آن مخلوط كرده و در زمان سرو باقالي پلو روي آن بكشيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.