مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

هات چاكلت ، نوشيدني گرم ايتاليايي


هات چاكلت نوعي نوشيدني گرم و مناسب روز هاي سرد سال است.

نوشيدني گرم

هات چاكلت نوعي نوشيدني ايتاليايي است كه تقريباً در همه كافه ها و كافي شاپ ها سرو مي‌شود و طرفداران زيادي دارد. اين نوشيدني، گرم و سرشار از انرژي است و از اين رو مناسب روزهاي پاييز و زمستان است. هات چاكلت را به شيوه كافي شاپ ها در منزل درست كنيد و از آن لذت ببريد.

براي آشنايي با طرز تهيه هات چاكلت ايتاليايي با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم :

  • شير: ۲ فنجان
  • پودر كاكائو: ۲ قاشق غذاخوري
  • شكلات تخته اي سياه: ۱۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق چاي‌خوري
  • شكر قهوه اي: ۲ قاشق غذاخوري
  • كره: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك: يك هشتم قاشق چاي‌خوري

طرز تهيه هات چاكلت

طرز تهيه :

شير را در قابلمه مناسبي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد. دقت كنيد حرارت زياد نباشد تا شير سر نرود و روي آن خامه نبندد.

شكلات تخته اي را ريز رنده كنيد. سپس آن را با پودر كاكائو و شكر قهوه اي مخلوط كرده، به شير بيفزاييد. مواد را خوب هم بزنيد تا حل و كاملاً يكدست شوند.

نشاسته ذرت را ابتدا با دو قاشق غذاخوري شير سرد تركيب كنيد تا خوب حل شده و وقتي در مواد مي‌ريزيد گوله نشود. سپس آن را به مخلوط روي حرارت اضافه كنيد.

تا وقتي مواد روي حرارت هستند، آن ها را مدام هم بزنيد كه گوله نشوند يا ته نگيرند. بگذاريد هات چاكلت ريز بجوشد و غليظ شود. غلظت هات چاكلت ايتاليايي بايد مانند غلظت فرني باشد.

وقتي نوشيدني به غلظت مورد نظر رسيد، نمك و كره را بيفزاييد. وقتي كره آب شد، قابلمه را از روي حرارت برداريد.

هات چاكلت ايتاليايي

نكات :

اگر دوست داريد نوشيدني شما كمي تلخ باشد، مي‌توانيد از شكلات تخته اي تلخ استفاده كنيد.

در صورت تمايل از شير پرچرب استفاده كنيد تا هات چاكلت غليظ تر باشد.

نشاسته ذرت و شكر قهوه اي را بيشتر فروشگاه هاي بزرگ و سوپر ماركت ها دارند.

بنا به سليقه مي‌توانيد ميزان شيريني هات چاكلت را كم و زياد كنيد.


برچسب: آموزش آشپزي، ايتاليا، نوشيدني،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۱۲:۰۶:۳۸ توسط:مجله دلتا موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :