مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

مرباي به ، بهترين مربا


مرباي به يكي از انواع مربا است كه خاصيت زيادي دارد و در فصل پاييز درست مي‌شود.

طرز تهيه مرباي به

مرباي به يك مرباي اصيل ايراني خوش طعم و خوش رنگ است كه به آساني تهيه مي‌شود. ميوه به خواص زيادي دارد و از اين رو مرباي به، پرخاصيت و مغذي است. مصرف اين مربا با نان و كره، يك صبحانه دلچسب و خوشمزه است. براي آشنايي با طرز تهيه مرباي به با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم :

  •  به: يك كيلو‌گرم
  • شكر: يك كيلو‌گرم
  • آبليموي تازه: يك قاشق چاي‌خوري
  • هل يا گلاب به ميزان لازم
  • گردو خرد‌شده در صورت تمايل

به

طرز تهيه :

ميوه هاي به را پس از شستن و خشك كردن، به اندازه هاي دلخواه برش بزنيد. اگر به را به صورت ورقه اي خرد كنيد، ظاهر مربا بهتر مي‌شود.

تكه هاي به را در قابلمه ريخته و تا حدي كه روي آن ها را بپوشاند، آب بريزيد. اگر از قابلمه مسي استفاده كنيد، رنگ مربا خوش رنگ تر مي‌شود.

بگذاريد تكه هاي به حدود 20 دقيقه بپزند.

سپس شكر را افزوده، در ظرف را بگذاريد تا مربا با حرارت ملايم حدود 3 تا 4 ساعت بپزد.

براي چاشني اين مربا بسته به ذائقه خود مي‌توانيد از هل يا گلاب استفاده كنيد.

همچنين مي‌توانيد از مقداري گردوي خرد‌ شده هم در مرباي به استفاده كنيد كه مربا را مجلسي و طعم آن را مطلوب مي‌كند.

مربا

اگر مي‌خواهيد بفهميد شربت مربا به اندازه كافي قوام آمده است يا خير، مي‌توانيد يك قطره از شربت را در آب سرد بريزيد. اگر تا ته ليوان رسيد و از هم باز نشد، يعني شهد به اندازه كافي قوام آمده است.

اگر رنگ مربا به رنگ دلخواه نزديك بود، ولي شربت آن به حد كافي قوام نداشت، در قابلمه مربا را باز كرده، بگذاريد آب اضافي آن با حرارت متوسط تبخير شود.

وقتي شربت مربا قوام آمد و رنگ آن قرمز رنگ شد، يك قاشق چاي‌خوري آبليموي تازه يا يك هشتم قاشق چاي‌خوري جوهر‌ليمو در آن بريزيد تا مربا شكرك نزند. توجه داشته باشيد كه جوشيدن بيش از حد باعث شكرك زدن مربا مي‌شود.

وقتي مربا آماده شد، آن را در ظرف بريزيد. سپس در ظرف را گذاشته، آن‌ را برعكس كنيد تا هوا از ظرف خارج و در آن محكم بسته شود. پس از خنك شدن، ظرف مربا را در يخچال بگذاريد.


برچسب: آموزش آشپزي، دسر، شيريني،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۷:۲۹ توسط:مجله دلتا موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :