براي آشنايي با طرز تهيه ترافل توپي با مجله دلتا همراه باشيد.
ترافل نوعي شيريني و دسر خوشمزه است كه انواع گوناگوني مانند ترافل شكلاتي، ترافل توپي، ترافل پستهاي و … دارد. در اين مطلب طرز تهيه ترافل توپي آمده كه از مخلوط كره، پودر قند و شكلات تهيه ميشود. براي پذيرايي ميتوانيد ترافل ها را در كپسول حلوا بگذاريد و سرو كنيد.
مواد لازم :
- كره: 220 گرم
- پودر قند: 200 گرم
- پودر نارگيل: 100 گرم
- وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
- مغز گردو: 4 قاشق غذاخوري
- شكلات تخته اي: 200 گرم
- پودر نارگيل براي تزيين
طرز تهيه :
كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا به دماي محيط برسد. سپس آن را در كاسه مناسبي بريزيد. شكلات تخته اي را هم در كاسه به كره بيفزاييد. كاسه را روي بخار كتري بگذاريد و هم بزنيد تا كره و شكلات به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) آب شوند.
پودر قند، پودر نارگيل، وانيل شكري و مغز گردو را با هم مخلوط كنيد. سپس آن ها را به شكلات هايي كه در كره آب شده است، بيفزاييد. تركيب را 2 تا 3 ساعت در يخچال گذاشته و هر نيم ساعت يك بار آن ها را هم بزنيد.
پس از گذشت اين مدت، مواد را كه كمي سفت شده است از يخچال بيرون بياوريد. در كاسه اي مقداري پودر نارگيل بريزيد. با قاشق از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در پودر نارگيل بزنيد. سپس بلافاصله با دست گلوله كنيد.
توپ نارگيلي را در بشقاب بگذاريد. تمام مواد را به همين صورت به شكل توپ هاي نارگيلي فرم دهيد و در ظرف بچينيد.
پس از اينكه همه ترافل ها آماده شدند، توپ هاي شكلاتي نارگيلي را در يخچال بگذاريد تا دوباره سرد شوند. سپس آن ها را سرو كنيد.
در صورت تمايل و براي اينكه ترافل هاي قشنگي داشته باشيد، ميتوانيد آن ها را در چيپس شكلاتي، پودر پسته، كنجد، شكلات هاي ريز و … هم بغلطانيد.
همچنين به جاي پودر قند از پودر شكر هم ميتوانيد استفاده كنيد.