مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

ترافل ؛ دسر توپ توپي


براي آشنايي با طرز تهيه ترافل توپي با مجله دلتا همراه باشيد.

ترافل توپي

ترافل نوعي شيريني و دسر خوشمزه است كه انواع گوناگوني مانند ترافل شكلاتي، ترافل توپي، ترافل پسته‌اي و … دارد. در اين مطلب طرز تهيه ترافل توپي آمده كه از مخلوط كره، پودر قند و شكلات تهيه مي‌شود. براي پذيرايي مي‌توانيد ترافل ها را در كپسول حلوا بگذاريد و سرو كنيد.

مواد لازم :

  • كره: 220 گرم
  • پودر قند: 200 گرم
  • پودر نارگيل: 100 گرم
  • وانيل: يك چهارم قاشق چاي‌خوري
  • مغز گردو: 4 قاشق غذاخوري
  • شكلات تخته اي: 200 گرم
  • پودر نارگيل براي تزيين

برچسب: آموزش آشپزي، دسر، شيريني،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۷:۲۱ توسط:مجله دلتا موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :