• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

املت پنيري ؛ صبحانه گرم و دلچسب

۷۷ بازديد

املت پنيري غذاي ساده و لذيذي است كه بيشتر در وعده صبحانه مصرف مي‌شود.

املت پنيري

املت پنيري تخم‌مرغ و بيكن، نوعي املت و گزينۀ خوبي براي صبحانه روز تعطيل در كنار خانواده است. البته اين املت چون مغذي و مقوي است، براي يك ميان‌ وعده كامل يا خوراكي دانش‌ آموزان در مدرسه پيشنهاد مي‌شود.

مواد لازم تهيه املت پنيري :

  • بيكن: ۸ تكه
  • تخم‌ مرغ: ۸ عدد
  • پيازچه: ۳ عدد
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • گوجه‌ فرنگي: ۲ عدد
  • پنير چدار رنده شده: ۲ فنجان
  • نان ساندويچي گرد يا نان تست به ميزان لازم
  • سس تند براي سرو در صورت تمايل

طرز تهيه املت پنيري :

املت

بيكن را خرد كنيد. سپس با مقداري روغن تفت دهيد. بيكن‌ بايد برشته و قهوه‌اي رنگ شود. ۱۵ دقيقه براي سرخ كردن بيكن‌ها كافي است.

تخم‌ مرغ‌ها را در يك ظرف بشكنيد و خوب هم بزنيد.

پيازچه‌هاي خرد شده را با كمي نمك و فلفل با تخم‌ مرغ‌ها مخلوط كنيد.

اگر طعم فلفل‌ دلمه‌اي را دوست داريد، مي‌توانيد كمي فلفل‌ دلمه‌اي ريز شده هم به اين املت اضافه كنيد. جعفري ساطوري شده تازه هم يك انتخاب خوب براي تزيين است.

كف سيني فر يا هر ظرف ديگري كه مي‌خواهيد املت را در آن درست بپزيد، با روغن يا كره چرب كنيد.

تكه‌هاي بيكن سرخ شده را در سيني فر بريزيد و سپس تركيب تخم‌ مرغ را روي آن‌ها بريزيد. روي تخم‌ مرغ را با پنير چدار و گوجه‌ فرنگي خرد شده پر كنيد.

اگر گوجه‌فرنگي‌ها را بلانچ و سپس خرد كنيد، غذا لذيذتر مي‌شود. براي درست كردن املت پنيري گوجه‌ فرنگي‌ها را رنده نكنيد.

 

املت پنيري بيكن

سيني را در فر گذاشته و ۲۵ دقيقه براي پخت زمان بگذاريد.

وقتي املت آماده و كمي خنك شد، آن را برش بزنيد.

اين املت را با نان باگت گرد كوچك يا نان تست و سس تند سرو كنيد.

در صورت تمايل قارچ يا انواع ژامبون را مي‌توانيد به اين املت اضافه كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.