مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

كيك مرغ و بادمجان ، خاص و خواستني


براي آشنايي با طرز تهيه كيك مرغ و بادمجان با مجله دلتا همراه باشيد.
كيك مرغ

كيك مرغ و بادمجان غذايي لذيذ و خوشمزه است كه به راحتي نمي‌توان از آن گذشت. اين غذاي بي‌نظير و جديد كه بسيار هم خوش طعم است، گزينه خوبي براي دوستداران بادمجان است. طرز تهيه كيك مرغ و بادمجان بسيار ساده است و با كمي خلاقيت مي‌توانيد يك پيش غذاي شيك يا يك ميان وعده كامل سرو كنيد.

مواد لازم خمير كيك مرغ :

  • آرد سفيد: 3 ليوان
  • خمير مايه فوري: يك قاشق سوپ‌خوري
  • بيكينگ پودر: يك قاشق مرباخوري
  • نمك: يك قاشق مرباخوري
  • فلفل سياه: يك قاشق چاي‌خوري
  • روغن مايع: نصف ليوان
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شير: يك ليوان

مواد لازم داخل كيك مرغ :

  • سينه مرغ: يك عدد
  • پياز: يك عدد
  • برگ بو: 2 عدد
  • هويج: يك عدد
  • سير: 2 حبه
  • چوب دارچين: يك عدد
  • فلفل دلمه اي رنگي: يك عدد
  • سيب زميني: يك عدد
  • جعفري خرد شده: 3 قاشق غذاخوري
  • بادمجان: 2 عدد
  • زيتون سبز يا سياه: يك استكان
  • پنير پيتزا: يك ليوان
  • نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

كيك مرغ و بادمجان

طرز تهيه كيك مرغ و بادمجان:

سينه مرغ را با پياز، برگ بو، هويج حلقه شده، سير، چوب دارچين و كمي نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد. پس از پخت آن را ريز خرد كنيد.

فلفل دلمه اي را كه بهتر است رنگي باشد، نگيني كرده و با جعفري خرد شده در كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود و از خامي دربيايد.

بادمجان و سيب زميني را هم نگيني خرد و سرخ كنيد. زيتون ها را هم خرد كرده، تمام مواد را با هم مخلوط و كنار بگذاريد.

آرد را الك كنيد. سپس با خمير مايه فوري، يك قاشق مرباخوري بيكينگ پودر، يك قاشق مرباخوري نمك و يك قاشق چاي‌خوري فلفل سياه مخلوط كنيد.

تخم مرغ ها را هم زده و با نصف ليوان روغن مايع و يك ليوان شير ولرم مخلوط كنيد. آرد را به اين مواد بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست و منسجم شوند.

پس از اينكه خمير آماده شد، مخلوط سبزيجات را به آن افزوده و كمي به آن ها استراحت دهيد.

در يك قالب كاغذ روغني بيندازيد و ديواره و كف آن را با روغن چرب كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري پودر پياز در قالب بپاشيد.

مواد را در قالب ريخته و پنير پيتزا را روي آن ها بريزيد. در صورت تمايل روي مواد گوجه گيلاسي يا زيتون بگذاريد.

قالب را حدود 45 دقيقه در فر بگذاريد. پس از اين مدت يك خلال دندان در آن فرو كنيد. اگر از مواد به آن نچسبيد، كيك مرغ و بادمجان آماده است.

در آخر روي كيك را گريل كنيد تا طلايي شود. سپس با سالاد و هر نوع سسي كه دوست داريد، سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي به مجله دلتا مراجعه كنيد.


برچسب: https://delta.ir/mag/77936/%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%be%d9%86%db%8c%d8%b1-%d9%85%d8%ad%d9%84%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%da%86%da%a9%db%8c%d8%af%d9%87/،
امتیاز:
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۱۱:۰۵:۴۵ توسط:مجله دلتا موضوع:

:: مطالب مشابه
[RelPostTitle] [RelPostTitle]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :