• فلافل اسفناج، يك شام مغذي و سبك
  • طرز تهيه چلوكباب وزيري در خانه
  • طرز تهيه شيريني پنبه اي خانگي
  • چگونه از كپك زدن رب گوجه فرنگي جلوگيري كنيم؟
  • خورشت ماست، غذاي اعياني اصفهاني‌ها

پيراشكي كرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاييزي

۱۷۰ بازديد

پيراشكي كرم دار يكي از شيريني هاي پرطرفدار است كه مي‌توان آن را به آساني در منزل تهيه كرد.

پيراشكي

پيراشكي كرم دار يك عصرانه فوق‌العاده براي روزهاي پاييزي است. اين نوع پيراشكي در كنار يك نوشيدني گرم مانند شير كاكائو يا قهوه حسابي مي‌چسبد. پيراشكي كرم دار خانگي عطر و طعم و تازگي خاص خود را دارد كه با انوع بازاري آن قابل مقايسه نيست.

مواد لازم :

  • آرد سفيد: چهار و نيم پيمانه
  • آب: يك پيمانه
  • شكر براي خمير: يك قاشق غذاخوري
  • وانيل به ميزان لازم
  • شكر براي مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
  • مايه خمير: يك قاشق غذاخوري
  • روغن مايع: يك‌چهارم پيمانه

مواد لازم كرم پيراشكي :

  • آرد سفيد: نصف پيمانه
  • شكر: يك پيمانه
  • آب: يك پيمانه
  • وانيل: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري

پيراشكي

طرز تهيه خمير پيراشكي :

براي تهيه خمير پيراشكي مايه خمير و شكر را با نصف استكان آب ولرم مخلوط مي‌كنيم. بهتر است اين كار را در ظرف فلزي انجام ندهيم. سپس روي آن را پوشانده و در جاي گرم مي‌گذاريم. پس از حدود ده دقيقه حجم آن دو برابر مي‌شود.

روغن، آب و شكر را به هم زده و مايه خمير و آرد را به آن مي‌افزاييم. در صورت تمايل مي‌توان كمي وانيل به مخلوط افزود. البته آرد را به تدريج به آن اضافه مي‌كنيم تا زماني كه به دست نچسبد. ممكن است به آرد بيشتري نياز داشته باشيم.

دقت كنيد در ابتداي افزودن آرد، هميشه با قاشق آرد را با بقيه مواد مخلوط كنيد تا زماني كه خمير به قدري سنگين شود كه نتوانيد با قاشق هم بزنيد. با اين كار دست خميري نمي‌شود و زياد آرد اضافه نمي‌كنيد.

وقتي خمير آماده شد، روي آن را پوشانده و در جاي گرمي مي‌گذاريم تا حجم آن دو برابر شود.

سپس با وردنه خمير را به قطر يك سانت باز كرده و با ته ليوان قالب دايره اي مي‌زنيم.

آن ها در سيني مي‌چينيم و دوباره حدود ده تا پانزده دقيقه زمان مي‌دهيم تا حجم آن بيشتر شود.

پيراشكي

طرز تهيه پيراشكي :

در مدت ور آمدن خمير، كرم پيراشكي را درست مي‌كنيم.

براي اين كار آرد و شكر را مخلوط كرده و آب را كم كم به آن مي‌افزاييم تا يكدست شود. سپس روي حرارت ملايم گذاشته و هم مي‌زنيم تا بوي خامي آرد گرفته و غليظ شود. غلظت كرم بايد شبيه ماست چكيده باشد. در آخر وانيل را به كرم اضافه مي‌‎كنيم.

در يك تابه بزرگ با ديواره بلند به اندازه كافي روغن مي‌ريزيم. لازم نيست روغن روي پيراشكي ها را بگيرد. وقتي روغن كاملاً داغ شد، پيراشكي ها را در تابه مي‌چينيم. وقتي پيراشكي پف كرد و يك طرف آن سرخ شد، آن را  برمي‌گردانيم تا طرف ديگر هم سرخ شود.

پيراشكي ها را پس از آماده شدن در صافي مي‌گذاريم تا روغن اضافي گرفته شود. وقتي كمي خنك شدند، در كنار آن ها شكافي ايجاد كرده و به اندازه يك قاشق از كرم در آن مي‌گذاريم.

براي زيبايي و خوشمزگي مي‌توان روي پيراشكي ها را با پودر قند يا شكلات آب شده تزيين كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي به مجله دلتا مراجعه كنيد.

همچنين بخوانيد:

شيريني گردويي ؛ مطبوع و مطلوب

عصرانه اي دلچسب با كيك ماست

شيريني دوقلو ؛ عصرانه اي دلچسب

كيك يزدي ؛ هم كيك هم شيريني؟(+ويدئو)

دونات ؛ كلوچه مدرن!

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد