خوراك گوشت و بادمجان يكي از انواع خوراك هاي خوشمزه است.
خوراك گوشت و بادمجان يكي از غذاهاي ايراني بسيار لذيذ است كه به آساني تهيه ميشود. اين خوراك غذايي سبك است و با نان يا برنج سرو ميشود. براي آشنايي با طرز تهيه خوراك گوشت و بادمجان با مجله آشپزي در مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه خوراك گوشت و بادمجان :
- بادمجان: ۴ عدد
- گوشت چرخ كرده: ۳۰۰ گرم
- پياز: ۲ عدد
- آرد: ۲ قاشق غذاخوري
- تخم مرغ: يك عدد
- رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
- زردچوبه، زنجبيل و دارچين به ميزان لازم
- نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه خوراك گوشت و بادمجان :
سعي كنيد از بادمجان هاي كوچك و قلمي استفاده كنيد، چون خوشمزه تر هستند و تخم ندارند.
بادمجان ها را خوب بشوييد. براي زيبايي غذا بهتر است آن ها را پوست نگيريد. سپس بادمجان ها را حلقه حلقه يا درشت خرد كنيد.
به بادمجان ها نمك بزنيد و بگذاريد يك ساعت بمانند تا تلخي آن ها گرفته شود. سپس در روغن سرخ كنيد.
يكي از پياز ها را رنده كنيد و با گوشت چرخ كرده، آرد، ادويه ها و تخم مرغ مخلوط كنيد.
مواد را خوب ورز دهيد. به اندازه يك نارنگي كوچك برداشته، گرد كنيد و در وسط بادمجان بگذاريد. سپس دو طرف گوشت و بادمجان را در روغن سرخ كنيد.
پياز ديگر را خلالي خرد كرده و در تابه اي با مقداري روغن تفت دهيد. وقتي پياز نرم و طلايي شد، رب گوجه فرنگي را به آن افزوده و خوب تفت دهيد تا خامي رب گرفته شود. سپس مقداري آب در تابه بريزيد و بگذاريد چند جوش بخورد تا سس آماده شود.
گوشت و بادمجان را در ظرف مناسب بچينيد و در فر بگذاريد. سس را روي آن ها بريزيد. روي ظرف را فويل بكشيد و در فر كه از قبل گرم كردهايد، بگذاريد.
پس از ۴۵ دقيقه خوراك گوشت و بادمجان خوشمزه آماده است.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري گوجه فرنگي حلقه شده سرخ و در كنار خوراك سرو كنيد.